Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Περίπτωση: ippontime.nl

Webshop Βέλγιο - κλώνος wordpress ιστοσελίδα - προσαρμογή ρυθμίσεων checkout

Περίπτωση: ippontime.nl

ΤοIppontime.nl είναι ένα ολλανδικό διαδικτυακό κατάστημα για εξοπλισμό τζούντο, όπως στολές τζούντο, ιμάντες τζούντο, τσάντες και ούτω καθεξής. Το τζούντο είναι ένα σχετικά μικρό άθλημα στο Βέλγιο. Ο Ippontime.nl έχει σχετικά υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης στο Netherlands. Στο Βέλγιο, από την άλλη πλευρά, το διαδικτυακό κατάστημα δεν συγκέντρωσε σχεδόν καθόλου πόντους. Clonable.gr δημιούργησε αυτόν τον ιστότοπο ως μία από τις πρώτες δοκιμαστικές περιπτώσεις στα μέσα του 2019.

Μετά την κλωνοποίηση του Ippontime.nl, η βελγική παραλλαγή πήρε τις ίδιες ή και υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης στο Βέλγιο σε σύγκριση με τις Κάτω Χώρες μέσα σε 3 μήνες.

Το γράφημα στα δεξιά δείχνει ότι το διαδικτυακό κατάστημα κλωνοποιήθηκε τον Αύγουστο. Στη συνέχεια, χρειάστηκε λίγος χρόνος για να εντοπίσει η Google τον ιστότοπο σωστά. Αλλά μόλις το έκανε, οι θέσεις των λέξεων-κλειδιών αυξήθηκαν ραγδαία. Και η πρόσθετη κυκλοφορία εισήλθε χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Ippontime.be - κατάταξη λέξεων-κλειδιών judo

Στα αριστερά μπορείτε να δείτε πώς είναι τώρα οι οργανικές θέσεις στην Google. Φυσικά οι θέσεις αυξομειώνονται λίγο, αλλά όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω γράφημα, οι θέσεις παραμένουν αρκετά σταθερές από τον Μάρτιο του 2020. Μερικές φορές το "κοστούμι τζούντο" ανεβαίνει από τη θέση 3 στην 1 ή το αντίστροφο και στη συνέχεια ο συνολικός όγκος αναζήτησης μειώνεται ή αυξάνεται. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι οι θέσεις των "σημαντικών" όρων γύρω από τον εξοπλισμό του τζούντο είναι όλες στις 3 πρώτες θέσεις.

Ποιες αλλαγές έχουν γίνει στο Ippontime.be μέσω του Clonable;

  • Προσαρμόστε τις λέξεις: π.χ. οι ιμάντες τζούντο γίνονται ζώνες τζούντο. Αυτό δίνει αμέσως τη θέση 1 στο Βέλγιο. Επίσης, επειδή όλοι οι ολλανδικοί ανταγωνιστές χρησιμοποιούν λάθος όρο.
  • Προσαρμόστε το λογότυπο
  • Προσαρμογή σεναρίου Doofinder: Έχει δημιουργηθεί ένα σενάριο αντικατάστασης για την ειδική εξωτερική μηχανή αναζήτησης.
  • Ταμείο: η χώρα ορίζεται αυτόματα σε Βέλγιο αντί για Ολλανδία

Ένα χρόνο αργότερα, τα οργανικά αποτελέσματα έχουν σαφώς βελτιωθεί. Αυτή η δοκιμαστική περίπτωση είναι τόσο ενδιαφέρουσα επειδή δεν είχε γίνει τίποτα για το SEO στον ολλανδικό ιστότοπο εκείνη τη στιγμή. Από την άλλη πλευρά, ο αριθμός των επισκεπτών στο Βέλγιο αυξήθηκε κατά 45%. Οι βελγικές παραγγελίες ηλεκτρονικού εμπορίου αυξήθηκαν επίσης κατά σημαντικό ποσοστό, γεγονός που αποδεικνύει τη χρησιμότητα του Clonable.