🎉 Ξεκινήσαμε το νέο μας WordPress plug-in! Κατεβάστε τώρα

Ξεκινώντας το Clonable?

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας.

Εικόνα ερωτηματικό

Γενικά

Τι ακριβώς είναι το Clonable;

Clonable είναι ένα εργαλείο για την αντιγραφή, την πιθανή μετάφραση και τη συντήρηση ενός δικτυακού τόπου. Πώς ακούγεται αυτό; Με το εργαλείο Clonable μπορείτε, για παράδειγμα, να κλωνοποιήσετε πολύ εύκολα έναν ολλανδικό ιστότοπο (.nl) σε έναν βελγικό ιστότοπο (.be). Αλλά μπορείτε επίσης να μεταφράσετε το γερμανικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα στα δανικά, για παράδειγμα, και να το τοποθετήσετε σε ένα domain .dk. Ο ιστότοπος θα παραμείνει ακριβώς ο ίδιος, χωρίς να διαπράττεται λογοκλοπή σύμφωνα με τις μηχανές αναζήτησης. Ούτε καν αν δεν προσθέσετε μια μετάφραση στο σύστημά μας. Εσείς επιλέγετε ποια στοιχεία θα προσαρμόσετε για τον κλωνοποιημένο ιστότοπο. Για παράδειγμα, μπορείτε να αντικαταστήσετε το λογότυπο ή/και τις ολλανδικές λέξεις-κλειδιά με φλαμανδικές λέξεις-κλειδιά. Ή να αλλάξετε μια συγκεκριμένη γερμανική μετάφραση επειδή προτιμάτε μια συγκεκριμένη ορολογία στον γερμανικό ιστότοπό σας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα πλεονεκτήματα του εργαλείου Clonable παρακάτω.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα της κλωνοποίησης ενός ιστότοπου;

Η κλωνοποίηση ενός ιστότοπου σε άλλη περιοχή έχει τρία σημαντικά πλεονεκτήματα:

 1. Εξοικονόμηση κόστους. Κανονικά, η αντιγραφή και η μετάφραση ενός ιστότοπου ή ενός διαδικτυακού καταστήματος κοστίζει ένα τεράστιο ποσό χρημάτων. Με το Clonable, είναι μόνο ένα κλάσμα αυτού του ποσού.
 2. Εξοικονόμηση χρόνου. Συνήθως χρειάζονται μήνες για τη μετάφραση ενός αρκετά μεγάλου ιστότοπου, πόσο μάλλον ενός πολύ μεγάλου ηλεκτρονικού καταστήματος με δεκάδες χιλιάδες προϊόντα. Με το Clonable, μπορείτε να ξεκινήσετε τη λειτουργία του μέσα σε μια εβδομάδα.
 3. Όσο το δυνατόν χωρίς συντήρηση. Δεν υπάρχει καμία ταλαιπωρία με τη διατήρηση ξένου περιεχομένου, το νέο περιεχόμενο κλωνοποιείται και μεταφράζεται αυτόματα. Δεν υπάρχει επιπλέον φιλοξενία και χρειάζεται να διατηρείτε μόνο ένα ταμπλό/backend για δύο ή περισσότερους ιστότοπους (χρήσιμο για τη διαχείριση αποθεμάτων, για παράδειγμα).

Επιπλέον, υπάρχουν και μερικά άλλα πλεονεκτήματα...

 1. Βελτιστοποίηση SEO. Μέσω του Clonable μπορείτε απλά να βρεθείτε με το προϊόν ή την υπηρεσία σας σε περισσότερες χώρες ή από μη φυσικούς ομιλητές στη χώρα σας. Επιπλέον, λόγω της εξοικονόμησης χρόνου και κόστους, σας απομένει περισσότερος χρόνος και χρήμα για να εργαστείτε.
 2. Βελτιστοποίηση της μετατροπής | ο ξένος πελάτης σας αισθάνεται πιο άνετα στο δικό του εξατομικευμένο περιβάλλον.
 3. Εξοικονόμηση Adwords | Μπορείτε να διαφημιστείτε με έναν μοναδικό ιστότοπο στη δική του γλώσσα, γεγονός που βελτιώνει τη βαθμολογία ποιότητας και, ως εκ τούτου, μπορεί να οδηγήσει σε εξοικονόμηση κόστους.
 4. Ποιότητα. Αν και οι ανθρώπινοι μεταφραστές παρέχουν φυσικά ακόμη καλύτερες μεταφράσεις σε πολλές περιπτώσεις, το Clonable είναι πολύ ανώτερο από το Google Translate από άποψη ποιότητας. Η εξοικονόμηση κόστους και χρόνου σημαίνει επίσης ότι ένας μεταφραστής μπορεί να φέρει γρήγορα τον ιστότοπο σε ένα σχεδόν τέλειο επίπεδο για τους επισκέπτες, επανεξετάζοντας τις πιο σημαντικές σελίδες, τα μενού κ.λπ. και προσαρμόζοντάς τα όπου χρειάζεται.
Ποιες γλώσσες είναι δυνατές με το Clonable?

Οι δυνατότητες εντοπισμού με το Clonable είναι τεράστιες. Μπορείτε να κλωνοποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε domain.

Επί του παρόντος είναι διαθέσιμες οι ακόλουθες γλώσσες:

 • Βουλγαρική
 • Κινέζικα*
 • Δανικά
 • Γερμανικά
 • Αγγλικά
 • Εσθονικά
 • Φινλανδική
 • Γαλλικά
 • Ελληνική
 • Ουγγρικό
 • Ινδονησιακή
 • Ιταλικά
 • Ιαπωνικά*
 • Κορεάτικα*
 • Ας
 • Λιθουανικά
 • Ολλανδικά
 • Νορβηγικό
 • Ουκρανικό
 • Πολωνικά
 • Πορτογαλικά
 • Ρουμανικά
 • Ρωσική
 • Σλοβενική
 • Σλοβακική
 • Ισπανικά
 • Τσεχική
 • Τουρκικά
 • Σουηδικά
 • Αραβικά

Θέλετε να κλωνοποιήσετε τον ιστότοπό σας χωρίς μετάφραση; Και αυτό είναι δυνατό. Μπορείτε να κλωνοποιήσετε σχεδόν οποιαδήποτε γλώσσα, αρκεί να πρόκειται για παρόμοια γλώσσα ή διάλεκτο. Παραδείγματα κοινών κλώνων είναι:

 • Ολλανδικά (.nl) → Φλαμανδικά (.be)
 • Γερμανία (.de) → Αυστρία (.at)
 • Γαλλία (.fr) → γαλλόφωνο Βέλγιο (.be), Καναδάς (.ca) ή Ακτή Ελεφαντοστού (.ci)
 • Ισπανία (.es) → Αργεντινή (.ar), Μεξικό (.mx) ή Κολομβία (.co)
 • Διεθνής (.com) → Αγγλία (.co.uk), Αυστραλία (.au), Ινδία (.in) ή ΗΠΑ (.us)

Φυσικά, το Clonable λειτουργεί και αντίστροφα για τις παραπάνω επιλογές. Είστε περίεργοι για μια άλλη επιλογή κλωνοποίησης; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ρωτήσετε σχετικά με τις δυνατότητες. Καμία πρόκληση δεν είναι πολύ τρελή για εμάς!

* Για τις γλώσσες που επισημαίνονται, η ποιότητα της μετάφρασης δεν είναι ακόμη τόσο υψηλή όσο για τις άλλες.

Είναι η κλωνοποίηση ενός ιστότοπου το ίδιο με τη μετάφρασή του;

Όχι, η κλωνοποίηση ή η μετάφραση ενός ιστότοπου είναι όχι το ίδιο πράγμα! Η κλωνοποίηση ενός ιστότοπου δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα μεταφραστεί επίσης. Ωστόσο, οι περισσότεροι πελάτες το επιθυμούν αυτό και επιλέγουν έναν κλώνο με μετάφραση. Ένας κλωνοποιημένος ιστότοπος χωρίς μετάφραση είναι επίσης εφικτός και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Εξυπηρετεί την προσέγγιση μιας συγκεκριμένης περιοχής με την ίδια γλώσσα και εξασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας κατατάσσεται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης της συγκεκριμένης περιοχής. Ωστόσο, είναι δυνατή η προσαρμογή ορισμένων λέξεων-κλειδιών ώστε να ταιριάζουν στην ομάδα-στόχο (εντοπισμός).

Ποια είναι η διαφορά σε σχέση με τη χρήση του Google Translate;

ΤοClonable έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από την απλή μετάφραση ενός ιστότοπου με το Google Translate.

 1. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι σας δίνει έναν επιπλέον τομέα μέσω του Clonable, τον οποίο οι μηχανές αναζήτησης ευρετηριάζουν. Με ένα .de domain, για παράδειγμα, μπορείτε να βρεθείτε στη Γερμανία. Το Google Translate δεν ευρετηριάζεται από τη Google, οπότε δεν θα κερδίσετε επιπλέον πελάτες.
 2. Το Google Translate μεταφράζει ολόκληρη τη σελίδα, αλλά οι αλλαγές δεν είναι δυνατές. Με το Clonable, είναι δυνατή η πραγματοποίηση αλλαγών μετά τις μεταφράσεις, τόσο όσον αφορά το κείμενο όσο και, για παράδειγμα, την αλλαγή εικόνων, λογότυπων ή ρυθμίσεων προτιμήσεων. Ανατρέξτε στη βάση γνώσεων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις δυνατότητες.
 3. Οι μεταφράσεις του Google Translate δεν είναι πάντα τόσο καλές. Οι δικές μας είναι πολλές φορές καλύτερες. Ειδικά επειδή μπορούν επίσης να ελεγχθούν και να βελτιωθούν από έναν διορθωτή. Μπορείτε να προσλάβετε έναν μέσω εμάς ή να βρείτε κάποιον μόνοι σας.
 4. Ένα κουμπί Google Translate στον ιστότοπό σας φαίνεται αρκετά αντιεπαγγελματικό.
 5. Με έναν κλωνοποιημένο ιστότοπο μέσω του Clonable, μπορείτε να διαφημίσετε ή να εφαρμόσετε στρατηγικές μάρκετινγκ με αυτόν τον ιστότοπο (και συνεπώς με αυτόν τον ξένο τομέα), κάτι που δεν είναι εφικτό με το Google Translate.
Έχω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, λειτουργεί και αυτό;

Ναι, πράγματι! Υπάρχουν ήδη αρκετοί πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει το εργαλείο Clonable για να κλωνοποιήσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Αυτό λειτουργεί το ίδιο και εξίσου καλά όπως και για ένα ιστολόγιο ή μια σελίδα πληροφοριών. Υπάρχουν ακόμη και συγκεκριμένες αντικαταστάσεις για τα webshop που βοηθούν στην ενίσχυση της μετατροπής. Μη διστάσετε να ρωτήσετε σχετικά με αυτό.

Χρειάζομαι τεχνικές γνώσεις για να κλωνοποιήσω έναν ιστότοπο μέσω του Clonable;

Όχι, δεν χρειάζεστε ειδικές γνώσεις για να εργαστείτε με το Clonable. Το σύστημά μας είναι απλά σχεδιασμένο και εύκολο στη χρήση. Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για ερωτήσεις. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ρυθμίσετε το εργαλείο από το Clonable.

Μπορεί να κλωνοποιηθεί οποιοσδήποτε ιστότοπος;

Ναικαταρχήν, κάθε ιστότοπος μπορεί να κλωνοποιηθεί! Με έναν κλώνο με μετάφραση, υπάρχει μόνο ένας περιορισμένος αριθμός εξαιρέσεων όταν δεν είναι δυνατόν να μεταφραστούν όλα σωστά. Η φόρτωση δυναμικού περιεχομένου εξακολουθεί να μην είναι πάντα δυνατή. Αυτό συμβαίνει κάπως συχνότερα με το σύστημα ηλεκτρονικού καταστήματος Shopify και με το Wix, για παράδειγμα.

Μπορώ επίσης να ρυθμίσω τον κλώνο μου από το Clonable;

Η διαμόρφωση του κλώνου Clonable είναι πολύ εύκολη. Θα προτιμούσατε να το ρυθμίσουμε εμείς για εσάς; Μπορείτε! Μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε τον κλώνο σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορώ να συνδέσω έναν άλλο λογαριασμό για π.χ. Google Analytics, Doofinder, Google Search Console ή άλλες μηχανές αναζήτησης;

Ναι, μπορείτε να το ρυθμίσετε εύκολα. Για τα ηλεκτρονικά καταστήματα, ωστόσο, αυτό δεν ενδείκνυται πάντα, επειδή οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στον αρχικό λογαριασμό.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ανακατεύθυνσης ενός ιστότοπου στον τρέχοντα ιστότοπό μου και της κλωνοποίησης ενός ιστότοπου;

Η σύνδεση μιας σελίδας δεν είναι το ίδιο με την κλωνοποίηση με το Clonable. Όταν κλωνοποιείτε τη σελίδα, μπορείτε να την προσαρμόσετε στην εμφάνιση και τις λέξεις-κλειδιά της χώρας ή της περιοχής. Αυτό διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας βρίσκεται καλύτερα από τις μηχανές αναζήτησης και ότι ο πελάτης αισθάνεται πιο οικεία στον ιστότοπό σας.

Ποια είναι η ποιότητα της μετάφρασης;

Για τις γλώσσες με λατινικό αλφάβητο, η ποιότητα της μετάφρασης είναι 95-97% ούτως ή άλλως. Για γλώσσες με κυριλλικό αλφάβητο, η ποιότητα μετάφρασης είναι τουλάχιστον 93%. Για άλλες γλώσσες, όπως τα ιαπωνικά και τα κινεζικά, ήμασταν ακόμη λιγότερο σε θέση να προσδιορίσουμε αυτή την ποιότητα. Εκτιμούμε ότι είναι τουλάχιστον 90%. Συνιστούμε πάντα να εξετάζετε προσεκτικά μερικά πράγματα:

 • Τίτλοι μενού: λόγω του περιορισμένου αριθμού λέξεων, ορισμένες λέξεις ενδέχεται να αντικατασταθούν με το λάθος συνώνυμο.
 • Αρχικές σελίδες και άλλες πολύ σημαντικές σελίδες.
 • Γενικοί όροι και προϋποθέσεις και άλλα νομικά έγγραφα.

Η ποιότητα αναβαθμίζεται εύκολα στο 98-99% με το εργαλείο μας Clonable, μέσω του εξαιρετικά απλού επεξεργαστή μας και των κανόνων αντικατάστασης. Ένας διορθωτής θα μπορέσει να βελτιώσει τον ιστότοπο πολύ γρήγορα. Συνολικά, ακόμη και με διορθωτή, θα ξοδέψετε σημαντικά λιγότερα χρήματα από ό,τι αν έχετε μεταφράσει και εισάγει τα πάντα χειροκίνητα.

Διαβάστε περισσότερα για την ποιότητα της μετάφρασης: https://www.clonable.gr/kwaliteit-vertalingen-clonable-ai-vertaalmachine/.

Πώς να ξεκινήσετε το Clonable?

Μπορείτε να ξεκινήσετε το Clonable μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Μπορείτε να εδώ δημιουργήστε το λογαριασμό σας απευθείας. Αφού δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, θα αποκτήσετε αμέσως πρόσβαση στο ταμπλό του Clonable. Στο ταμπλό, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως τη δημιουργία ενός κλώνου.

Μπορώ πραγματικά να δοκιμάσω το Clonable δωρεάν;

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κλώνο της ιστοσελίδας σας εντελώς δωρεάν και χωρίς υποχρέωση και να τον δοκιμάσετε για 14 ημέρες Clonable. Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, θα μεταφραστεί μόνο ένας περιορισμένος αριθμός σελίδων.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Clonable για το ηλεκτρονικό μου κατάστημα;

Ναι, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Clonable για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Το Magento, το Shopware, το Woocommerce, το Logic4 λειτουργούν εξαιρετικά, όπως και πολλά άλλα συστήματα. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι τα συστήματα CMS όπως το Lightspeed και το Shopify ενδέχεται να έχουν πιο περιορισμένες λειτουργίες όταν χρησιμοποιείτε το Clonable, π.χ. κωδικοί captcha, ορισμένα plugins, ορισμένα φίλτρα κ.λπ.

Θα ευρετηριαστεί ο μεταφρασμένος ιστότοπός μου από τις μηχανές αναζήτησης;

Ο μεταφρασμένος ιστότοπός σας θα καταχωρηθεί στο ευρετήριο μόνο αφού επιλέξετε να αφαιρέσετε το "No-index". Είναι σημαντικό να έχετε ολοκληρώσει όλα τα απαιτούμενα βήματα στο ταμπλό του Clonable πριν απενεργοποιήσετε το no-index. Μόνο αφού ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα και απενεργοποιήσετε το no-index θα ευρετηριαστεί ο ιστότοπός σας.

Σύνδεση λογαριασμών

Πώς μπορώ να συνδέσω το λογαριασμό μου στο Google Analytics;

Θα ακολουθήσουν οδηγίες για τη σύνδεση του λογαριασμού σας Google analytics. Για τα διαδικτυακά καταστήματα, είναι καλό να γνωρίζετε ότι προτιμούμε να μετράμε τις μετατροπές στον ίδιο λογαριασμό analytics με το αρχικό διαδικτυακό κατάστημα.

Πώς μπορώ να συνδέσω το Google Search Console με τον κλωνοποιημένο ιστότοπό μου;

Μπορείτε να προσθέσετε έναν κλωνοποιημένο ιστότοπο στο Google Search Console με τον ίδιο τρόπο όπως και με τον κανονικό ιστότοπό σας.
Add poperty → εισάγετε το όνομα τομέα ή τη διεύθυνση URL

Clonable Back-End

Πώς μπορώ να εργαστώ στο back-end του κλωνοποιημένου ιστότοπου;

Ο κλωνοποιημένος ιστότοπος δεν έχει το δικό του back-end, καθώς είναι ένα ζωντανό αντίγραφο μόνο του front-end. Οποιαδήποτε αλλαγή στο back-end του αρχικού ιστότοπου θα εμφανιστεί αυτόματα στον μεταφρασμένο κλώνο. Όταν μόνο στην κλωνοποιημένη τοποθεσία θέλετε να κάνετε αλλαγές, όπως να προσθέσετε λέξεις-κλειδιά ή να αλλάξετε τα λογότυπα, μπορείτε να το ρυθμίσετε αυτό στο μενού του Clonable.

Τι μπορώ να αλλάξω στο back-end;

Με το Clonable, σχεδόν τα πάντα στον ιστότοπό σας είναι εύκολο να προσαρμοστούν. Για να εντοπίσετε τον ιστότοπό σας, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τα ακόλουθα πράγματα:

 • (Αναζήτηση) λέξεις
 • Εικόνες
 • Εμφάνιση ή μη εμφάνιση κειμένων
 • Λογότυπα
 • USPs
 • Προτιμήσεις:
  • Μέθοδοι πληρωμής
  • Χώρα αποστολής
 • URLs
 • Τροφοδοσίες XML
 • κ.λπ.

Ζητήστε έναν κλώνο

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να είναι έτοιμος ο κλώνος μου;

Μέσα σε 10 λεπτά, ο κλώνος έχει ήδη δημιουργηθεί και είναι έτοιμος για χρήση. Ωστόσο, συχνά χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να είναι διαθέσιμος ο ιστότοπος οπουδήποτε στον κόσμο λόγω αλλαγών DNS. Δυστυχώς, ως Clonable, δεν έχουμε επίσης καμία επιρροή στο χρόνο που χρειάζεται η εταιρεία πληροφορικής σας για να ρυθμίσει σωστά τις ετικέτες γλώσσας. Ωστόσο, μπορείτε ήδη να αρχίσετε να εφαρμόζετε τις πρώτες αλλαγές. Προβλέπουμε ένα χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων.

Ποιο είναι το κόστος ενός κλωνοποιημένου ιστότοπου;

Μια ενημερωμένη επισκόπηση των τιμών μας μπορείτε να βρείτε στη σελίδα Τιμές του Clonable. Για μια προσφορά σχετικά με μια προσαρμοσμένη ιστοσελίδα ή ένα κατάστημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας .

Ποια στοιχεία απαιτούνται για να ζητήσετε έναν κλώνο;

Clonable λειτουργεί με τους περισσότερους ιστότοπους και πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα. Για να δείτε αν ο ιστότοπος ή το κατάστημά σας είναι κατάλληλο για κλώνο, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα demo μέσω του πίνακα ελέγχουClonable . Έχετε πειστεί για τη δύναμη του Clonable; Τότε επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει καλύτερα και συμπληρώστε τα στοιχεία πληρωμής σας. Αυτό είναι όλο, μόνο αυτό χρειαζόμαστε!

Έχετε ακόμα ερωτήσεις;

Στη συνέχεια, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.