Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Αλλαγή εικόνων

Πώς να: Αλλαγή εικόνων

Τακτοποιημένα σε λίγα βήματα

Ίσως χρησιμοποιείτε εικόνες στον ιστότοπό σας που εστιάζουν στη χώρα για την οποία προορίζεται ο ιστότοπος. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε μια εικόνα με ανεμόμυλους για τον ολλανδικό ιστότοπό σας. Τότε μπορεί να θέλετε μια πιο κατάλληλη εικόνα για τον μεταφρασμένο ιστότοπό σας. Αυτό είναι επίσης εύκολο να ρυθμιστεί με το Clonable.

Για το σκοπό αυτό χρειάζεστε το όνομα του αρχείου της υπάρχουσας εικόνας. Στο backend του Clonable εισάγετε αυτό το στοιχείο στην αριστερή στήλη, την αρχική στήλη. Στη δεξιά στήλη, τη στήλη αντικατάστασης, εισάγετε το όνομα αρχείου της εικόνας αντικατάστασης. Με αυτόν τον τρόπο το Clonable γνωρίζει ποια εικόνα πρέπει να αντικατασταθεί και ποια είναι η εικόνα αντικατάστασης.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις εικόνες ελέγχοντας την εικόνα στον ιστότοπο με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού. Στη συνέχεια θα δείτε ένα κομμάτι κώδικα που ανήκει στην εικόνα. Μπορείτε να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε στην αρχική στήλη και, στη συνέχεια, να αντικαταστήσετε τον κώδικα στη στήλη αντικατάστασης με ένα άλλο κομμάτι κώδικα. Αυτό το κομμάτι κώδικα περιέχει συνήθως έναν σύνδεσμο URL, επειδή η εικόνα μεταφορτώθηκε στο WordPress ή στο Magento, για παράδειγμα.