Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Αλλαγή μεθόδων πληρωμής

Πώς να: αλλάξετε τις μεθόδους πληρωμής

Τακτοποιημένα σε λίγα βήματα

Εάν έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι σημαντικό οι πελάτες σας να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, γεγονός που τους κάνει πιο πρόθυμους να αγοράσουν πράγματα. Αυτό μπορεί να επηρεαστεί θετικά με την προσαρμογή ορισμένων λέξεων, αλλά έχει επίσης να κάνει με τις προτιμήσεις στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Ένα παράδειγμα αυτών των προτιμήσεων είναι η πιο επιλεγμένη/προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής μιας χώρας. Για παράδειγμα, το iDeal είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος πληρωμής στις Κάτω Χώρες και βρίσκεται συνήθως στην κορυφή, αλλά στο Βέλγιο, για παράδειγμα, είναι η Mistercash/Bancontact και στη Γερμανία είναι το Paypal ή το Sofort Banking. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τις μεθόδους πληρωμής. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αλλάξετε τη μέθοδο πληρωμής που είναι η "επιλεγμένη" επιλογή στον κώδικα του ιστότοπου. Μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω από τη μέθοδο πληρωμής και επιθεωρήστε την με το δεξί κουμπί του ποντικιού. Μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε τον κώδικα που ανήκει στη μέθοδο πληρωμής στο backend του Clonable. Σε αυτό το κομμάτι κώδικα το "selected" βρίσκεται πιθανώς στο iDeal, αλλά για το Βέλγιο θα πρέπει να βρίσκεται στο "Bancontact / Mistercash". Στη δεξιά στήλη εισάγετε τον κωδικό, αλλά βάλτε το "selected" στο "Bancontact / Mistercash".

Είναι σημαντικό αυτό να αλλάξει και αντίστροφα. Εκεί που υπήρχε "επιλεγμένο" πριν, το αφαιρείτε τώρα. Έτσι, εισάγετε δύο διαφορετικές γραμμές στο Clonable. Στην πρώτη στήλη, εισάγετε τον κωδικό για το iDeal, ο οποίος ήταν "επιλεγμένος", αλλά τώρα έχει αφαιρεθεί. Στη δεύτερη στήλη, εισάγετε τον κωδικό για Bancontact / Mistercash, ο οποίος δεν ήταν "επιλεγμένος" πριν, αλλά τώρα είναι επιλεγμένος.

Με αυτόν τον τρόπο, η αγαπημένη μέθοδος πληρωμής επιλέγεται αυτόματα από τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Αυτό που μπορείτε επίσης να κάνετε είναι να αλλάξετε τη σειρά με την οποία αναφέρονται οι μέθοδοι πληρωμής. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να βάλετε το Bancontact / Mistercash πάνω από το iDeal. Για να το κάνετε αυτό, αντιγράψτε το κομμάτι του κώδικα που ανήκει σεολόκληρη τη λίστα των μεθόδων πληρωμής. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά με μεγάλη ακρίβεια και να τοποθετήσετε το αλλαγμένο κομμάτι κώδικα στη στήλη αντικατάστασης.

Από 1:21