Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Πέρα από τα σύνορα

Πέρα από τα σύνορα

Σκέφτεστε να επεκτείνετε την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο εξωτερικό; Ή μήπως οι ξένοι καταναλωτές γνωρίζουν πώς να βρουν οι ίδιοι τον ιστότοπό σας; Αυτά είναι καλά νέα, γιατί σημαίνει ότι αναπτύσσεστε. Άλλες αγορές έχουν απλώς άλλες προκλήσεις. Διαβάστε τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας σε αυτό το άρθρο του ιστολογίου.

Πιέστε τα όριά σας

Λόγω της ανάπτυξης της διεθνούς αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου, παραγγέλνουμε όλο και πιο εύκολα από το εξωτερικό. Οι διεθνείς πλατφόρμες επιταχύνονται με απίστευτο ρυθμό. Αυτό αντικατοπτρίζεται επίσης στη δημοτικότητα της εγγύς αποθήκευσης: οι μεγάλες εταιρείες μεταφέρουν όλο και περισσότερο την αποθήκευσή τους από μεγάλες χώρες όπως η Κίνα σε μέρη πιο κοντά στην πατρίδα τους. Αυτό συνδέεται με την ασφάλεια του εφοδιασμού και τη βιωσιμότητα ολόκληρης της αλυσίδας. Στον τομέα της μόδας, για παράδειγμα, βλέπουμε την παραγωγή να μεταφέρεται από την Ασία στην Τουρκία ή την Πορτογαλία. Η συντόμευση της αλυσίδας είναι πολύ πανευρωπαϊκή.

Λόγω αυτής της ανάπτυξης, υπάρχει μια μεγάλη αγορά για τα ολλανδικά διαδικτυακά καταστήματα: οι Ευρωπαίοι αγοράζουν όλο και περισσότερο διασυνοριακά. Το 13% των επισκεπτών των ολλανδικών διαδικτυακών καταστημάτων προέρχεται από το εξωτερικό. Η ανάπτυξη αυτή αναμένεται να συνεχιστεί: σε 10 χρόνια, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα είναι πολύ πιο εναρμονισμένοι και επικεντρωμένοι στις διασυνοριακές επιχειρήσεις, καθιστώντας τις παραγγελίες στο εξωτερικό ακόμη πιο εύκολες και ταχύτερες. Υπάρχουν, ωστόσο, σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Μόνο στην ΕΕ υπάρχουν 27 χώρες: η καθεμία με τους δικούς της κανόνες και προτιμήσεις. Γι' αυτό είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τη χώρα στην οποία θέλετε να φτάσετε. Διαβάστε για τις διάφορες χώρες και τι πρέπει να προσέξετε εδώ.

των επισκεπτών των ολλανδικών διαδικτυακών καταστημάτων προέρχονται από το εξωτερικό

Πέρα από τα σύνορα με την PostNL

Αν υπάρχει κάτι που είναι σημαντικό για τους ξένους αγοραστές, αυτό είναι η αξιοπιστία. Το θέμα είναι αν η αγορά από έναν ξένο ιστότοπο είναι εξίσου αξιόπιστη με την αγορά από έναν εγχώριο ιστότοπο. Αυτό εξαρτάται κυρίως από τον τρόπο αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας. Ο πελάτης πρέπει να μπορεί να εμπιστεύεται ότι το πακέτο του θα φτάσει σε καλή κατάσταση και ότι θα είναι εύκολο να το επιστρέψει εάν δεν είναι ικανοποιητικό. Επιπλέον, όλοι θέλουν να γνωρίζουν πότε θα φθάσει το δέμα τους και, επομένως, η δυνατότητα Track & Trace αποτελεί επίσης απαίτηση.

Αποστολή

Ευτυχώς, στις μέρες μας είναι σχεδόν εξίσου εύκολο να στείλετε τα προϊόντα σας πέρα από τα σύνορα όσο και εντός των Κάτω Χωρών. Η PostNL προσφέρει μια αξιόπιστη και εύκολη υπηρεσία για την αποστολή των δεμάτων σας στο εξωτερικό. Αυτό μπορείτε να το κάνετε εύκολα μέσω του αξιόπιστου και υπάρχοντος λογαριασμού σας PostNL ή μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Η PostNL προσφέρει διάφορες λύσεις αποστολής, ανάλογα με το μέγεθος του δέματος. Για δέματα έως 2 κιλά, προσφέρουν μια έξυπνη λύση που αποστέλλεται μέσω ενός φθηνότερου δικτύου. Εντός του λογαριασμού, όλα τα τελωνειακά έντυπα δημιουργούνται αυτόματα. Είναι επίσης δυνατό να συνδέσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τον λογαριασμό PostNL. Αυτό θα δημιουργήσει αυτόματα τις ετικέτες αποστολής για εσάς, κάτι που είναι εύκολο, σωστά;

Η εύκολη λύση επιστροφής οδηγεί σε επαναλαμβανόμενες επιχειρήσεις

Πάνω από το 10% όλων των παραγγελιών επιστρέφονται. Για τα αθλητικά είδη και τα είδη παιχνιδιών το ποσοστό αυτό είναι ακόμη και 15%, ενώ για τα είδη ένδυσης και υπόδησης όχι λιγότερο από 25%! Μια καλή και αξιόπιστη διαδικασία επιστροφής είναι επομένως πολύ σημαντική. Ο διεθνής πελάτης σας είναι επίσης πιο πιθανό να αγοράσει εάν γνωρίζει ότι μπορεί να επιστρέψει την αγορά του χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευτυχώς, η PostNL προσφέρει μια καλή υπηρεσία και γι' αυτό. Μέσω της συνεργασίας με αξιόπιστους συνεργάτες στο εξωτερικό, υπάρχει πάντα ένα κοντινό σημείο παράδοσης και η δυνατότητα παραλαβής των επιστροφών που συλλέγονται. Ανάλογα με το βάρος της αποστολής, υπάρχει η κατάλληλη διαδικασία επιστροφής. Επιπλέον, εντός της Ευρώπης είναι δυνατή η παρακολούθηση των επιστροφών σας με track & trace.

Παρακολούθηση & εντοπισμός

Με την PostNL, τα δέματά σας μπορούν να παρακολουθούνται πλήρως μέσω track & trace, σε 7 γλώσσες! Αυτό δίνει στους πελάτες εμπιστοσύνη: γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται το δέμα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η PostNL προσφέρει επίσης track & trace για επιστροφές. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε μόνοι σας τις επιστροφές και να γνωρίζετε πότε μπορείτε να τις περιμένετε. Εάν προσφέρετε track & trace με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, η οποία έμμεσα εξασφαλίζει ότι ο ξένος πελάτης θα αγοράσει πράγματα από το κατάστημά σας νωρίτερα.

Βιωσιμότητα

Εκτός από την αξιοπιστία, η βιωσιμότητα αποτελεί επίσης σημαντική βασική αξία της παραγγελίας στο εξωτερικό. Ενώ οι καταναλωτές επιλέγουν τώρα τη δωρεάν και γρήγορη παράδοση, στο μέλλον οι βιώσιμες επιλογές παράδοσης θα είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος παράδοσης ενός δέματος. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, πάνω από το 85% των καταναλωτών πιστεύει ότι οι συσκευασίες πρέπει να είναι ανακυκλώσιμες και πάνω από το 40% προτιμά τη βιώσιμη παράδοση. Σεδέκαχρόνια, οικαταναλωτές θαθεωρούν ότι κάθε δέμαείναισυσκευασμένο με βιώσιμο τρόπο .Επομένως, είναι σημαντικό ο αγοραστής να αποκτήσει εικόνα των εκπομπών CO2 των αποστολών και των επιστροφών του. Είναι ζωτικής σημασίας να έχετε επίσης μια καλή βιώσιμη πρόταση για τους διεθνείς πελάτες σας: για παράδειγμα, αποθήκευση και παράδοση με ουδέτερο ισοζύγιο CO2. Η PostNL προσφέρει καλές υπηρεσίες και εδώ: το διεθνές κέντρο διαλογής IMEC είναι πλήρως ουδέτερο ως προς το CO2 και διερευνά επιλογές πράσινης αεροπορικής μεταφοράς για αποστολές εκτός Ευρώπης.