Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Αλλαγή συνδέσμου ιστότοπου

Πώς να: Αλλαγή συνδέσμου ιστότοπου

Τακτοποιημένα σε λίγα βήματα

Μπορεί να συμβεί να παραπέμπει ο ιστότοπός σας σε μια από τις άλλες σελίδες σας ή στον δικό σας ιστότοπο. Είναι σημαντικό αυτό να είναι το σωστό. Για παράδειγμα, στον ολλανδικό ιστότοπό σας θα αναφέρεστε στο www.123.nl, αλλά για τον γερμανικό ιστότοπο θα είναι www.123.de. Αυτό θα πρέπει να εφαρμόζεται και στις διάφορες σελίδες του δικτυακού τόπου. Για παράδειγμα, το 123.nl/auto πρέπει να αλλάξει σε 123.de/auto.

Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε την αρχική τοποθεσία στη στήλη "αρχική" και τη λέξη αντικατάστασης στη στήλη αντικατάστασης. Επίσης, τσεκάρετε το πλαίσιο που λέει 'treat as text'. Με αυτόν τον τρόπο το Clonable γνωρίζει ότι πρόκειται για ένα κομμάτι κειμένου που εμφανίζεται στον ιστότοπο. Αυτό εμποδίζει το Clonable να κάνει αλλαγές στην HTML ή στις διευθύνσεις URL του ιστότοπου.

!!! Σημειώστε, ωστόσο, ότι μπορεί να συμβεί να εμφανίζεται ο ιστότοπός σας και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, για παράδειγμα. Επομένως, αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ΔΕΝ πρέπει να αλλάξει. Αυτό αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Ευτυχώς, μπορείτε επίσης να κάνετε εξαιρέσεις στο Clonable. Εισάγετε μια εξαίρεση από τον κανόνα στη στήλη "Αρχικό". Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι info@123.nl, τότε εισάγετε αυτή τη διεύθυνση ως εξαίρεση στον κανόνα που δημιουργήσατε.