🎉 Ξεκινήσαμε το νέο μας WordPress plug-in! Κατεβάστε τώρα

Συμβουλές και κόλπα διεθνοποίησης

Χρήσιμα ιστολόγια για πολύγλωσσους ιστότοπους

Ψάχνετε για δελτία τύπου σχετικά με το Clonable? Ελέγξτε την επισκόπηση μας εδώ.
Χρήσιμη εικόνα blog
2899721.jpg
Διεθνές μάρκετινγκ πόλεων: 10 συμβουλές
Το διεθνές μάρκετινγκ πόλεων είναι ζωτικής σημασίας για τις πόλεις που θέλουν να ξεχωρίσουν στην ολοένα και πιο ανταγωνιστική παγκόσμια αρένα. Ακολουθούν 10 στρατηγικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πόλεις για να πραγματοποιήσουν αποτελεσματικές εκστρατείες διεθνούς μάρκετινγκ πόλεων:
3765669.jpg
Μετάφραση ιστοσελίδας: Wordpress: plugin μετάφρασης από Clonable
Clonable έχει κυκλοφορήσει ένα καινοτόμο πρόσθετο WordPress που απλοποιεί σημαντικά το έργο της μετάφρασης ιστοσελίδων WP. Με αυτό το πρόσθετο, οι χρήστες του WordPress μπορούν να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν πολύγλωσσους ιστότοπους γρήγορα και αποτελεσματικά.
4565246.jpg
Οργανισμοί μάρκετινγκ προορισμών: συμβουλές για το μάρκετινγκ τουρισμού
Οι οργανισμοί μάρκετινγκ προορισμών (DMO) διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην προώθηση του τουρισμού και στην προσέλκυση ταξιδιωτών στους προορισμούς τους. Ακολουθούν ορισμένες πολύτιμες συμβουλές για τους DMO για τη βελτίωση των προσπαθειών τους στο τουριστικό μάρκετινγκ:
drupal_cms.jpg
Μετάφραση ιστότοπου Drupal με το Clonable: ο πολύγλωσσος ιστότοπός σας Drupal σε 5 λεπτά
Χρησιμοποιώντας το Clonable, οι χρήστες του Drupal μπορούν να κλωνοποιήσουν και να μεταφράσουν τον ιστότοπό τους σε διαφορετικές γλώσσες, διατηρώντας την αρχική διάταξη και λειτουργικότητα.
joomla-cms.jpg
Μετάφραση ιστότοπου Joomla με το Clonable: ο πολύγλωσσος ιστότοπός σας Joomla σε 5 λεπτά
Με τη χρήση του Clonable, οι χρήστες του Joomla μπορούν να κλωνοποιήσουν και να μεταφράσουν τον ιστότοπό τους σε διαφορετικές γλώσσες, διατηρώντας την αρχική διάταξη και λειτουργικότητα.
webflow-cms.jpg
Μετάφραση ιστοσελίδας Webflow με Clonable: η πολύγλωσση ιστοσελίδα Webflow σε 5 λεπτά
Χρησιμοποιώντας το Clonable, οι χρήστες του Webflow μπορούν να κλωνοποιήσουν και να μεταφράσουν τον ιστότοπό τους σε διαφορετικές γλώσσες, διατηρώντας την αρχική διάταξη και λειτουργικότητα.
prestashop.jpg
Μετάφραση ιστοσελίδων Prestashop με Clonable: η πολύγλωσση ιστοσελίδα σας στο Prestashop σε 5 λεπτά
Για τους εμπόρους που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα πολύγλωσσο ηλεκτρονικό κατάστημα με το PrestaShop, το Clonable μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο. Σε αυτό το άρθρο, διερευνούμε πώς το Clonable μπορεί να ενσωματωθεί με το PrestaShop για να παρέχει πολύγλωσση λειτουργικότητα.
my-webstore-cms.jpg
MyWebstore μετάφραση με Clonable: το πολύγλωσσο MyWebstore κατάστημά σας σε 5 λεπτά
Για τους εμπόρους που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα πολύγλωσσο ηλεκτρονικό κατάστημα με το MijnWebwinkel, το Clonable μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε πώς το Clonable μπορεί να ενσωματωθεί με το MijnWebwinkel για να παρέχει πολύγλωσση λειτουργικότητα.
ccv-shop-cms.jpg
Κατάστημα CCV μεταφρασμένο με Clonable: το πολύγλωσσο κατάστημά σας CCV σε 5 λεπτά
Για τους εμπόρους που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα πολύγλωσσο ηλεκτρονικό κατάστημα με το CCV Shop, το Clonable μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε πώς το Clonable μπορεί να ενσωματωθεί με το CCV Shop για να παρέχει πολύγλωσση λειτουργικότητα.
typo3-cms.jpg
Typo 3 μετάφραση με Clonable: ο πολύγλωσσος ιστότοπός σας Typo3 σε 5 λεπτά
Clonable είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο διεθνοποίησης που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να διαχειρίζονται εύκολα πολύγλωσσους ιστότοπους. Χρησιμοποιώντας το Clonable, οι χρήστες του TYPO3 μπορούν να κλωνοποιήσουν και να μεταφράσουν τον ιστότοπό τους σε διάφορες γλώσσες, διατηρώντας την αρχική διάταξη και λειτουργικότητα.
opencart-cms.jpg
OpenCart translate με Clonable: το πολύγλωσσο OpenCart webshop σας σε 5 λεπτά
Για τους ιδιοκτήτες ιστοκαταστημάτων που θέλουν να δημιουργήσουν ένα πολύγλωσσο ηλεκτρονικό κατάστημα με το OpenCart, το Clonable μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο. Σε αυτό το άρθρο, διερευνούμε πώς το Clonable μπορεί να ενσωματωθεί στο OpenCart για να παρέχει πολύγλωσση λειτουργικότητα.
woocommerce.jpg
Μετάφραση ιστοσελίδας WooCommerce: σε 5 λεπτά;
Ένα από τα κρίσιμα βήματα για την ανάπτυξη της διαδικτυακής επιχείρησής σας είναι η μετάφραση του διαδικτυακού σας καταστήματος για να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό. Η δυνατότητα να προσφέρετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα WooCommerce σε πολλές γλώσσες ανοίγει την πόρτα στις διεθνείς αγορές και διευρύνει την παγκόσμια εμβέλειά σας. Πώς όμως μπορείτε να το αντιμετωπίσετε χωρίς να το κάνετε μια χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία;
3765669.jpg
Κλωνοποίηση ιστοσελίδας WordPress σε 5 λεπτά
Θέλετε να κλωνοποιήσετε την ιστοσελίδα WordPress σας; Δεν είστε ο μόνος. Η διαδικασία αντιγραφής μιας υπάρχουσας εγκατάστασης WordPress έχει διάφορους λόγους, μεθόδους και εργαλεία. Γιατί το Clonable είναι μια ανώτερη επιλογή;
europe.jpg
Κλωνοποίηση ιστοτόπων: απλοποιήστε τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες
Η κλωνοποίηση ιστότοπου είναι μια τεχνική που περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ακριβούς αντιγράφου ενός υπάρχοντος ιστότοπου. Ένα εργαλείο ειδικά σχεδιασμένο για την κλωνοποίηση ιστοτόπων είναι το Clonable, και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους χρήστες που θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή την τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς ενημέρωσης του κλωνοποιημένου ιστοτόπου.
7155205.jpg
Στρατηγικές SEO για διεθνείς ιστότοπους με Clonable
Η σημασία του SEO για τους διεθνείς ιστότοπους δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά. Μια καλά μελετημένη στρατηγική SEO όχι μόνο αυξάνει την ορατότητα του ιστοτόπου σας, αλλά εξασφαλίζει επίσης καλύτερη εμπειρία χρήσης και τελικά περισσότερες μετατροπές. Αυτό το άρθρο επικεντρώνεται στην εφαρμογή του SEO σε ξένους ιστότοπους, με έμφαση στη χρήση του Clonable ως ισχυρής πλατφόρμας για τη διευκόλυνση αυτής της διαδικασίας.
translation-quality.jpg
Μετάφραση με Ai - πόσο καλή είναι η μετάφραση με τεχνητή νοημοσύνη του Clonable;
Οι μεταφραστικές μηχανές με τεχνητή νοημοσύνη, όπως το Google Translate και το Deepl, έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο μεταφράζουμε κείμενα. Αλλά πόσο ακριβείς είναι αυτές οι μηχανές σε σύγκριση με τους ανθρώπινους μεταφραστές; Δεν είναι οι γηγενείς μεταφραστές πολύ καλύτεροι; Ή μήπως μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε καλά τους μεταφραστές ΑΙ για ορισμένες διαδικασίες. Ανακαλύψτε επίσης πώς το Clonable βοηθά τους ιδιοκτήτες ιστότοπων να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα της μετάφρασης και έτσι να συμβάλουν και σε ένα καλύτερο σκορ SEO.
Σκανδιναβία
Ηλεκτρονικό εμπόριο στη Σουηδία: Σουηδία: Ευκαιρίες, οφέλη και προκλήσεις
Το ηλεκτρονικό εμπόριο στη Σουηδία έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, χάρη στο συνδυασμό μιας ισχυρής ψηφιακής υποδομής, μιας αναπτυσσόμενης οικονομίας και ενός τεχνολογικά καταρτισμένου πληθυσμού. Σε αυτό το άρθρο, διερευνούμε τις ευκαιρίες, τα οφέλη και τις προκλήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου στη Σουηδία.
4782106.jpg
Ηλεκτρονικό εμπόριο Νιγηρία: γιατί να επεκταθεί στη Νιγηρία;
Η Νιγηρία είναι το πολυπληθέστερο έθνος της Αφρικής με πάνω από 200 εκατομμύρια κατοίκους, γεγονός που την καθιστά μια τεράστια δυνητική αγορά για εταιρείες που αναζητούν ευκαιρίες επέκτασης. Η χώρα διαθέτει επίσης μια ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία με μέσο ρυθμό ανάπτυξης περίπου 2% ετησίως και μεγάλο αριθμό φυσικών πόρων που στηρίζουν την οικονομία.
6687588.jpg
Εντοπισμός: 5 παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε τις σωστές γλώσσες για τον ιστότοπό σας
Ο εντοπισμός είναι ζωτικής σημασίας σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο και η χρήση των σωστών γλωσσών είναι απαραίτητη για την επιτυχία ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας σε μια συγκεκριμένη αγορά. Δεν πρόκειται μόνο για μεταφράσεις, αλλά και για την κατανόηση των πολιτισμικών αποχρώσεων και την προσαρμογή στα τοπικά έθιμα. Η χρήση των σωστών γλωσσών για τον εντοπισμό εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας γίνονται κατανοητά και εκτιμώνται παγκοσμίως.
5208996.jpg
Μετάφραση αρχείου CSV ή XML;
Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η δυνατότητα προσφοράς προϊόντων σε διάφορες αγορές, όπως το Google Shopping, το Amazon και άλλες πλατφόρμες. Ωστόσο, για τις εταιρείες που θέλουν να δραστηριοποιούνται σε πολλές χώρες, τα γλωσσικά εμπόδια μπορεί να αποτελέσουν σημαντικό εμπόδιο. Ειδικά αν η εταιρεία δεν διαθέτει ακόμη δικό της ιστότοπο στη συγκεκριμένη γλώσσα.
gr.jpg
6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας στα γερμανικά
Καθώς ο κόσμος γίνεται όλο και πιο συνδεδεμένος, οι εταιρείες πρέπει να προσαρμόζονται για να συνδεθούν με νέες αγορές και να αποφύγουν τον ανταγωνισμό στην εγχώρια αγορά. Ένας τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας σε διάφορες γλώσσες. Τα γερμανικά ομιλούνται από περισσότερους από 120 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και είναι η επίσημη γλώσσα της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας.
7155203.jpg
Μετάφραση Shopware? Γιατί το Clonable είναι ιδανικό για τη μετάφραση του Shopware webshop σας
Το Shopware είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου και καταλαμβάνει αυξανόμενο μερίδιο αγοράς σε πολλές άλλες χώρες εκτός από τη Γερμανία, ως εναλλακτική λύση στο Magento. Το CMS προσφέρει στις εταιρείες μια ευέλικτη και επεκτάσιμη λύση για τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα. Ένα από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά του Shopware είναι η δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών καναλιών πωλήσεων, η οποία σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε διεθνή καταστήματα από την ίδια βάση δεδομένων. Αυτό επιτρέπει στις εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό, διευκολύνοντας τη μετάφραση του ηλεκτρονικού τους καταστήματος σε πολλές γλώσσες. Ωστόσο, όταν συνδυάζεται με το Clonable, το σύστημα αυτό λειτουργεί ακόμη καλύτερα. Γιατί ακριβώς; Το εξηγούμε αυτό εδώ.
5098274.jpg
Προκλήσεις στη διεθνή επέκταση στην Ευρώπη και πώς να τις ξεπεράσετε
Υπάρχουν διάφορες προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι εταιρείες κατά την επέκτασή τους σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Αλλά ποιες είναι αυτές οι προκλήσεις και πώς μπορείτε να τις ξεπεράσετε; Παρακάτω παρατίθενται οι κυριότερες προκλήσεις και μερικές συμβουλές για το πώς να τις ξεπεράσετε.
5449686.jpg
Γιατί οι αμερικανικές εταιρείες και οργανισμοί πρέπει να μεταφράζουν τους ιστότοπούς τους στα ισπανικά;
Οι οργανισμοί των ΗΠΑ μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους μεταφράζοντας τους ιστοτόπους τους στα ισπανικά. Είναι μια ευκαιρία να ανοίξουν τις πόρτες σε μια αυξανόμενη ομάδα ισπανόφωνων πελατών και να ενισχύσουν τη δέσμευση με αυτή την κοινότητα. Αυτό δείχνει την εκτίμησή τους για την ποικιλομορφία και την ενσωμάτωση και τους επιτρέπει να ξεπεράσουν τον μέσο όρο των εταιρειών. Είναι ένα άλμα προς ένα καλύτερο μέλλον όπου όλοι θα αισθάνονται ότι ακούγονται και ότι τους βλέπουν. Οπότε, τι περιμένουν; Αφήστε τους να κατακτήσουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας τη δύναμη των δύο γλωσσών!
5643429.jpg
Γιατί να λάβετε υπόψη τις μικρότερες γλώσσες στη διασυνοριακή στρατηγική σας;
Ως ευρωπαϊκή εταιρεία που επιθυμεί να επεκταθεί πέρα από τα σύνορα, είναι σημαντικό να εξετάσει την επέκταση σε άλλες αγορές εκτός από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες στην Ευρώπη, όπως τα αγγλικά, τα ισπανικά, τα γερμανικά, τα γαλλικά και τα ιταλικά. Ενώ αυτές οι γλώσσες θεωρούνται παραδοσιακά ως οι πιο πρακτικές επιλογές για μετάφραση, υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες και οφέλη που μπορούν να βρεθούν στην επέκταση σε άλλες αγορές. Οι μικρότερες γλώσσες μπορεί αρχικά να φαίνονται λιγότερο ελκυστικές, αλλά μπορείτε πραγματικά να επωφεληθείτε από αυτές. Πώς όμως; Αυτό το εξηγούμε περαιτέρω σε αυτό το άρθρο.
4565246.jpg
Οφέλη από τη μετάφραση νοσοκομειακών ή ιατρικών οργανισμών
Η μετάφραση ενός δικτυακού τόπου νοσοκομείου έχει πολλά οφέλη τόσο για το νοσοκομείο όσο και για τους ασθενείς. Βελτιώνει την επικοινωνία μεταξύ των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης και των ασθενών, καθιστά τις πληροφορίες για την υγεία πιο προσιτές σε άτομα με διαφορετικό γλωσσικό υπόβαθρο, αυξάνει την εμβέλεια του νοσοκομείου και συμβάλλει στη συμμόρφωση με τους νόμους και τους κανονισμούς. Επιπλέον, δείχνει ότι το νοσοκομείο ενδιαφέρεται για τις ανάγκες των ασθενών του. Εάν λοιπόν θέλετε να εξασφαλίσετε καλύτερα αποτελέσματα και ικανοποίηση των ασθενών, να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις για καλή περίθαλψη, η μετάφραση του δικτυακού τόπου του νοσοκομείου σας είναι μια σοφή επιλογή.
4057396.jpg
Μετάφραση Magento? Γιατί το Clonable είναι ιδανικό για τις μεταφράσεις σας
Το Magento είναι μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Το CMS προσφέρει στις επιχειρήσεις μια ευέλικτη και επεκτάσιμη λύση για τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Magento είναι η δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών προβολών καταστημάτων, που συχνά προορίζονται για διεθνείς σκοπούς. Αυτό επιτρέπει στις εταιρείες να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό μεταφράζοντας ευκολότερα το ηλεκτρονικό τους κατάστημα σε πολλές γλώσσες. Ωστόσο, όταν συνδυάζεται με το Clonable, το σύστημα αυτό λειτουργεί ακόμη καλύτερα. Γιατί; Θα το εξηγήσουμε αυτό εδώ.
3227455.jpg
5 στρατηγικές δημιουργίας διεθνών συνδέσμων για να βελτιώσετε το διεθνές SEO σας
Κατά την τελευταία δεκαετία, η δημιουργία διεθνών συνδέσμων έχει γίνει όλο και πιο σημαντικό μέρος του SEO. Καθώς το διαδίκτυο έχει γίνει πιο παγκοσμιοποιημένο, οι εταιρείες έπρεπε να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους για την οικοδόμηση συνδέσμων ώστε να λαμβάνουν υπόψη ένα ευρύτερο φάσμα αγορών-στόχων. Υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις που μπορούν να ακολουθηθούν όσον αφορά την οικοδόμηση διεθνών συνδέσμων. Ακολουθούν πέντε από τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές:
3567810.jpg
Μετάφραση ιστοσελίδων: κόστος και χρόνος, μια σύντομη επισκόπηση
Όταν σκέφτεστε να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας, είναι σημαντικό να εξετάσετε όλα τα πιθανά κόστη. Αν και η μετάφραση ιστοσελίδων μπορεί αρχικά να φαίνεται απλή διαδικασία, στην πραγματικότητα υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το συνολικό κόστος. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε ορισμένες από τις βασικές εκτιμήσεις για το κόστος μετάφρασης ιστοσελίδων, ώστε να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι όταν καθορίζετε τον προϋπολογισμό του έργου σας.
3765669.jpg
Τα μειονεκτήματα του WPML για το WordPress: Γιατί δεν αξίζει τον κόπο
Αν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το WPML για το Wordpress, ίσως πρέπει να το σκεφτείτε δύο φορές. Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο που υπόσχεται να κάνει τον ιστότοπό σας πολύγλωσσο, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το WPML.
Ελβετία.jpg
Ελβετία & ηλεκτρονικό εμπόριο: γιατί οι μεταφράσεις παίζουν μεγάλο ρόλο εκεί
Η Ελβετία είναι μια μικρή χώρα με τέσσερις επίσημες γλώσσες, γεγονός που την καθιστά μια μοναδική και δύσκολη αγορά για το ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά και για τις μεταφράσεις. Φυσικά θέλετε ο πελάτης να έχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό σας, αλλά χωρίς μεταφράσεις, αυτό καθίσταται δύσκολο. Ακολουθούν λοιπόν οι λόγοι για τους οποίους οι μεταφράσεις παίζουν μεγάλο ρόλο στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
gr.jpg
Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης για τη Γερμανία: μερικές συμβουλές και κόλπα
Το ηλεκτρονικό εμπόριο στη Γερμανία είναι ένας έντονα αναπτυσσόμενος κλάδος με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως η προτίμηση στην ένδυση και την υπόδηση ως τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων, οι πιστωτικές κάρτες ως δημοφιλής μέθοδος πληρωμής και η αυξανόμενη δημοτικότητα του εμπορίου μέσω κινητών τηλεφώνων. Οι Γερμανοί καταναλωτές έχουν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για τα βιβλία, τα ηλεκτρονικά είδη και τα έπιπλα. Υπάρχουν επίσης σημαντικές εκδηλώσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η dmexco, η Online Handel Kongress και η Internet World Expo. Οι εταιρείες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη Γερμανία πρέπει να είναι καλά ενημερωμένες σχετικά με αυτές τις πτυχές της αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου.
4025172.jpg
Θέλετε να παρέχετε άριστη διεθνή εξυπηρέτηση πελατών; Ακολουθούν 8 συμβουλές για να ξεκινήσετε!
Είναι σαφές ότι η εξυπηρέτηση πελατών έχει μεγάλη σημασία για κάθε επιχείρηση. Ωστόσο, είναι ακόμη πιο σημαντικό να παρέχετε άριστη εξυπηρέτηση πελατών όταν έχετε να κάνετε με πελάτες από όλο τον κόσμο. Εξάλλου, πρόκειται για μια αγορά με συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις και είναι πολύ σημαντικό να τις αντιμετωπίσετε σωστά, ώστε να διασφαλίσετε ότι οι διεθνείς πελάτες σας θα είναι ικανοποιημένοι. Υπάρχουν μερικές πρόσθετες εκτιμήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται για την παροχή διεθνούς εξυπηρέτησης πελατών. Ακολουθούν πέντε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε:
europe.jpg
Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες γλώσσες στο διαδίκτυο: Μια ματιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Γνωρίζατε ότι σχεδόν 7.000 γλώσσες ομιλούνται παγκοσμίως; Τρελό, σωστά; Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, δεν είναι περίεργο που υπάρχουν γλωσσικά εμπόδια. Έχετε όμως σκεφτεί ποτέ ποιες γλώσσες χρησιμοποιούνται συχνότερα στο διαδίκτυο; Παρόλο που τα αγγλικά είναι γενικά η πιο διαδεδομένη γλώσσα, υπάρχουν τμήματα του διαδικτύου όπου άλλες γλώσσες είναι πιο εμφανείς. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για παράδειγμα, η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη γλώσσα στο διαδίκτυο είναι η γερμανική, ακολουθούμενη από την αγγλική, τη γαλλική και την ισπανική.
6297704.jpg
Οι διαφορετικοί γλωσσικοί κώδικες Hreflang και πώς να τους εφαρμόσετε
Όταν πρόκειται για το διεθνές SEO, οι ετικέτες hreflang αποτελούν βασικό στοιχείο που βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν τις διαφορετικές γλωσσικές εκδόσεις του ιστότοπού σας. Εάν έχετε έναν ιστότοπο διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες, οι ετικέτες hreflang μπορούν να ενημερώσουν τις μηχανές αναζήτησης για το ποια έκδοση του ιστότοπού σας προορίζεται για ποιο κοινό. Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να καθορίσετε τη γλώσσα του περιεχομένου του ιστότοπού σας, αλλά οι ετικέτες hreflang είναι η πιο συνιστώμενη μέθοδος.
5643429.jpg
Μεταφράζοντας μεταξύ των πολιτισμών: Τυπική ή ανεπίσημη γραφή;
Κατά τη μετάφραση ενός κειμένου από μια γλώσσα σε μια άλλη, ο μεταφραστής πρέπει να λαμβάνει υπόψη του, μεταξύ άλλων, τον βαθμό τυπικότητας του αρχικού κειμένου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το αρχικό κείμενο μπορεί να είναι αρκετά επίσημο, ενώ σε άλλες πιο ανεπίσημο. Ανάλογα με το κοινό για το οποίο προορίζεται το μεταφρασμένο κείμενο, ο μεταφραστής πρέπει μερικές φορές να προσαρμόσει το επίπεδο της τυπικότητας στη μετάφραση. Στις Κάτω Χώρες, η ανεπίσημη γραφή είναι συνηθισμένη, ενώ στη Γερμανία η επίσημη γραφή είναι πιο συνηθισμένη.
4752208.jpg
Γιατί είναι σημαντικό να μεταφράζετε εικόνες σε έναν πολύγλωσσο ιστότοπο;
Δεν είναι μυστικό ότι οι εικόνες αποτελούν σημαντικό μέρος του διαδικτύου. Στην πραγματικότητα, έρευνες έχουν δείξει ότι τα άρθρα με εικόνες κοινοποιούνται περισσότερο από τα άρθρα χωρίς εικόνες. Και ενώ είναι σημαντικό να έχετε καλές εικόνες στον ιστότοπό σας ανεξαρτήτως γλώσσας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχετε καλά μεταφρασμένες εικόνες εάν ο ιστότοπός σας είναι πολύγλωσσος.
3227422.jpg
Η μετάφραση της ιστοσελίδας σας στα αγγλικά, γιατί είναι έξυπνη;
Η αγγλική γλώσσα είναι μία από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες παγκοσμίως. Γιατί λοιπόν να μην μεταφράσετε και τον δικό σας ιστότοπο στα αγγλικά; Εξάλλου, ένας αγγλικός ιστότοπος μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας σε διάφορους τομείς. Για παράδειγμα, όσον αφορά τη διεθνοποίηση, αλλά και, για παράδειγμα, όσον αφορά τη φιλικότητα προς τους πελάτες και πολλά άλλα. Ακολουθούν λοιπόν μερικοί λόγοι για τους οποίους είναι έξυπνο να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας στα αγγλικά
5134202.jpg
Επιχειρήσεις στο εξωτερικό: Πώς να κάνετε έναν πολύγλωσσο ιστότοπο πιο φιλικό προς τον χρήστη;
Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείστε, αν θέλετε να επιτύχετε στην παγκόσμια αγορά, θα πρέπει να έχετε έναν ιστότοπο που να μπορεί να προσεγγίσει τους χρήστες σε πολλές γλώσσες. Αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά ευτυχώς υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο φιλικό προς τον χρήστη για το διεθνές κοινό.
Πώς Clonable
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των αγορών για τις διεθνείς εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου
Οι διεθνείς εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν πολλά να σκεφτούν κατά την είσοδό τους στην ηλεκτρονική αγορά. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές, η καθεμία με τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των αγορών για τις διεθνείς εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου.
5643429.jpg
Διγλωσσία στον Καναδά: ιστορία, πολιτική και επιχειρηματικές ευκαιρίες (ηλεκτρονικό εμπόριο)
Η διγλωσσία στον Καναδά προσφέρει πολυάριθμες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Για παράδειγμα, οι εταιρείες που μπορούν να επικοινωνούν τόσο με αγγλόφωνους όσο και με γαλλόφωνους πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν μια μεγαλύτερη αγορά. Επιπλέον, η διγλωσσία μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο πλεονέκτημα για τις εταιρείες που επιθυμούν να επεκταθούν σε γαλλόφωνες αγορές.
5134202.jpg
8 πιο συνηθισμένα λάθη κατά τη μετάφραση ενός ιστότοπου (και πώς να τα διορθώσετε)
Οι ιστότοποι μεταφράζονται όλο και περισσότερο σε πολλές γλώσσες. Κατανοητό, γιατί αν θέλετε να απευθυνθείτε σε ένα διεθνές κοινό, πρέπει να προσφέρετε τον ιστότοπό σας σε αυτές τις γλώσσες. Δυστυχώς, αυτές οι μεταφράσεις δεν πάνε πάντα καλά. Σε αυτό το άρθρο, αναλύουμε 10 από τα πιο συνηθισμένα λάθη που γίνονται κατά τη μετάφραση ενός ιστότοπου - και πώς να τα διορθώσετε.
3945008.jpg
14 τρόποι για να έχετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο μέχρι το 2023: SEO, μετάφραση και άλλα
Ψάχνετε για περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο το 2023; Ανεξάρτητα από την επιχείρηση στην οποία δραστηριοποιείστε, η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο μπορεί να σημαίνει μόνο καλά πράγματα. Περισσότερη επισκεψιμότητα σημαίνει περισσότερες πωλήσεις, και περισσότερες πωλήσεις σημαίνουν περισσότερες πωλήσεις. Αλλά πώς μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου;
europe.jpg
Ευκαιρίες για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ανατολική Ευρώπη
Καθώς η παγκόσμια οικονομία συνεχίζει να αναπτύσσεται, οι εταιρείες αναζητούν όλο και περισσότερο νέες αγορές για να επεκταθούν. Η Ανατολική Ευρώπη έχει γίνει ολοένα και πιο ελκυστικός προορισμός για πολλές εταιρείες, χάρη στο σχετικά ανεκμετάλλευτο δυναμικό της και το ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον.
7155203.jpg
Μετάφραση ιστοσελίδας Prestashop: μεταφράστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για παγκόσμια επιτυχία
Αν θέλετε να επεκτείνετε την εμβέλεια του ιστότοπού σας στο Prestashop σε ένα παγκόσμιο κοινό, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να μεταφράσετε το περιεχόμενό σας σε διάφορες γλώσσες. Η μετάφραση μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε καλύτερα με τους διεθνείς πελάτες σας και να τους προσφέρετε μια πιο απρόσκοπτη εμπειρία στον ιστότοπό σας.
6817300.jpg
7 συμβουλές για διεθνή επιτυχία στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση
Το μάρκετινγκ και η διαφήμιση είναι δύο από τις σημαντικότερες πτυχές κάθε επιχείρησης. Εξάλλου, χωρίς μάρκετινγκ, οι δυνητικοί πελάτες δεν θα μάθαιναν ποτέ για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και χωρίς διαφήμιση, δεν θα είχαν ποτέ λόγο να τα αγοράσουν. Όταν μια εταιρεία επεκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, οι προσπάθειες μάρκετινγκ και διαφήμισης πρέπει να σχεδιάζονται προσεκτικά ώστε να λαμβάνονται υπόψη οι πολιτισμικές διαφορές.
gr.jpg
Do's and don'ts της δημιουργίας συνδέσμων στη Γερμανία: Πώς να αποκτήσετε τους καλύτερους backlinks για τον ιστότοπό σας;
Υπάρχουν ορισμένα "πρέπει" και "δεν πρέπει" όσον αφορά την οικοδόμηση συνδέσμων στη Γερμανία. Αυτά θα πρέπει να ακολουθούνται για να διασφαλιστεί ότι ένας ιστότοπος θα αποκτήσει τους καλύτερους δυνατούς backlinks.
3227422.jpg
Επιχειρήσεις σε άλλη χώρα: 7 συμβουλές για επιτυχία
Όταν μια εταιρεία επεκτείνεται διεθνώς, υπάρχουν ορισμένοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη προκειμένου να είναι επιτυχής. Από τη μελέτη της αγοράς και τη γνώση της κουλτούρας, μέχρι την καθιέρωση σαφούς επικοινωνίας και την επιλογή καλών ανθρώπων, υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να διαχειριστείτε αποτελεσματικά.
4782106.jpg
Επιχειρήσεις στην αφρικανική ήπειρο: γαλλόφωνες χώρες στην Αφρική
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να δραστηριοποιηθεί κανείς στην αφρικανική ήπειρο. Η ήπειρος είναι πλούσια σε φυσικούς πόρους, έχει ταχέως αυξανόμενο πληθυσμό και φιλοξενεί μερικές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στον κόσμο. Όταν δραστηριοποιείστε επιχειρηματικά στην αφρικανική ήπειρο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις διάφορες χώρες που μιλούν τα γαλλικά ως επίσημη γλώσσα. Οι χώρες αυτές, γνωστές ως γαλλόφωνες χώρες, βρίσκονται σε πολλές διαφορετικές περιοχές της αφρικανικής ηπείρου.
7718877.jpg
Γράφοντας με γνώμονα τις μεταφράσεις ιστοσελίδων: 10 συμβουλές για τη βελτίωση της ποιότητας του περιεχομένου
Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα του μεταφρασμένου περιεχομένου του ιστότοπού σας; Είτε είστε δημιουργός περιεχομένου είτε μεταφραστής, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενό σας είναι υψηλής ποιότητας. Ακολουθούν 10 συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου όταν γράφετε για μεταφράσεις:
7217702.jpg
7 λόγοι για να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας στα ισπανικά: επιχειρήματα για ισπανόφωνο περιεχόμενο
Αν έχετε έναν ιστότοπο ή μια διαδικτυακή επιχείρηση, ίσως αναρωτιέστε αν αξίζει να μεταφράσετε το περιεχόμενό σας στα ισπανικά. Εξάλλου, τα ισπανικά είναι μια από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες στον κόσμο, με περίπου 400 εκατομμύρια φυσικούς ομιλητές. Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας στα ισπανικά. Ακολουθούν επτά από τις πιο συναρπαστικές:
stage.jpg
Διεθνοποίηση του επαγγελματικού αθλητικού σας συλλόγου: τα οφέλη της μετάφρασης
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα μπορούσατε να εξετάσετε το ενδεχόμενο διεθνοποίησης του αθλητικού σας συλλόγου. Ίσως θέλετε να επεκτείνετε την εμβέλειά σας και να προσελκύσετε νέους θαυμαστές από όλο τον κόσμο; Ή ίσως θέλετε να κάνετε τη λέσχη σας πιο προσιτή σε ένα ευρύτερο κοινό. Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι σας, η μετάφραση του ιστότοπου του συλλόγου σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το πετύχετε αυτό.
4612523.jpg
Ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ιαπωνία - 7 συμβουλές για να πουλήσετε με επιτυχία
Η ιαπωνική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μεγάλη και προσοδοφόρα, αλλά μπορεί επίσης να είναι δύσκολη για τους ξένους πωλητές. Σε αυτό το άρθρο, σας δίνουμε επτά συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πουλήσετε με επιτυχία στην Ιαπωνία.
ενώσεις.jpg
Τα κράτη της Βαλτικής: Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία, μια ανεκμετάλλευτη αγορά για το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο
Τα τελευταία χρόνια, το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλές, καθώς οι εταιρείες επιδιώκουν να επεκτείνουν την εμβέλειά τους πέρα από την εγχώρια αγορά τους. Τα κράτη της Βαλτικής προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για τις εταιρείες που αναζητούν διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι χώρες της Βαλτικής, που βρίσκονται ανάμεσα στην Ευρώπη και την Ασία και έχουν πληθυσμό λίγο πάνω από 6 εκατομμύρια, συχνά παραβλέπονται ως πιθανή αγορά για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις. Ωστόσο, οι Βαλτικές χώρες προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες για εταιρείες που επιθυμούν να εισέλθουν σε νέες αγορές. Ειδικά με ένα εργαλείο όπως το Clonable.
2899721.jpg
Ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ινδονησία: Πώς να χρησιμοποιήσετε το διαδικτυακό μάρκετινγκ για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στο μεγαλύτερο αρχιπέλαγος του κόσμου
Η Ινδονησία είναι το μεγαλύτερο αρχιπέλαγος στον κόσμο, αποτελούμενο από περισσότερα από 17.000 νησιά. Εκεί ζουν περισσότεροι από 250 εκατομμύρια άνθρωποι, γεγονός που την καθιστά την τέταρτη πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο. Η Ινδονησία είναι μια ελκυστική αγορά για τις εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου που επιθυμούν να επεκτείνουν την εμβέλειά τους. Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς από πού να ξεκινήσει.
7718877.jpg
Γιατί πρέπει να διορθώνετε αυτόματα μεταφρασμένους ιστότοπους
Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να συμβαδίζετε με έναν ιστότοπο που αλλάζει και επεκτείνεται συνεχώς. Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να συμβαδίζετε με το περιεχόμενο στη δική σας γλώσσα, πόσο μάλλον να προσπαθείτε να συμβαδίζετε με έναν αυτόματα μεταφρασμένο ιστότοπο.
4635564.jpg
Διασυνοριακές ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ωκεανία: ηλεκτρονικές πωλήσεις στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία
Αν θέλετε να πουλάτε ηλεκτρονικά στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, πρέπει να γνωρίζετε τους διαφορετικούς κανόνες για το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο σε κάθε χώρα.
poland.jpg
Επιχειρηματικές ευκαιρίες και ηλεκτρονικό εμπόριο στην Πολωνία
Η αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου της Πολωνίας αναμένεται να ανέλθει σε περίπου 17 δισεκατομμύρια μέχρι το 2022 και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς τα επόμενα χρόνια. αυξάνεται κατά 20% σε αξία 23,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η ανάπτυξη αυτή οφείλεται σε διάφορους παράγοντες
6505488.jpg
Μετάφραση ιστολογίου: πώς να προσελκύσετε ένα παγκόσμιο κοινό με τις γνώσεις και την εμπειρία σας
Το blogging έχει γίνει μια σημαντική στρατηγική μάρκετινγκ για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Εάν η εταιρεία σας δεν διαθέτει ιστολόγιο, τότε έχει αρκετά μειονεκτήματα. Για παράδειγμα.
7718861.jpg
Πουλάτε πολυτελή προϊόντα; Η μετάφραση του ηλεκτρονικού καταστήματος ή της ιστοσελίδας σας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πελάτες
Ως ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που πωλεί προϊόντα πολυτελείας, γνωρίζετε ότι η δημιουργία μιας εμπειρίας πολυτελούς μάρκας υψηλών προδιαγραφών είναι απαραίτητη για την επιτυχία. Γνωρίζατε όμως επίσης ότι ένας από τους σημαντικότερους τρόπους προστασίας και προώθησης της επωνυμίας σας είναι να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι προσβάσιμος από το διεθνές κοινό;
3948480.jpg
5 λόγοι για να μεταφράσετε τον ιστότοπο του κάμπινγκ ή του ξενοδοχείου σας
Εάν έχετε έναν ιστότοπο για κάμπινγκ ή ξενοδοχείο, είναι καλή ιδέα να τον μεταφράσετε. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να το κάνετε αυτό. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικούς από αυτούς τους λόγους.
5511000.jpg
5 λόγοι για να μεταφράσετε την ιστοσελίδα και το μενού του εστιατορίου σας
Καθώς ο κόσμος συνδέεται όλο και περισσότερο, η σημασία των μεταφραστικών υπηρεσιών έχει αυξηθεί εκθετικά. Στον κλάδο της φιλοξενίας, αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα εστιατόρια. Ο ιστότοπος και το μενού ενός εστιατορίου είναι συνήθως τα πρώτα πράγματα που βλέπει ένας δυνητικός πελάτης, και αν δεν είναι σε γλώσσα που καταλαβαίνει ο πελάτης, είναι πιθανό να πάει σε άλλη επιλογή.
4817935.jpg
Η τέχνη του διεθνούς μάρκετινγκ περιεχομένου: 10 συμβουλές για ιστότοπους και διαδικτυακά καταστήματα
Δεν είστε σίγουροι αν θα επεκτείνετε την τοποθεσία σας στο εξωτερικό; Σε αυτό το άρθρο του ιστολογίου, θα διαβάσετε για τα πολλά πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει η επέκταση. Με μια συνεχώς αυξανόμενη διεθνή αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τα ολλανδικά διαδικτυακά καταστήματα, καθώς οι Ευρωπαίοι αγοράζουν όλο και περισσότερο διασυνοριακά.
3099610.jpg
Γιατί να επεκτείνετε την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο εξωτερικό;
Δεν είστε σίγουροι αν θα επεκτείνετε την τοποθεσία σας στο εξωτερικό; Σε αυτό το άρθρο του ιστολογίου, θα διαβάσετε για τα πολλά πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει η επέκταση. Με μια συνεχώς αυξανόμενη διεθνή αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τα ολλανδικά διαδικτυακά καταστήματα, καθώς οι Ευρωπαίοι αγοράζουν όλο και περισσότερο διασυνοριακά.
4860876.jpg
Πέρα από τα σύνορα
Σκέφτεστε να επεκτείνετε την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο εξωτερικό; Ή μήπως οι ξένοι καταναλωτές γνωρίζουν πώς να βρουν οι ίδιοι τον ιστότοπό σας; Αυτά είναι καλά νέα, γιατί σημαίνει ότι αναπτύσσεστε. Άλλες αγορές έχουν απλώς άλλες προκλήσεις. Διαβάστε τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας σε αυτό το άρθρο του ιστολογίου.
5006141.jpg
Τι είναι ο εντοπισμός;
Η λέξη εντοπισμός χρησιμοποιείται συχνά στο Clonable. Τι σημαίνει ακριβώς; Τοπικοποίηση σημαίνει ότι ο πελάτης αισθάνεται πιο άνετα στον ιστότοπό σας. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσαρμογή ορισμένων λέξεων ή εκφράσεων στην τοπική γλώσσα και κουλτούρα.
7155205.jpg
Διεθνές SEO: 8 συμβουλές για διασυνοριακή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης
Έχετε ήδη μεταφράσει τον ιστότοπό σας (δείτε πώς εδώ) και αναρωτιέστε: πώς μπορώ να βελτιώσω τη θέση SEO του πρόσφατα μεταφρασμένου ιστότοπού μου; Το SEO γίνεται πολύ πιο περίπλοκο αν έχετε πολλούς ιστότοπους σε διαφορετικές γλώσσες. Σε αυτό το άρθρο δίνουμε μερικές συμβουλές για το SEO πολύγλωσσων ιστοσελίδων.
3545776.jpg
Αυτόματη μετάφραση έναντι αυτόματης μετάφρασης - Ποιες είναι οι διαφορές;
Ίσως έχετε ήδη συναντήσει τους όρους: μηχανική μετάφραση και μηχανική μετάφραση. Δεν πρόκειται για συνώνυμα! Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε περισσότερα σχετικά με τη μηχανική μετάφραση έναντι της μηχανικής μετάφρασης. Θα απαντηθούν ερωτήσεις όπως "ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μηχανικής μετάφρασης;" ή "τι είναι η μηχανική μετάφραση;".
5511000.jpg
Μεταφράζετε έναν ιστότοπο; Ποιες επιλογές υπάρχουν;
Θέλετε να μεταφράσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή έναν ιστότοπο; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να θέλετε να το κάνετε. Ως εταιρεία, είναι ένα πρώτο βήμα προς την αξιοποίηση μιας νέας αγοράς-στόχου. Στη χώρα σας ή διασυνοριακά. Είναι επίσης μια επιπλέον υπηρεσία προς τους πελάτες σας. Σας επιτρέπει να εμπλέκετε καλύτερα τους αναγνώστες σας, ερχόμενοι σε επαφή μαζί τους σε πιο προσωπικό επίπεδο. Ως οργανισμός, για παράδειγμα ως δήμος ή νοσοκομείο, αυτή η πρόσθετη υπηρεσία είναι επίσης πολύ πολύτιμη για τους ανθρώπους που δεν μιλούν ακόμη τη μητρική γλώσσα. Θα κατανοήσουν καλύτερα το μήνυμά σας χωρίς την ανάγκη διερμηνέων.
7155205.jpg
Μια αποτελεσματική στρατηγική SEO: Τι συνεπάγεται και πώς να την εφαρμόσετε
Καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης; Τότε σίγουρα αυτή η στρατηγική μπορεί να σας βοηθήσει στην επίτευξη αυτού του στόχου. Αυτό το άρθρο παρέχει ορισμένες πρακτικές συμβουλές που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες από αυτή την άποψη.
it.jpg
Ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ιταλία
Η Ιταλία είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ευρώπη. Επειδή οι Ιταλοί άρχισαν να κάνουν ηλεκτρονικές αγορές αργότερα, υπάρχει ακόμη πολύς χώρος για νέους παρόχους. Με πάνω από 60 εκατομμύρια κατοίκους, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα αγορά για τους Ολλανδούς επιχειρηματίες.
it.jpg
Ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ισπανία
Θέλετε να κατακτήσετε την ισπανική αγορά; Μέχρι το 2021, το 29% του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ισπανία θα είναι αγορές από το εξωτερικό. Αρκετός λόγος για να φέρετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή τον ιστότοπό σας στην Ισπανία.
en.jpg
Ηλεκτρονικό εμπόριο στο Ηνωμένο Βασίλειο
Μετά το Brexit, μπορεί να έχετε αμφιβολίες σχετικά με την επέκτασή σας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τι γίνεται με τους κανονισμούς; Τι θέλουν οι πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου; Πώς λειτουργεί η αποστολή; Τι πρέπει να προσέξετε;
fr.jpg
Ηλεκτρονικό εμπόριο στη Γαλλία
Θέλετε να επεκτείνετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στη Γαλλία; Η γαλλική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Μαζί με τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών διαδικτυακών αγορών.
bl.jpg
Ηλεκτρονικό εμπόριο στο Βέλγιο
Έχετε έναν ολλανδικό ιστότοπο και θέλετε να τον μεταφέρετε στο εξωτερικό; Ένα καλό πρώτο βήμα είναι να επεκταθούμε στους νότιους γείτονές μας και να ξεκινήσουμε με το ηλεκτρονικό εμπόριο στο Βέλγιο.
gr.jpg
Ηλεκτρονικό εμπόριο στη Γερμανία
Θέλετε να κατακτήσετε τη γερμανική αγορά με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Οι Γερμανοί είναι από τους μεγαλύτερους online αγοραστές στην Ευρώπη. Με περισσότερους από 83 εκατομμύρια κατοίκους, το ηλεκτρονικό εμπόριο στη Γερμανία είναι σχεδόν 5 φορές μεγαλύτερο από ό,τι στις Κάτω Χώρες και ο συνολικός κύκλος εργασιών του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι 2 φορές μεγαλύτερος.
case_sensitive.jpg
Τι είναι η ευαισθησία στην πεζότητα;
Πιθανόν να έχετε ξανασυναντήσει τη λέξη: case sensitive. Η ολλανδική μετάφραση αυτής της λέξης είναι case-sensitive. Συχνά βλέπετε αυτόν τον όρο να χρησιμοποιείται με τους κωδικούς πρόσβασης. Εάν ένας κωδικός πρόσβασης είναι ευαίσθητος στην πεζότητα, τότε κωδικοί πρόσβασης όπως "WachtWoord123" και "password123" για έναν ιστότοπο δεν είναι ίδιοι. Ένας κωδικός πρόσβασης με ευαισθησία στη πεζότητα κάνει διάκριση μεταξύ ενός κανονικού γράμματος ("πεζά γράμματα") και ενός κεφαλαίου γράμματος ("κεφαλαία γράμματα").