Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Ρύθμιση του επιλογέα χώρας

Πώς να: Ρύθμιση του επιλογέα χώρας

Τακτοποιημένα σε λίγα βήματα

Ένα παράδειγμα επιλογής χώρας είναι η δυνατότητα μετάβασης σε άλλη χώρα στον ίδιο τον ιστότοπο ή η εμφάνιση μιας σημαίας που σχετίζεται με την εν λόγω χώρα. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να μπορείτε να μεταβείτε από έναν ολλανδικό ιστότοπο σε έναν γερμανικό και αντίστροφα. Αυτό γίνεται συνήθως κάνοντας κλικ στη σημαία κάπου σε έναν ιστότοπο και στη συνέχεια επιλέγοντας μια άλλη χώρα.

Αυτές οι χώρες και η σειρά τους μπορούν να αλλάξουν τροποποιώντας ένα κομμάτι κώδικα. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε την επιλογή επιθεώρησης (δεξί πλήκτρο του ποντικιού) για το κομμάτι του ιστότοπου που ασχολείται με τις διάφορες χώρες/σημαίες. Αντιγράψτε αυτό το κομμάτι κώδικα στην αριστερή στήλη του Clonable. Το κομμάτι του κώδικα με το 'selected' πρέπει να αντικατασταθεί όπως παραπάνω. Στον ολλανδικό ιστότοπο, είναι μαζί με την ολλανδική σημαία, αλλά στη δεξιά στήλη παραλείπεται. Στο κομμάτι του κώδικα για τη γερμανική σημαία, απουσιάζει και πρέπει να προστεθεί. Επομένως, πρέπει να συμπληρώσετε δύο γραμμές στο Clonable για να ολοκληρώσετε την αλλαγή. Διαφορετικά, το "επιλεγμένο" θα παραμείνει και με τις δύο επιλογές, και αυτό φυσικά δεν είναι η πρόθεση.

Εκτός από την αλλαγή της επιλεγμένης χώρας, μπορεί επίσης να χρειαστεί να αλλάξετε τη σειρά. Για παράδειγμα, σε έναν ολλανδικό ιστότοπο, θα ήταν πιο λογικό να μεταβείτε σε έναν αγγλικό ιστότοπο. Τότε η σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου θα εμφανιστεί ως η δεύτερη επιλογή στη λίστα. Αλλά σε έναν βελγικό ιστότοπο, θα ήταν μάλλον πιο λογικό να είναι η δεύτερη επιλογή ένας γαλλικός ιστότοπος. Για να αλλάξετε τη σειρά των επιλογών, απλά αλλάξτε τις στο κομμάτι του κώδικα.

Από 2:21