Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Γιατί να επεκταθείτε στο εξωτερικό;

Γιατί να επεκταθείτε στο εξωτερικό;

Διστάζετε αν θέλετε να επεκτείνετε τον ιστότοπό σας στο εξωτερικό; Σε αυτό το άρθρο του ιστολογίου, μπορείτε να διαβάσετε για τα πολλά πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει η επέκταση. Με μια συνεχώς αυξανόμενη διεθνή αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τα ολλανδικά διαδικτυακά καταστήματα, επειδή οι Ευρωπαίοι αγοράζουν όλο και περισσότερο διασυνοριακά.

Πριν κάνετε την επιλογή σας, είναι σημαντικό να κατανοήσετε την αγοραστική συμπεριφορά των ξένων πελατών. Κάθε χρόνο, η PostNL συμμετέχει στηνέρευνα για τους αγοραστές του διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίουπου διεξάγεται από τη Διεθνή Ταχυδρομική Συνεργασία (IPC). Η έρευνα αυτή παρέχει ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τους Ευρωπαίους online αγοραστές. Το 13% των επισκεπτών των ολλανδικών διαδικτυακών καταστημάτων προέρχεται από το εξωτερικό. Η ανάπτυξη αυτή αναμένεται να συνεχιστεί: σε 10 χρόνια, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα είναι πολύ πιο εναρμονισμένοι και επικεντρωμένοι στις διασυνοριακές επιχειρήσεις, καθιστώντας τις παραγγελίες στο εξωτερικό ακόμη πιο εύκολες και ταχύτερες. Επομένως, αξίζει σίγουρα να κάνετε το βήμα να πουλήσετε στο εξωτερικό με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Αυτό μπορεί φυσικά να γίνει με την πρόσληψη ενός μεταφραστή, τη μετάφραση όλου του περιεχομένου σας, την τοποθέτησή του σε έναν νέο ιστότοπο και την εκ νέου μετάφρασή του κάθε φορά που προστίθεται νέο περιεχόμενο. Clonable ωστόσο, προσφέρει έναν φθηνότερο και ταχύτερο τρόπο!

πραγματοποιεί ηλεκτρονικές αγορές στο εξωτερικό λόγω των χαμηλότερων τιμών

Πλεονεκτήματα της Clonable

Με την κλωνοποίηση ενός ιστότοπου με το Clonable μπορείτε να εισέλθετε στη διεθνή αγορά σε χρόνο μηδέν. Αντί να προσλαμβάνετε έναν μεταφραστή, να μεταφράζετε όλο το περιεχόμενό σας και να δημιουργείτε έναν νέο ιστότοπο, το Clonable θα σας παρέχει έναν νέο, μεταφρασμένο ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά. Ποια είναι η σημασία ενός μεταφρασμένου ιστότοπου στη διεύθυνση Clonable;

  • Οι καταναλωτές προτιμούν να ψωνίζουν στη δική τους γλώσσα
  • Μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες από οποιαδήποτε χώρα μια εξαιρετική εξατομικευμένη εμπειρία πελάτη.
  • Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα προϊόντα σας σε μια ευρύτερη διεθνή αγορά.
  • Βρίσκεστε καλύτερα στις μηχανές αναζήτησης (SEO)
  • Αποτελεσματικότερες εκστρατείες και διαφημίσεις στο εξωτερικό

Η απλή κλωνοποίηση του ιστότοπού σας δεν είναι αρκετή. Υπάρχουν σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Μόνο στην ΕΕ υπάρχουν 27 χώρες: η καθεμία έχει τους δικούς της κανόνες και προτιμήσεις. Γι' αυτό είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τη χώρα στην οποία θέλετε να φτάσετε. Ποιους τρόπους πληρωμής προτιμάτε; Τι προτιμάτε όσον αφορά την παράδοση; Διαβάστε ΕΔΩ για τις διάφορες χώρες και τι πρέπει να προσέξετε.