Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Γνωρίστε την αγορά: Ισπανία

Γνωρίστε την αγορά: Ισπανία

Θέλετε να κατακτήσετε την ισπανική αγορά;Το 2021, όχι λιγότερο από το 29% του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ισπανία θα αφορά αγορές από το εξωτερικό. Αρκετός λόγος για να φέρετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή την ιστοσελίδα σας στην Ισπανία. Με 35 εκατομμύρια online αγοραστές και πάνω από 46 εκατομμύρια κατοίκους, ο ισπανικός τομέας του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πολλά υποσχόμενος. Αναμένεται ότι ο αριθμός των Ισπανών online αγοραστών θα συνεχίσει να αυξάνεται τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, ο αριθμός των προμηθευτών εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλός σε σύγκριση με χώρες όπως οι Κάτω Χώρες και η Γερμανία. Αυτό προσφέρει σίγουρα ευκαιρίες για τους Ολλανδούς επιχειρηματίες, και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβουν δράση!

Οι 3 κορυφαίες online αγορές από το εξωτερικό:

  1. Κίνα
  2. Ηνωμένο Βασίλειο
  3. Γερμανία

Οι 3 κορυφαίες κατηγορίες προϊόντων:

  1. Ρούχα και παπούτσια (36%)
  2. Ηλεκτρονικά (30%)
  3. Ομορφιά & Υγεία (17%)

Top 3 αγαπημένες μέθοδοι πληρωμής:

  1. Ψηφιακό πορτοφόλι (Paypal, Allpay; 37%)
  2. Κάρτα πληρωμών (29%)
  3. Πιστωτική κάρτα (24%)

Στοιχεία: Έρευνα για τους αγοραστές του διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου που διεξήχθη από τη Διεθνή Ταχυδρομική Συνεργασία (IPC)

Συσκευασία

Η συσκευασία είναι σημαντική για τους Ισπανούς πελάτες- θα πρέπει κατά προτίμηση να είναι ανακυκλώσιμη και η παράδοση θα πρέπει επίσης να είναι βιώσιμη. Επιπλέον, στην Ισπανία υπάρχει ένας ιδιαίτερα αυστηρός νόμος περί συσκευασίας. Πρέπει να συμμορφώνεστε με αυτόν τον νόμο όταν πουλάτε συσκευασμένα προϊόντα μέσω του διαδικτυακού σας καταστήματος σε Ισπανούς καταναλωτές. Πρέπει να εγγραφείτε από το πρώτο γραμμάριο υλικού συσκευασίας που θα διαθέσετε στην αγορά της Ισπανίας ως εταιρεία. Εγγραφείτε στον ισπανικό υπεύθυνο οργανισμό Ecoembes. Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος μόνο στα ισπανικά. Μετά την εγγραφή σας πρέπει να τοποθετήσετε την Πράσινη Κουκκίδα στη συσκευασία σας. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε ότι η συσκευασία είναι ανακυκλωμένη.

Κάθε χρόνο πρέπει να δηλώνετε την ποσότητα της συσκευασίας που περιείχε τα προϊόντα σας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να τηρείτε αρχείο του συνολικού αριθμού των πακέτων που έχετε πουλήσει στην Ισπανία από την εγγραφή σας. Η μη συμμόρφωση με αυτόν τον νόμο μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμο.

Ο Ισπανός πελάτης:

92% χρησιμοποιούν track & trace
Το 88% θέλει τα δέματά του να παραδίδονται στο σπίτι του
Το 76% πιστεύει ότι οι συσκευασίες πρέπει να είναι ανακυκλώσιμες
Το 61% προτιμά τη βιώσιμη παράδοση
Το 37% αναμένει να αγοράζει περισσότερο από γειτονικές χώρες στο μέλλον