Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Συχνές ερωτήσεις

/Συχνές ερωτήσεις

Οι πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το εργαλείο Clonable

Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες ή έχετε κάποια ερώτηση; Πιθανότατα θα βρείτε την απάντηση σε αυτή τη σελίδα.

Ακόμα δεν μπορείτε να το καταλάβετε; Τότε μη διστάσετε να επαφή επικοινωνήστε μαζί μας.

Συχνές ερωτήσεις - Γενικά

add remove Τι ακριβώς είναι το Clonable;

Αντιγράφοντας έναν ιστότοπο αλλά διατηρώντας μοναδικό περιεχόμενο για τη Google, πώς ακούγεται αυτό; Με το εργαλείο Clonable μπορείτε, για παράδειγμα, να κλωνοποιήσετε πολύ εύκολα έναν ολλανδικό ιστότοπο (.nl) σε έναν βελγικό ιστότοπο (.be). Αλλά μπορείτε επίσης να μεταφράσετε το γερμανικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, για παράδειγμα, στα δανικά και να το τοποθετήσετε σε έναν τομέα .dk. Ο ιστότοπος θα είναι πανομοιότυπος, χωρίς να γίνεται λογοκλοπή από τις μηχανές αναζήτησης. Ούτε καν αν δεν προσθέσετε μια μετάφραση στο σύστημά μας. Εσείς επιλέγετε ποια στοιχεία θα προσαρμοστούν για τον κλωνοποιημένο ιστότοπο. Για παράδειγμα, μπορείτε να αντικαταστήσετε το λογότυπο ή/και τις ολλανδικές λέξεις-κλειδιά με φλαμανδικές λέξεις-κλειδιά. Ή να αλλάξετε μια συγκεκριμένη γερμανική μετάφραση επειδή προτιμάτε να διατηρήσετε μια συγκεκριμένη ορολογία στον γερμανικό ιστότοπό σας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα πλεονεκτήματα του εργαλείου Clonable παρακάτω.

add remove Ποιο είναι το πλεονέκτημα της κλωνοποίησης ενός ιστότοπου;

Η κλωνοποίηση ενός ιστότοπου σε άλλη περιοχή έχει έξι σημαντικά πλεονεκτήματα:

 1. Ο κλώνος κάνει αυτόματες μεταφράσεις. Επίσης για νέες σελίδες που προσθέτετε στην αρχική γλώσσα.
 2. Η δυνατότητα εύρεσης στο Google ή σε άλλες μηχανές αναζήτησης είναι καλύτερη με ένα domain από τη δική σας περιοχή παρά με ένα domain από άλλη χώρα. Ένας τομέας .be τα πάει αυτόματα καλύτερα στο Βέλγιο από έναν τομέα .nl. Και φυσικά θα πουλήσετε πιο γρήγορα στη Γερμανία αν το περιεχόμενό σας είναι στα γερμανικά αντί για τα ολλανδικά.
 3. Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να συντηρείτε μόνοι σας έναν δεύτερο ιστότοπο. Επειδή ο ιστότοπος είναι κλωνοποιημένος, είναι πάντα ενημερωμένος. Όταν ένα άρθρο τοποθετείται σε έναν ιστότοπο, θα τοποθετείται αυτόματα και στον κλώνο (εκτός αν έχει οριστεί διαφορετικά). Στη συνέχεια, θα εντοπιστεί επίσης αυτόματα (π.χ. θα πλημμυρίσει) στην περιοχή-στόχο.
 4. Ένας δυνητικός πελάτης αισθάνεται πιο άνετα σε έναν τομέα από τη χώρα του. Ειδικά όταν εντοπίζεται σε αυτή τη χώρα. Ένας Γάλλος θα μετατραπεί πιο γρήγορα (θα αγοράσει κάτι / θα έρθει σε επαφή κ.λπ.) σε έναν γαλλικό ιστότοπο!
 5. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα ταμπλό/ backend για 2 ή περισσότερες τοποθεσίες (χρήσιμο π.χ. για τη διαχείριση αποθεμάτων).
 6. Έχετε τη δυνατότητα να διαφημιστείτε μέσω Google Ads με ένα domain από την περιοχή που πρόκειται να "κατακτηθεί". Οι δυνητικοί πελάτες θα κάνουν κλικ πιο γρήγορα σε έναν εγχώριο τομέα. Αυτό οδηγεί σε περισσότερους επισκέπτες του ιστότοπου με το ίδιο κόστος διαφήμισης.
add remove Ποιες γλώσσες είναι δυνατές;

Οι δυνατότητες εντοπισμού με το Clonable είναι μεγάλες. Μπορείτε να κλωνοποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε domain.

Επί του παρόντος είναι δυνατή:

 • Ολλανδικά
 • Γερμανικά
 • Γαλλικά
 • Αγγλικά
 • Ισπανικά
 • Πορτογαλικά
 • Ιταλικά
 • Σουηδικά
 • Δανικά
 • Φινλανδική
 • Ρουμανικά
 • Πολωνικά
 • Βουλγαρική
 • Σλοβενική
 • Σλοβακική
 • Τσεχική
 • Ας
 • Λιθουανικά
 • Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε στα ρωσικά, τα ιαπωνικά και τα κινεζικά. Ωστόσο, δεν μπορούμε να δώσουμε τόσο πολλές εγγυήσεις όσο για τις άλλες γλώσσες.

Θέλετε να κλωνοποιήσετε τον ιστότοπό σας χωρίς μετάφραση. Αυτό είναι επίσης δυνατό. Μπορείτε να κλωνοποιήσετε σχεδόν οποιαδήποτε γλώσσα, αρκεί να πρόκειται για παρόμοια γλώσσα ή διάλεκτο. Παραδείγματα κοινών κλώνων είναι:

 • Ολλανδικά (.nl) → Φλαμανδικά (.be)
 • Γερμανία (.de) → Αυστρία (.at)
 • Γαλλία (.fr) → γαλλόφωνο Βέλγιο (.be), Καναδάς (.ca) ή Ακτή Ελεφαντοστού (.ci)
 • Ισπανία (.es) → Αργεντινή (.ar), Μεξικό (.mx) ή Κολομβία (.co)
 • Διεθνής (.com) → Αγγλία (.co.uk), Αυστραλία (.au), Ινδία (.in) ή ΗΠΑ (.us)

Φυσικά το Clonable λειτουργεί και αντίστροφα για τις παραπάνω επιλογές. Είστε περίεργοι για μια άλλη επιλογή κλωνοποίησης; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ρωτήσετε για τις δυνατότητες. Μας αρέσει να μας εκπλήσσουν!

add remove Είναι η κλωνοποίηση ενός ιστότοπου το ίδιο με τη μετάφρασή του;

Όχι, αυτό δεν είναι το ίδιο πράγμα! Η κλωνοποίηση ενός ιστότοπου δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα μεταφραστεί. Ωστόσο, οι περισσότεροι πελάτες το επιθυμούν αυτό και επιλέγουν έναν κλώνο με μετάφραση. Ένας κλωνοποιημένος ιστότοπος χωρίς μετάφραση είναι επίσης εφικτός και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Εξυπηρετεί μια συγκεκριμένη περιοχή με την ίδια γλώσσα και φροντίζει ώστε ο ιστότοπός σας να τοποθετείται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης της συγκεκριμένης περιοχής. Ωστόσο, είναι δυνατή η προσαρμογή ορισμένων λέξεων-κλειδιών ανάλογα με την ομάδα-στόχο (εντοπισμός).

add remove Ποια είναι η διαφορά σε σχέση με τη χρήση του Google Translate;

ΤοClonable έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από την απλή μετάφραση ενός ιστότοπου μέσω του Google Translate.

 1. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι αποκτάτε έναν επιπλέον τομέα μέσω του Clonable, τον οποίο ευρετηριάζουν οι μηχανές αναζήτησης. Για παράδειγμα, με έναν τομέα .de, μπορείτε να βρεθείτε στη Γερμανία. Το Google Translate δεν ευρετηριάζεται από τη Google, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα κερδίσετε επιπλέον πελάτες.
 2. Το Google Translate μεταφράζει ολόκληρη τη σελίδα, αλλά οι αλλαγές δεν είναι δυνατές. Με το Clonable είναι δυνατόν να γίνουν προσαρμογές μετά τις μεταφράσεις, τόσο όσον αφορά το κείμενο όσο και, για παράδειγμα, την αλλαγή εικόνων, λογότυπων ή προτιμήσεων. Δείτε τοΒάση γνώσεων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις δυνατότητες.
 3. Οι μεταφράσεις του Google Translate δεν είναι πάντα τόσο καλές, οι δικές μας είναι πολύ καλύτερες. Ειδικά από τη στιγμή που τα ελέγχουμε από διορθωτή.
 4. Ένα κουμπί Google Translate στον ιστότοπό σας φαίνεται μάλλον αντιεπαγγελματικό.
 5. Με έναν κλωνοποιημένο ιστότοπο μέσω του Clonable μπορείτε να διαφημιστείτε με αυτόν τον ιστότοπο (και συνεπώς με αυτόν τον ξένο τομέα) ή να εφαρμόσετε στρατηγικές μάρκετινγκ, κάτι που δεν είναι δυνατό με το Google Translate.
add remove Έχω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, λειτουργεί και αυτό;

Ναι, είναι! Υπάρχουν ήδη αρκετοί πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει το εργαλείο Clonable για να κλωνοποιήσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Αυτό λειτουργεί το ίδιο και εξίσου καλά όπως και για ένα ιστολόγιο ή μια σελίδα πληροφοριών. Υπάρχουν ακόμη και ειδικές αντικαταστάσεις για τα καταστήματα στο διαδίκτυο που βοηθούν στην ενίσχυση της μετατροπής. Μη διστάσετε να ρωτήσετε σχετικά με αυτό.

add remove Χρειάζομαι τεχνικές γνώσεις για να κλωνοποιήσω έναν ιστότοπο μέσω του Clonable;

Όχι, δεν χρειάζεστε ειδικές γνώσεις για να εργαστείτε με το Clonable. Το back-end σύστημα είναι απλοϊκό και εύχρηστο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ρυθμίσετε το εργαλείο από το Clonable.

add remove Μπορεί να κλωνοποιηθεί οποιοσδήποτε ιστότοπος;

Ναι, καταρχήν κάθε ιστότοπος μπορεί να κλωνοποιηθεί! Για έναν κλώνο με μετάφραση υπάρχουν μόνο λίγες εξαιρέσεις όταν δεν είναι δυνατόν να μεταφραστούν όλα σωστά. Η φόρτωση δυναμικού περιεχομένου δεν είναι πάντα δυνατή ακόμα.

add remove Μπορώ επίσης να ρυθμίσω τον κλώνο μου από το Clonable;

Η διαμόρφωση του κλώνου Clonable είναι πολύ εύκολη. Ωστόσο, αν θέλετε να το ρυθμίσετε, αυτό είναι επίσης εφικτό. Μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τον ιστότοπό σας για τη χώρα στην οποία θέλετε να απευθυνθείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος.

add remove Μπορώ να συνδέσω έναν άλλο λογαριασμό για π.χ. Google Analytics, Doofinder, Google Search Console ή άλλες μηχανές αναζήτησης;

Ναι, μπορείτε να το ρυθμίσετε εύκολα. Ωστόσο, αυτό δεν ενδείκνυται πάντα με τα διαδικτυακά καταστήματα, επειδή οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στον αρχικό λογαριασμό.

Οδηγίες: Θα ακολουθήσουν οδηγίες.

add remove Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ανακατεύθυνσης ενός ιστότοπου στον τρέχοντα ιστότοπό μου και της κλωνοποίησης ενός ιστότοπου;

Όχι, η σύνδεση μιας σελίδας δεν είναι το ίδιο με την κλωνοποίηση με το Clonable. Όταν κλωνοποιείτε τη σελίδα, έχετε το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τη σελίδα στην εμφάνιση, την αίσθηση και τις λέξεις-κλειδιά της χώρας ή της περιοχής. Αυτό διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας βρίσκεται καλύτερα από τις μηχανές αναζήτησης και ότι ο πελάτης αισθάνεται πιο άνετα στο περιβάλλον του ιστότοπού σας.

Συχνές ερωτήσεις - Αιτήματα κλωνοποίησης

add remove Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να είναι έτοιμος ο κλώνος μου;

Μέσα σε 10 λεπτά ο κλώνος έχει ήδη δημιουργηθεί (μεταφραστεί) και είναι έτοιμος για χρήση. Ωστόσο, λόγω των αλλαγών DNS, συχνά χρειάζεται περισσότερος χρόνος μέχρι ο ιστότοπος να είναι διαθέσιμος σε όλο τον κόσμο, και δεν έχουμε καμία επιρροή στο χρόνο που χρειάζεται η εταιρεία πληροφορικής σας για να ρυθμίσει σωστά τις ετικέτες γλώσσας. Ωστόσο, μπορείτε ήδη να αρχίσετε να εφαρμόζετε τις πρώτες αλλαγές.

add remove Ποιο είναι το κόστος ενός κλωνοποιημένου ιστότοπου;

Το κόστος ενός ιστότοπου Clonable εξαρτάται από τις μεταφράσεις που απαιτεί ο ιστότοπός σας. Εάν ο ιστότοπός σας δεν χρειάζεται μεταφράσεις, τότε η τιμή είναι €50,- ανά μήνα ανά ιστότοπο. Για ιστότοπους με μεταφράσεις, αλλά όχι πολλές σελίδες, η τιμή είναι 75,- € ανά μήνα ανά ιστότοπο/ανά γλώσσα. Και για ιστότοπους με περισσότερες σελίδες η τιμή είναι 200,- € ανά ιστότοπο / ανά γλώσσα. Φυσικά, μπορούμε πάντα να συμφωνήσουμε σε μια εξατομικευμένη λύση όταν αγοράζονται ταυτόχρονα πολλοί κλώνοι. Για περισσότερες πληροφορίες σας παραπέμπουμε στη σελίδα τιμών μας.

add remove Ποια στοιχεία απαιτούνται για να ζητήσετε έναν κλώνο;

Πρώτα απ' όλα, πρέπει να γνωρίζουμε ποιο θα είναι το όνομα τομέα του κλωνοποιημένου ιστότοπου, σε ποιο σύστημα CMS τρέχει ο ιστότοπός σας και σε ποια γλώσσα θέλετε να κλωνοποιήσετε τον ιστότοπό σας. Κατ' αρχήν, μπορούμε στη συνέχεια να πιάσουμε δουλειά σχεδόν αμέσως.

Συχνές ερωτήσεις - Back-end Clonable

add remove Πώς μπορώ να εργαστώ στο back-end του κλωνοποιημένου ιστότοπου;

Ο κλωνοποιημένος ιστότοπος δεν έχει το δικό του back-end, καθώς είναι ένα ζωντανό αντίγραφο μόνο του front-end. Οποιεσδήποτε αλλαγές στο back-end του αρχικού ιστότοπου θα εμφανιστούν αυτόματα στον μεταφρασμένο κλώνο. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγέςμόνο στον κλωνοποιημένο ιστότοπο, όπως η προσθήκη λέξεων-κλειδιών ή η αλλαγή λογότυπων, μπορείτε να το ρυθμίσετε αυτό στο μενού του Clonable.

add remove Έχω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και θα ήθελα να αλλάξω την επιλεγμένη χώρα αποστολής στον κλώνο μου, είναι αυτό δυνατό;

Ναι, αυτό είναι σίγουρα δυνατό. Όταν η χώρα αποστολής έχει ήδη επιλεγεί στο ταμείο, ο πελάτης γλιτώνει δουλειά και αισθάνεται ευπρόσδεκτος. Βλέπε εδώπώς αυτό μπορεί να ρυθμιστεί.

add remove Τι μπορώ να αλλάξω στο back-end;

Με το Clonable μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε σχεδόν τα πάντα στον ιστότοπό σας. Για να εντοπίσετε τον ιστότοπό σας, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τα ακόλουθα πράγματα:

 • (Αναζήτηση) λέξεις
 • Εικόνες
 • Εμφάνιση ή μη εμφάνιση κειμένων
 • Λογότυπα
 • USPs
 • Προτιμήσεις:
  - Μέθοδοι πληρωμής
  - Χώρα αποστολής
add remove Θέλω να βάλω ένα άλλο λογότυπο στον κλωνοποιημένο ιστότοπο, είναι αυτό δυνατό;

Ναι, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε ένα λογότυπο ή μια εικόνα στον κλωνοποιημένο ιστότοπο.

Οδηγίες: Βλέπε εδώπώς λειτουργεί.

Συχνές ερωτήσεις - Σύνδεση λογαριασμών

add remove Πώς μπορώ να συνδέσω το λογαριασμό μου στο Google Analytics;

Θα ακολουθήσουν οδηγίες για τη σύνδεση του λογαριασμού σας Google analytics.

add remove Πώς μπορώ να συνδέσω το Google Search Console με τον κλωνοποιημένο ιστότοπό μου;

Μπορείτε να προσθέσετε έναν κλωνοποιημένο ιστότοπο στο Google Search Console με τον ίδιο τρόπο όπως και για τον κανονικό ιστότοπό σας.
Προσθήκη Poperty → πληκτρολογήστε το όνομα τομέα ή τη διεύθυνση URL

Η ερώτησή μου δεν περιλαμβάνεται, τι πρέπει να κάνω;

Η απάντησή σας δεν περιλαμβάνεται στις παραπάνω ερωτήσεις; Τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακάτω. Θα χαρούμε φυσικά να σας βοηθήσουμε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (+31 492 77 52 69), μέσω e-mail (info[@]clonable.net) ή χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.