Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Αλλαγή λογότυπου

Πώς να: Αλλαγή λογότυπου

Τακτοποιημένα σε λίγα βήματα

Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει το λογότυπο του ιστότοπού σας, για παράδειγμα, επειδή το όνομα του ιστότοπού σας είναι διαφορετικό για τον ιστότοπο μιας άλλης χώρας. Ή το λογότυπο περιέχει, για παράδειγμα, την ένδειξη '.nl', η οποία πρέπει να αλλάξει.

Για να το αλλάξετε αυτό, εισαγάγετε το όνομα αρχείου της εικόνας στον αρχικό ιστότοπο στη στήλη "original" στη διεύθυνση Clonable. Στη στήλη "αντικατάσταση", εισαγάγετε το όνομα αρχείου της εικόνας του λογότυπου που θα πρέπει να εμφανίζεται στην κλωνοποιημένη έκδοση του ιστότοπου. Μπορείτε να το κάνετε αυτό για τις διάφορες εκδόσεις του λογότυπου. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα λογότυπο για την έκδοση για υπολογιστή, αλλά και ένα λογότυπο για την έκδοση για κινητά. Και ενδέχεται να υπάρχει διαφορά μεταξύ του λογότυπου στην αρχική σελίδα και του λογότυπου στο υποσέλιδο, λόγω διαφορετικών χρωμάτων στο φόντο.

Όλα αυτά τα λογότυπα είναι εύκολο να αλλάξουν στο Clonable. Απλώς πρέπει να καταγράψετε ποιες διαφορετικές εκδόσεις του λογότυπού σας υπάρχουν, ώστε να μπορείτε να τις αλλάξετε όλες.