Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Ρύθμιση των γλωσσικών ετικετών SEO

Πώς να: ρυθμίσετε τις ετικέτες γλώσσας SEO

Τακτοποιημένα σε λίγα βήματα

Όταν εγγραφείτε στο Clonable θα λάβετε ένα email από εμάς που θα περιέχει τις εγγραφές DNS και τις ετικέτες γλώσσας SEO που πρέπει να αλλάξετε. Αυτό είναι απαραίτητο για να δει η Google τον κλώνο σας ως έναν πρωτότυπο μη αντιγραμμένο ιστότοπο.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προσθέσετε τις ετικέτες γλώσσας. Εάν έχετε WordPress ή Magento, για παράδειγμα, θα λάβετε από εμάς ένα μικρό σενάριο PHP το οποίο μπορείτε να αντιγράψετε. Ανάλογα με την πλατφόρμα σας, αυτό το σενάριο πρέπει να επικολληθεί σε διάφορα σημεία (π.χ. στο wp-config ή κάπου στο αρχείο php). Το μήνυμα περιέχει μια σύντομη οδηγία για το πού ακριβώς να επικολλήσετε το σενάριο.
Άλλα συστήματα CMS ενδέχεται να απαιτούν τη χρήση του Google Tag Manager. Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα με την Logic4. Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε δημιουργήσει ένα κομμάτι κώδικα μόνοι μας. Μπορείτε να το προσθέσετε αυτό ως νέα ετικέτα στο Google Tag Manager μόνοι σας ή να μας δώσετε πρόσβαση στο Tag Manager σας και να μας αφήσετε να το προσθέσουμε.

Θα σας πούμε ποιος τρόπος είναι καλύτερος για το σύστημά σας. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή δεν μπορείτε να το λύσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Από 0:52