🎉 Ξεκινήσαμε το νέο μας WordPress plug-in! Κατεβάστε τώρα

Γιατί να επεκτείνετε την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο εξωτερικό;

Διστάζετε να επεκταθείτε στο εξωτερικό με τον ιστότοπό σας; Σε αυτό το άρθρο του ιστολογίου, θα διαβάσετε για τα πολλά πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει η επέκταση. Με μια συνεχώς αναπτυσσόμενη διεθνή αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τα ολλανδικά διαδικτυακά καταστήματα, καθώς οι Ευρωπαίοι αγοράζουν όλο και περισσότερες διασυνοριακό.

Πριν κάνετε την επιλογή, είναι σημαντικό να κατανοήσετε την αγοραστική συμπεριφορά των ξένων πελατών. Η PostNL συμμετέχει κάθε χρόνο στην έρευνα για τους αγοραστές του διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία διεξάγεται από τη Διεθνή Ταχυδρομική Συνεργασία (IPC). Από αυτήν προκύπτουν ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τον Ευρωπαίο online αγοραστή. Το 13% των επισκεπτών των ολλανδικών διαδικτυακών καταστημάτων προέρχεται από το εξωτερικό. Η αύξηση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί: σε 10 χρόνια, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα είναι πολύ πιο εναρμονισμένοι και εστιασμένοι στις διασυνοριακές επιχειρήσεις, καθιστώντας την παραγγελία κάτι στο εξωτερικό ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη. Επομένως, αξίζει σίγουρα να κάνετε το βήμα να πουλήσετε στο εξωτερικό με το διαδικτυακό σας κατάστημα. Αυτό μπορεί βέβαια να γίνει προσλαμβάνοντας έναν μεταφραστή, μεταφράζοντας όλο το περιεχόμενό σας, τοποθετώντας το σε έναν νεοσύστατο ιστότοπο και μεταφράζοντάς τον κάθε φορά που προστίθεται νέο περιεχόμενο. Το Clonable, ωστόσο, προσφέρει έναν φθηνότερο και ταχύτερο τρόπο!

Πλεονεκτήματα της Clonable

Με την κλωνοποίηση ενός ιστότοπου με το Clonable μπορείτε να εισέλθετε στη διεθνή αγορά σε χρόνο μηδέν. Αντί να προσλαμβάνετε έναν μεταφραστή, να μεταφράζετε όλο το περιεχόμενό σας και να δημιουργείτε έναν νέο ιστότοπο, το Clonable θα σας παρέχει έναν νέο, μεταφρασμένο ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά. Ποια είναι η σημασία ενός μεταφρασμένου ιστότοπου στη διεύθυνση Clonable;

  • Οι καταναλωτές προτιμούν να ψωνίζουν στη δική τους γλώσσα
  • Μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες από οποιαδήποτε χώρα μια εξαιρετική εξατομικευμένη εμπειρία πελάτη.
  • Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα προϊόντα σας σε μια ευρύτερη διεθνή αγορά.
  • Βρίσκεστε καλύτερα στις μηχανές αναζήτησης(SEO)
  • Αποτελεσματικότερες εκστρατείες και διαφημίσεις στο εξωτερικό

Η απλή κλωνοποίηση του ιστότοπού σας δεν θα σας οδηγήσει εκεί. Υπάρχουν σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Μόνο στην ΕΕ υπάρχουν 27 χώρες: η καθεμία με τους δικούς της κανόνες και προτιμήσεις. Επομένως, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τη χώρα στην οποία θέλετε να απευθυνθείτε. Ποιες μέθοδοι πληρωμής προτιμώνται; Τι προτιμάται όσον αφορά την παράδοση; Διαβάστε για τις διάφορες χώρες και τι πρέπει να προσέξετε ΕΔΩ .

Έχετε ακόμα ερωτήσεις;

Στη συνέχεια, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Σχετικά ιστολόγια: