Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Ηλεκτρονικό εμπόριο στη Γερμανία

Ηλεκτρονικό εμπόριο στη Γερμανία

Θέλετε να κατακτήσετε τη γερμανική αγορά με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Οι Γερμανοί είναι από τους μεγαλύτερους online αγοραστές στην Ευρώπη. Με περισσότερους από 83 εκατομμύρια κατοίκους, το ηλεκτρονικό εμπόριο στη Γερμανία είναι σχεδόν 5 φορές μεγαλύτερο από ό,τι στις Κάτω Χώρες και ο συνολικός κύκλος εργασιών του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι 2 φορές μεγαλύτερος. Το 2021, το 12% του ηλεκτρονικού εμπορίου στη Γερμανία θα αφορά αγορές από το εξωτερικό. Αρκετός λόγος για να διερευνήσετε αν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα είναι επιτυχημένο και στα γερμανικά. Αν φτιάξετε το ηλεκτρονικό κατάστημα, βεβαιωθείτε ότι όλες οι απαραίτητες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπό σας. Ο Γερμανός πελάτης θέλει να γνωρίζει τα πάντα σχετικά με τους κανονισμούς, τις επιλογές επιστροφής και τους όρους προτού προβεί σε μια ηλεκτρονική αγορά. Προτιμά επίσης την ποιότητα και τις αναφορές από μια φθηνή τιμή. Επομένως, προσαρμόστε τις λέξεις-κλειδιά σας σε αυτό. Με τη βοήθεια του Clonable, η δημιουργία ενός γερμανικού ηλεκτρονικού καταστήματος ή ιστότοπου είναι πανεύκολη.

Οι 3 κορυφαίες online αγορές από το εξωτερικό:

 1. Κίνα
 2. Ηνωμένο Βασίλειο
 3. Αυστρία

Οι 3 κορυφαίες κατηγορίες προϊόντων:

 1. Ρούχα και παπούτσια (30%)
 2. Σπίτι και κήπος (15%)
 3. Αθλητισμός και χόμπι (14%)

Top 3 αγαπημένες μέθοδοι πληρωμής:

 1. Ψηφιακό πορτοφόλι (Paypal, Allpay; 52%)
 2. Πιστωτική κάρτα (16%)
 3. Για λογαριασμό (13%)

Στοιχεία: Έρευνα για τους αγοραστές του διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου που διεξήχθη από τη Διεθνή Ταχυδρομική Συνεργασία (IPC)

Αξιοπιστία & Ιδιωτικότητα

Οι Γερμανοί αποδίδουν μεγάλη αξία στην αξιοπιστία και τις σφραγίδες έγκρισης. Με μια σφραγίδα έγκρισης δείχνετε ότι ένας ανεξάρτητος φορέας έχει εγκρίνει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και αυξάνετε τις πιθανότητες αγοράς από τον Γερμανό πελάτη. Επομένως, είναι σίγουρα συνετό να υποβάλλετε αίτηση για σήμα εμπιστοσύνης όταν μεταφράζετε έναν ιστότοπο στα γερμανικά. Αυτά τα γερμανικά σήματα καταστημάτων είναι τα πιο συνηθισμένα:

 • Αξιόπιστακαταστήματα: Ευρωπαϊκό σήμα ποιότητας για ηλεκτρονικά καταστήματα, το οποίο ελέγχει αν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σέβεται τα δικαιώματα των πελατών.
 • TÜV-SÜD Geprüft S@fershopping: Ειδικό γερμανικό σήμα ποιότητας στο οποίο ένας Γερμανός αναγνωρίζει την ποιότητα.
 • EHI GeprüfterOnline-Shop: σφραγίδα έγκρισης από την EHI, την πιο γνωστή εμπορική ένωση στη Γερμανία.
 • Datenschutz-Gütesiegel ips: αξιολογεί κυρίως την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων.

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο είναι επίσης πολύ σημαντική στη Γερμανία. Η γερμανική νομοθεσία σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, το αποτύπωμα (Impressum), την αντιγραφή, την προστασία των δεδομένων και την αποθήκευση δεδομένων είναι πολύ αυστηρότερη από ό,τι στις Κάτω Χώρες. Η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι επίσης υποχρεωτική εάν επεξεργάζεστε προσωπικά δεδομένα στον ιστότοπό σας. Αυτό αναφέρει, για παράδειγμα, πώς και γιατί συλλέγετε δεδομένα πελατών. Υποδεικνύετε επίσης τον τρόπο με τον οποίο ο πελάτης σας μπορεί να διαγραφεί, για παράδειγμα, από ένα ενημερωτικό δελτίο. Εμφανίστε αυτή τη δήλωση εμφανώς στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, όπως στο πάνω ή στο κάτω μέρος της αρχικής σας σελίδας.

Ο Γερμανός πελάτης:

Το 92% θέλει τα δέματά του να παραδίδονται στο σπίτι του
82% χρησιμοποιούν track & trace
Το 67% πιστεύει ότι οι συσκευασίες πρέπει να είναι ανακυκλώσιμες
Το 41% προτιμά τη βιώσιμη παράδοση
Το 26% αναμένει να αγοράζει περισσότερο από γειτονικές χώρες στο μέλλον