Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Περίπτωση: spiruella.com

Webshop Βέλγιο - κλώνος wordpress ιστοσελίδα - προσαρμογή ρυθμίσεων checkout

Περίπτωση: spiruella.com

Τοspiruella.nl είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα για υπερτροφές, το οποίο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από σκόνες, βιολογικά τρόφιμα, βιταμίνες και μέταλλα. Ο ολλανδικός ιστότοπος, spiruella.nl, είχε ήδη πολλούς επισκέπτες από τις Κάτω Χώρες και είχε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Δυστυχώς, ο αριθμός των επισκεπτών από το Βέλγιο ήταν πολύ μικρότερος. Ως εκ τούτου, ο βελγικός κλώνος, spiruella.be, δημιουργήθηκε στα τέλη του 2019.

Επί του παρόντος, ο βελγικός ιστότοπος έχει σχεδόν 5 φορές περισσότερους επισκέπτες από όσους είχε ο ολλανδικός ιστότοπος από το Βέλγιο πριν από την κλωνοποίηση!

Στο γράφημα στα δεξιά μπορείτε να δείτε την αύξηση της επισκεψιμότητας του spiruella.be. Όπως μπορείτε να δείτε, το διαδικτυακό κατάστημα κλωνοποιήθηκε στα τέλη του 2019. Μετά από αυτό, χρειάζεται πάντα λίγος χρόνος για να εντοπίσει σωστά η Google τον ιστότοπο. Αλλά επί του παρόντος, ο spiruella.be δέχεται ημερησίως κατά μέσο όρο 1000 επισκέπτες ανά μήνα. Αυτό σημαίνει σχεδόν 5 φορές περισσότερους Βέλγους επισκέπτες από όσους είχε ο ολλανδικός ιστότοπος πριν από την κλωνοποίηση!

Στα αριστερά βρίσκονται οι πιο σημαντικές θέσεις λέξεων-κλειδιών. Υπάρχει μια μικρή διακύμανση, αλλά ο ιστότοπος έχει δεκάδες θέσεις αναζήτησης στο top 10, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων με τεράστιο όγκο αναζήτησης, όπως το κουρκούτι και το μπαομπάμπ. Με το τελευταίο, ο βελγικός ιστότοπος σημειώνει ακόμη και πολλές θέσεις υψηλότερα από τον ολλανδικό ιστότοπο!

Τι αλλαγές έχουν γίνει στο spiruella.be στο Clonable;

  • Τροποποιήσαμε το λογότυπο, το οποίο περιείχε τις λέξεις ".nl". Το αφαιρέσαμε αυτό για τον βελγικό ιστότοπο
  • Ταμείο: η χώρα ορίζεται αυτόματα σε Βέλγιο αντί για Ολλανδία
  • Ταμείο: μέθοδος πληρωμής που έχει οριστεί αυτόματα σε Bancontact/Mistercash (προτιμάται στο Βέλγιο έναντι του iDeal)

WordPress / WooCommerce κλωνοποίηση

Όπως μπορείτε να δείτε στο επάνω γράφημα, η μεγαλύτερη αύξηση ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2020. Αυτό συνέβη όταν βελτιώσαμε τους ιστότοπους spiruella.co.uk και spiruella.be. Για το spiruella.be, αυτό είχε μεγαλύτερο αποτέλεσμα από το spiruella.co.uk, και μέσα σε 3 μήνες, ο αριθμός των επισκεπτών του βελγικού ιστότοπου τριπλασιάστηκε! Αυτό δείχνει και πάλι πόσο πολύτιμη μπορεί να είναι η κλωνοποίηση ενός ιστότοπου.