Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Γνωρίστε την αγορά: Βέλγιο

Γνωρίστε την αγορά: Βέλγιο

Έχετε έναν ολλανδικό ιστότοπο και θέλετε να τον μεταφέρετε στο εξωτερικό; Ένα καλό πρώτο βήμα είναι να επεκταθούμε στους νότιους γείτονές μας. Το 2021, το 55% του ηλεκτρονικού εμπορίου αφορά αγορές στο εξωτερικό, εκ των οποίων το 34% στις Κάτω Χώρες. Επομένως, είναι σίγουρα λογικό να προσφέρετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και στο Βέλγιο. Δεδομένου ότι μιλούν την ίδια γλώσσα, δεν χρειάζεται να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας. Δώστε προσοχή σε ορισμένους όρους: ο "εκθεσιακός χώρος", για παράδειγμα, είναι "toonzaal" στα φλαμανδικά, και η "πώληση" είναι αυτό που αποκαλούν "solden". Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένες διαφορές μεταξύ του ολλανδικού και του βελγικού πελάτη. Διαβάστε σχετικά με τη διαδικτυακή αγοραστική συμπεριφορά των Βέλγων σε αυτή τη σελίδα.

Οι 3 κορυφαίες online αγορές από το εξωτερικό:

  1. Ολλανδία
  2. Γαλλία
  3. Κίνα

Οι 3 κορυφαίες κατηγορίες προϊόντων:

  1. Ρούχα και παπούτσια (29%)
  2. Ηλεκτρονικά (16%)
  3. Ομορφιά & Υγεία (15%)

Top 3 αγαπημένες μέθοδοι πληρωμής:

  1. Κάρτα πληρωμών (34%)
  2. Πιστωτική κάρτα (25%)
  3. Ψηφιακό πορτοφόλι (Paypal, Allpay; 24%)

Στοιχεία: Έρευνα για τους αγοραστές του διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου που διεξήχθη από τη Διεθνή Ταχυδρομική Συνεργασία (IPC)

Πληρωμή και αποστολή

Στο Βέλγιο, οι άνθρωποι προτιμούν να πληρώνουν με χρεωστική κάρτα. Αλλά το iDeal δεν είναι γνωστό εκεί. Αντ' αυτού, χρησιμοποιούν την Bancontact ως ηλεκτρονική μέθοδο πληρωμής. Έτσι, αν θέλετε να φέρετε τον ιστότοπό σας στο Βέλγιο, είναι σημαντικό να προσθέσετε αυτή τη μέθοδο πληρωμής στον ιστότοπο.

Για την αποστολή, μπορείτε συνήθως να χρησιμοποιήσετε την ολλανδική ταχυδρομική υπηρεσία. Οι Βέλγοι μάλιστα θεωρούν σημαντικό να παραδίδουμε απλά τα δέματά τους μέσω του αξιόπιστου δικτύου και της υπηρεσίας PostNL. Δεδομένου ότι γνωρίζουν αυτή την εταιρεία, εμπνέει εμπιστοσύνη αν στέλνετε τα προϊόντα σας με την PostNL. Αυτή η εμπιστοσύνη με τη σειρά της συμβάλλει στην πιθανότητα οι άνθρωποι να αγοράσουν κάτι από τον ιστότοπό σας.

Ο Βέλγος πελάτης:

Το 92% θέλει τα δέματά του να παραδίδονται στο σπίτι του
86% χρησιμοποιούν track & trace
Το 63% πιστεύει ότι οι συσκευασίες πρέπει να είναι ανακυκλώσιμες
Το 38% προτιμά τη βιώσιμη παράδοση
Το 34% αναμένει να αγοράζει περισσότερο από γειτονικές χώρες στο μέλλον