Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Κριτικές πελατών

/Κριτικές πελατών

Tim Bevers

Ως ιδιοκτήτης πολλών ηλεκτρονικών καταστημάτων αθλητικών ειδών, όπως Hockeygear.eu Το Clonable είναι απαραίτητο για μένα. Μεγαλώνω την αγορά μου σε χρόνο μηδέν! Το συνιστώ σε όποιον θα ήθελε να επεκταθεί, για παράδειγμα, στο Βέλγιο. Χωρίς πολλή προσπάθεια, οι νότιοι γείτονές μας μπορούν επίσης να κάνουν μια παραγγελία σε μένα. Ως εκ τούτου, αρχίσαμε να παρέχουμε και άλλες τοποθεσίες, π.χ. για γάντια τερματοφύλακα, στολές τζούντο και αθλητικά παπούτσια. Και κλωνοποιήσαμε το ισπανικό χόκεϊ webshop μας σε μια αργεντίνικη έκδοση. Η τελευταία έχει ήδη περισσότερους επισκέπτες από την ισπανική έκδοση. Υπέροχα!

Niek van der Rijt

Χάρη στο Clonable το ηλεκτρονικό μου κατάστημα στο Plotters πέρασε ένα ακόμη σύνορο. Από τώρα και στο εξής, μπορώ να λαμβάνω παραγγελίες από το Βέλγιο χωρίς κανένα πρόβλημα. Πολύ ικανοποιημένος, θα το έκανα ξανά.

Kenny Kroes

Εδώ και δύο χρόνια συνεργαζόμαστε με το Clonable για τη μετάφραση του ολλανδικού μας ηλεκτρονικού καταστήματος αθλητικών ειδών σε καταστήματα του εξωτερικού. Τώρα δραστηριοποιούμαστε επίσης στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ισπανία. Μετά από σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, οι παραγγελίες από τις διάφορες χώρες αυξήθηκαν εμφανώς χωρίς να χρειαστεί να επενδύσουμε πολλή ενέργεια και χρόνο. Ένα must για τους ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων που θέλουν να λειτουργούν διασυνοριακά με εύκολο τρόπο.

Αυτές οι εταιρείες έχουν προηγηθεί πριν από εσάς

Ξεκινήστε τώρα με το Clonable!

Απολαύστε αυτό το εργαλείο το συντομότερο δυνατό. Η κλωνοποίηση ενός δικτυακού τόπου και η εφαρμογή εντοπισμού είναι δυνατή με λίγη βοήθεια από το Clonable.
Ελέγξτε τις δυνατότητες.