🎉 Ξεκινήσαμε το νέο μας WordPress plug-in! Κατεβάστε τώρα

Η μετάφραση της ιστοσελίδας σας στα αγγλικά, γιατί είναι έξυπνη;

Ο δικτυακός τόπος αποτελεί σημαντικό μέρος κάθε επιχείρησης. Είναι η ψηφιακή επαγγελματική κάρτα και δίνει στους επισκέπτες μια πρώτη εντύπωση. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό ο ιστότοπος να λειτουργεί άψογα και να έχει επαγγελματική εμφάνιση. Φυσικά, είναι επίσης σημαντικό ο ιστότοπος να εμφανίζεται στη σωστή γλώσσα. Σε πολλές περιπτώσεις, πρόκειται για τη γλώσσα της χώρας όπου εδρεύει η εταιρεία. Όμως, όλο και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν να εμφανίζουν τον ιστότοπό τους και στα αγγλικά. Γιατί συμβαίνει αυτό στην πραγματικότητα;

Διεθνής στρατηγική

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους έχει νόημα να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας στα αγγλικά. Πρώτον, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη η διεθνής στρατηγική της εταιρείας. Εάν η εταιρεία επικεντρώνεται στη διεθνή αγορά, είναι λογικό να εμφανίζει τον ιστότοπο στα αγγλικά. Αυτό διευκολύνει τους ξένους επισκέπτες να κατανοήσουν τον ιστότοπο και προσδίδει στην εταιρεία μια πιο επαγγελματική εμφάνιση. Η αγγλική γλώσσα διασφαλίζει επίσης ότι ο ιστότοπός σας ευρετηριάζεται καλύτερα στις διεθνείς μηχανές αναζήτησης, οπότε αυτό θα κάνει επίσης τον ιστότοπό σας να βρίσκεται καλύτερα όχι μόνο από τους πελάτες, αλλά και από εταιρείες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην αγγλική αγορά. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο εάν σχεδιάζετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας διεθνώς.

Επισκέπτες

Ακόμη και αν η εταιρεία δεν απευθύνεται άμεσα στη διεθνή αγορά, μπορεί να είναι συνετό να μεταφράσει τον ιστότοπο στα αγγλικά. Εξάλλου, τα αγγλικά είναι μια από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες παγκοσμίως. Επίσης, στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει περισσότερο να περιηγούνται σε έναν αγγλικό ιστότοπο, οπότε μεταφράζοντας τον ιστότοπό σας στα αγγλικά, τον κάνετε επίσης πιο φιλικό προς τον πελάτη. Εάν η γλώσσα ενός ιστότοπου δεν εμφανίζεται στη γλώσσα του επισκέπτη, είναι πιο πιθανό να εγκαταλείψει γρήγορα, οπότε με τη μετάφρασή του στα αγγλικά, οι επισκέπτες είναι πιο πιθανό να ρίξουν μια ματιά στα προϊόντα που εμφανίζονται στον ιστότοπο. Ως αποτέλεσμα, είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ή να παραγγείλουν πραγματικά κάτι.

Μετάφραση

Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στη μετάφραση ορισμένων λέξεων ή φράσεων και πολλά μπορεί να χαθούν στην τελική μετάφραση. Αν όμως σκοπεύετε να μεταφράσετε, είναι σημαντικό να προσλάβετε έναν εμπειρογνώμονα που μπορεί να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπος εμφανίζεται σωστά στα αγγλικά. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που ειδικεύονται στη μετάφραση ιστοτόπων. Μια τέτοια εταιρεία είναι η Clonable. Μπορούν να μεταφράσουν σωστά τον ιστότοπό σας στα αγγλικά, ώστε να είστε σίγουροι ότι όλοι οι επισκέπτες σας μπορούν να κατανοήσουν σωστά τον ιστότοπο.

Έχετε ακόμα ερωτήσεις;

Στη συνέχεια, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Σχετικά ιστολόγια: