Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Ηλεκτρονικό εμπόριο στη Γαλλία

Ηλεκτρονικό εμπόριο στη Γαλλία

Θέλετε να επεκτείνετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στη Γαλλία; Η γαλλική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Μαζί με τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών διαδικτυακών αγορών. Οι Γάλλοι καταναλωτές αγοράζουν επίσης τα προϊόντα τους σε ξένα διαδικτυακά καταστήματα. Το 2021, το 15% του ηλεκτρονικού εμπορίου ήταν αγορές από το εξωτερικό. Επομένως, είναι σίγουρα λογικό να κατακτήσετε τη γαλλική αγορά με το διαδικτυακό σας κατάστημα. Οι Γάλλοι πραγματοποιούν όλο και περισσότερες αγορές εν κινήσει, γνωστές και ως m-commerce. Βεβαιωθείτε ότι το γαλλικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα είναι προσβάσιμο και αναγνώσιμο και από κινητές συσκευές. Με το Clonable ένας γαλλικός ιστότοπος ή ένα διαδικτυακό κατάστημα γίνεται εύκολα.

Οι 3 κορυφαίες online αγορές από το εξωτερικό:

  1. Κίνα
  2. Γερμανία
  3. Ηνωμένο Βασίλειο

Οι 3 κορυφαίες κατηγορίες προϊόντων:

  1. Ρούχα και παπούτσια (34%)
  2. Ηλεκτρονικά (19%)
  3. Σπίτι & Κήπος (16%)

Top 3 αγαπημένες μέθοδοι πληρωμής:

  1. Κάρτα πληρωμών (49%)
  2. Ψηφιακό πορτοφόλι (Paypal, Allpay; 32%)
  3. Πιστωτική κάρτα (11%)

Στοιχεία: Έρευνα για τους αγοραστές του διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου που διεξήχθη από τη Διεθνή Ταχυδρομική Συνεργασία (IPC)

Νόμοι & κανονισμοί

Εάν τα προϊόντα σας συμμορφώνονται με τη νομοθεσία της ΕΕ, μπορείτε να τα εμπορεύεστε ελεύθερα στη Γαλλία. Ωστόσο, καλό θα ήταν να ελέγξετε αν οι απαιτήσεις για τα προϊόντα στη Γαλλία είναι ίδιες με αυτές των Κάτω Χωρών. Για παράδειγμα, πρόσθετες απαιτήσεις ισχύουν για τα συμπληρώματα διατροφής, τα τρόφιμα και τα φάρμακα. Μερικές φορές ισχύουν ειδικές απαιτήσεις επισήμανσης.
Υπάρχουν επίσης άλλοι νόμοι και κανονισμοί εάν πουλάτε σε Γάλλους πελάτες. Για παράδειγμα, υπάρχει ένας αυστηρός περιβαλλοντικός νόμος, η "Responsabilité Élargie du Producteur (REP)". Πρέπει να συμμορφώνεστε με αυτό όταν πουλάτε συσκευασμένα προϊόντα σε Γάλλους καταναλωτές μέσω του διαδικτυακού σας καταστήματος. Ο γαλλικός νόμος ορίζει ότι είστε ο πρώτος στην αλυσίδα που είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση της συσκευασίας.
Εάν πουλάτε προϊόντα από το διαδικτυακό σας κατάστημα σε Γάλλους καταναλωτές, ισχύει η αρχή της "χώρας προορισμού". Αυτό σημαίνει ότι τιμολογείτε τον Γάλλο ιδιώτη πελάτη σας με γαλλικό ΦΠΑ: TVA (Taxe sur la Valeur Ajoutée). Μόνο εάν το συνολικό ποσό των πωλήσεών σας σε Γάλλους καταναλωτές, μαζί με τις άλλες πωλήσεις σας εντός της ΕΕ σε ιδιώτες πελάτες, παραμένει κάτω από το όριο των 10.000 ευρώ, μπορείτε, ως ολλανδικό ηλεκτρονικό κατάστημα, να συνεχίσετε να χρεώνετε ολλανδικό ΦΠΑ.

Ο Γάλλος πελάτης:

91% χρησιμοποιούν track & trace
Το 89% θέλει τα δέματά του να παραδίδονται στο σπίτι του
Το 72% πιστεύει ότι οι συσκευασίες πρέπει να είναι ανακυκλώσιμες
Το 56% προτιμά τη βιώσιμη παράδοση
Το 29% αναμένει να αγοράζει περισσότερο από γειτονικές χώρες στο μέλλον