Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Ρύθμιση εγγραφών DNS

Πώς να: Ρύθμιση των εγγραφών DNS

Τακτοποιημένα σε λίγα βήματα

Μόλις εγγραφείτε στο Clonable θα λάβετε ένα email από εμάς με τις εγγραφές DNS που πρέπει να αλλάξετε. Μπορείτε να αφήσετε το τμήμα πληροφορικής σας να το κάνει αυτό ή μπορείτε πάντα να ζητήσετε τη βοήθειά μας. Αλλά φυσικά μπορείτε να το δοκιμάσετε και μόνοι σας.

Στο mail, αλλά και στο backend του Clonable, εμφανίζονται οι νέες εγγραφές DNS. Για τον τύπο Α, πρόκειται για τις νέες διευθύνσεις IPv4, οι οποίες αντικαθιστούν τις αρχικές. Οι τύποι AAAA είναι αυτές οι διευθύνσεις IPv6 και ένας συνδυασμός γραμμάτων και αριθμών. Θα πρέπει να αλλάξετε και αυτά. Αυτό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, αλλά μόλις είναι έτοιμα θα λάβετε ένα νέο μήνυμα με την επιβεβαίωση. Εάν αγοράσετε από εμάς διάφορους κλώνους, για παράδειγμα γερμανικούς, φλαμανδικούς και γαλλικούς, τα δεδομένα DNS για κάθε έναν από αυτούς τους κλώνους είναι τα ίδια. Όλες αναφέρονται στον διακομιστή μας Clonable.

Το πρόγραμμα για την προσαρμογή του DNS μπορεί να φαίνεται διαφορετικό για διαφορετικούς διακομιστές ή συστήματα CMS. Αν δεν μπορείτε να το βρείτε, ζητήστε μας βοήθεια.