Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Ηλεκτρονικό εμπόριο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ηλεκτρονικό εμπόριο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μετά το Brexit, μπορεί να έχετε αμφιβολίες σχετικά με την επέκτασή σας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τι γίνεται με τους κανονισμούς; Τι θέλουν οι πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου; Πώς λειτουργεί η αποστολή; Τι πρέπει να προσέξετε; Σε αυτό το άρθρο του ιστολογίου, θα διαβάσετε περισσότερα για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, την αγοραστική συμπεριφορά των πελατών του Ηνωμένου Βασιλείου και τις επιλογές αποστολής. Το 9% του ηλεκτρονικού εμπορίου στο Ηνωμένο Βασίλειο αφορούσε αγορά από το εξωτερικό, αλλά το 26% είναι διατεθειμένο να πληρώσει περισσότερα για γρήγορη παράδοση. Έτσι, εάν μπορείτε να εγγυηθείτε γρήγορη παράδοση, είναι σίγουρα ενδιαφέρον να εισέλθετε στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Με τη βοήθεια του Clonable ο αγγλικός σας ιστότοπος ή το αγγλικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα δημιουργείται σε χρόνο μηδέν.

Οι 3 κορυφαίες online αγορές από το εξωτερικό:

  1. Κίνα
  2. Ηνωμένες Πολιτείες
  3. Γερμανία

Οι 3 κορυφαίες κατηγορίες προϊόντων:

  1. Ρούχα και παπούτσια (29%)
  2. Ομορφιά και υγεία (21%)
  3. Ηλεκτρονικά (16%)

Top 3 αγαπημένες μέθοδοι πληρωμής:

  1. Κάρτα πληρωμών (31%)
  2. Πιστωτική κάρτα (30%)
  3. Ψηφιακό πορτοφόλι (Paypal, Allpay; 29%)

Στοιχεία: Έρευνα για τους αγοραστές του διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου που διεξήχθη από τη Διεθνή Ταχυδρομική Συνεργασία (IPC)

Αποστολή στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μετά το Brexit, η ελεύθερη κυκλοφορία των εμπορευμάτων δεν είναι πλέον δυνατή μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου. Για το ηλεκτρονικό εμπόριο στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό σημαίνει ότι οι αποστολές θα υπόκεινται σε ΦΠΑ και τυχόν εισαγωγικούς δασμούς. Αυτό δεν έχει συνέπειες μόνο για εσάς ως αποστολέα, αλλά και για τον παραλήπτη. Ευτυχώς, πολλές υπηρεσίες δεμάτων προσφέρουν βοήθεια. Με την PostNL, για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο λύσεων για να συνεχίσετε την αποστολή στο Ηνωμένο Βασίλειο: είτε ο παραλήπτης πληρώνει τον ΦΠΑ και τους εισαγωγικούς δασμούς, είτε εσείς ως αποστολέας. Επιπλέον, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κανονίσετε μόνοι σας, για παράδειγμα να εγγραφείτε στις βρετανικές φορολογικές αρχές, επειδή οι Βρετανοί έχουν το δικό τους ΦΠΑ, και να υποβάλετε αίτηση για αριθμό EORI. Για περισσότερες πληροφορίες, η PostNL διαθέτει ένα εύχρηστο σχέδιο βήμα προς βήμα που μπορείτε να ακολουθήσετε.
Πάνω από το 57% των Βρετανών ανακυκλώνουν τις συσκευασίες τους, οπότε σκεφτείτε τη βιώσιμη συσκευασία όταν στέλνετε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Βρετανός πελάτης:

Το 95% θέλει τα δέματά του να παραδίδονται στο σπίτι
77% χρησιμοποιούν track & trace
Το 74% πιστεύει ότι οι συσκευασίες πρέπει να είναι ανακυκλώσιμες
Το 50% προτιμά τη βιώσιμη παράδοση
Το 29% αναμένει να αγοράζει περισσότερο από γειτονικές χώρες στο μέλλον