🎉 Ξεκινήσαμε το νέο μας WordPress plug-in! Κατεβάστε τώρα

Οδικός χάρτης

Clonable βελτιστοποιεί συνεχώς το προϊόν της!

Οδικός χάρτης κεφαλίδας

Clonable βελτιστοποιεί συνεχώς το προϊόν της. Τι μπορεί να αναμένεται στο εγγύς μέλλον; Φροντίστε να μετακινηθείτε προς τα κάτω στο 'Επόμενα χαρακτηριστικά' για να ξέρετε τι να περιμένετε. Δείτε επίσης τα επιθυμητά χαρακτηριστικά μας.

Επερχόμενα χαρακτηριστικά

Αρχές 2025

Συνδρομή τροφοδοσίας XML

Clonable κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει μια συνδρομή σε XML feed, επιτρέποντάς σας να έχετε το XML feed σας μεταφρασμένο μία φορά ή δυναμικά, καθώς και να επιτρέπετε κανόνες αντικατάστασης για την αύξηση της ποιότητας. Με τον καιρό, θέλουμε επίσης να δημιουργήσουμε έναν επεξεργαστή για αυτό, για να κάνουμε τη διόρθωση ακόμα πιο εύκολη.

Αρχές 2025

Μετάφραση κειμένου σε εικόνες

Θα θέλαμε να καταστήσουμε δυνατή και τη μετάφραση κειμένου σε εικόνες σε ορισμένες περιπτώσεις, ώστε να γλιτώσουν οι πελάτες χρόνο από την αντικατάσταση των εικόνων. Έχουμε τώρα εκτελέσει κάποιες περιπτώσεις χρήσης, αλλά αυτό αποτελεί χαμηλότερη προτεραιότητα για τους πελάτες, οπότε η ανάπτυξή του έχει αναβληθεί.

Q4 2024

Σύνδεσμοι με Mijnwebwinkel / CCV Shop / Bol.com

Clonable θα ασχοληθεί με τη δημιουργία απλών συνδέσμων μεταφραστικών λύσεων για ορισμένες πλατφόρμες, σε συνεργασία με αυτές. Αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές με ποια σειρά θα είναι έτοιμες.

Q4 2024

AI - επίσης πολλαπλά μπλοκ, ολόκληρες σελίδες και ολόκληρους ιστότοπους

Αντί για μόνο 1 μπλοκ κάθε φορά, θέλουμε να καταστήσουμε τη λειτουργικότητα διαθέσιμη για πολλαπλά μπλοκ, ολόκληρες σελίδες και ολόκληρο τον ιστότοπο.

Q4 2024

WordPress - Φόρμες επικοινωνίας ενσωμάτωσης

Για το δημοφιλές Contact Forms, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πολύγλωσση επέκταση.

Q3 2024

Λειτουργικότητα υποφακέλων παράλληλα με το Wordpress - κλωνοποίηση σε υποφάκελο αρχικού τομέα

Επί του παρόντος, είναι σύνηθες να κλωνοποιείτε σε ένα νέο ή ένα υποτομέα. Θέλουμε επίσης να προσφέρουμε μια επιλογή υποφακέλου για όλους τους πελάτες που δεν ανήκουν στην WordPress. Ορισμένοι πελάτες το επιθυμούν αυτό λόγω της δημιουργίας του εμπορικού τους σήματος. Τώρα κάνουμε δοκιμές και με μια προσαρμοσμένη λύση, είναι ήδη εφικτό, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένα αρκετά βαρύ κόστος γι' αυτό.

Q3 2024

Υποστήριξη αραβικών RTL

Ηαραβική γλώσσα λειτουργεί ήδη μια χαρά, αλλά το περιεχόμενο πρέπει επίσης να ευθυγραμμιστεί καλύτερα από τα δεξιά προς τα αριστερά, και προς το παρόν αυτό δεν έχει γίνει με τον καλύτερο τρόπο.

Q3 2024

Σελίδες που δεν έχουν μεταφραστεί

Ορισμένες σελίδες δεν θέλετε να μεταφραστούν καθόλου. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να τις ανεβάσετε και να δηλώσετε αν θέλετε να μεταφραστούν ορισμένα άλλα μπλοκ σε αυτές τις σελίδες. Όπως το υποσέλιδο, η επικεφαλίδα κ.λπ.

Q3 2024

WooCommerce - Προσαρμογή τιμών προϊόντων

Για την υιοθέτηση διεθνών στρατηγικών τιμολόγησης, είναι χρήσιμο να μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικές τιμές ανά κλώνο.

Q3 2024

WooCommerce - Προσαρμογή νομίσματος

Για το WooCommerce, θέλουμε να διευκολύνουμε τη χρήση διαφορετικών νομισμάτων ανά κλώνο.

Αύγουστος 2024

Εφαρμογή Shopify

Για να επεκτείνουμε τη συμβατότητα και τις δυνατότητες του Shopify, αναπτύσσουμε μια ειδική εφαρμογή για το Shopify.

Ιούνιος 2024

Magento url plugin

Στο Magento, ένα πρόσθετο θα μπορούσε να βελτιώσει σημαντικά ορισμένες λειτουργίες για τη μετάφραση των urls. Για το σκοπό αυτό, θα αναπτύξουμε ένα πρόσθετο σταδιακά. Η πρώτη του έκδοση θα κυκλοφορήσει περίπου τον Ιούνιο.

Ιούνιος 2024

AI - Διεθνές SEO

Θέλουμε να διευκολύνουμε την εφαρμογή του SEO στους διεθνείς κλώνους, χρησιμοποιώντας προτροπές, λέξεις-κλειδιά κ.λπ.

Ιούνιος 2024

AI - Τόνος φωνής

Για το μάρκετινγκ, είναι καλό να μπορεί να ρυθμιστεί ο τόνος της φωνής. Με τον οποίο, για παράδειγμα, μπορεί να ειπωθεί μια πιο υποτονική ή πιο παθιασμένη ιστορία για ένα συγκεκριμένο προϊόν. Ή ένα συγκεκριμένο στοιχείο μπορεί να τονιστεί λίγο περισσότερο, επειδή η διεθνής ομάδα-στόχος το βρίσκει πιο σημαντικό από ό,τι η ομάδα-στόχος στη δική της γλώσσα.

Μάιος 2024

Υπολογιστής κόστους ιστότοπου

Για να ελέγξουμε από πόσους χαρακτήρες αποτελείται ένας ιστότοπος, θέλουμε να επεκτείνουμε τον μετρητή χαρακτήρων που έχουμε ήδη κατασκευάσει για εσωτερική χρήση και να τον καταστήσουμε έτοιμο για πιθανούς πελάτες. Αυτό θα επιτρέψει στους πελάτες να εκτιμήσουν πόσες μονάδες μετάφρασης χρειάζονται.

Μάιος 2024

Βελτίωση των λειτουργιών SPA / Nuxt / Next

Για ορισμένους ιστότοπους, οι ιστότοποι Clonable δεν μπορούν πάντα να δημιουργηθούν τώρα. Αυτό περιλαμβάνει κυρίως ιστοσελίδες SPA / Nuxt / Next. Θέλουμε να επεκτείνουμε σημαντικά τη συμβατότητα, καθιστώντας όχι μόνο το 5% των ιστότοπων κλωνοποιήσιμο, αλλά περίπου το 50%.

Ιούνιος 2024

Ενεργοποίηση αποθήκευσης αλλαγών

Ως πρακτορείο, να εφαρμόσετε αλλαγές SEO στον κλώνο και στη συνέχεια να τροποποιήσετε την ίδια σελίδα στον αρχικό ιστότοπο; Κανονικά, οι αλλαγές SEO εξαφανίζονται στη συνέχεια. Θέλουμε να το αποφύγουμε αυτό, δημιουργώντας ένα είδος "κλειδώματος" για τους πελάτες. Αυτά μπορούν να αποθηκεύσουν τις αλλαγές SEO στη μεταφρασμένη έκδοση παρά το γεγονός ότι ο αρχικός ιστότοπος θα αλλάξει.

Μάιος 2024

Φλαμανδική διάλεκτος

Μας ρωτούν συχνά από τις Κάτω Χώρες αν μπορούμε να κλωνοποιήσουμε και τη φλαμανδική διάλεκτο. Για το σκοπό αυτό, κατασκευάζουμε μια λύση.

Μάιος 2024

Λεξικό

Ορισμένοι πελάτες γνωρίζουν ήδη εκ των προτέρων πώς θέλουν να χρησιμοποιήσουν ορισμένες λέξεις στις μεταφράσεις τους. Γι' αυτούς, θα εισάγουμε ένα "γλωσσάριο", που θα τους επιτρέπει να καθορίζουν τη δική τους ορολογία, ώστε ορισμένες λέξεις να μεταφράζονται πάντα με τον ίδιο τρόπο.

Απρίλιος 2024

Μεταφράσεις στο πρόγραμμα περιήγησης για τους πελάτες

Για να εξακολουθείτε να μπορείτε να μεταφράζετε ορισμένα στοιχεία που δεν μεταφράζονται, θα υπάρχει ένα ειδικό χαρακτηριστικό με μεταφράσεις εντός του προγράμματος περιήγησης.

Απρίλιος 2024

Λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Ορισμένοι πελάτες με τεράστιους ιστότοπους ζήτησαν μια λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, η οποία θα τους επέτρεπε να έχουν πάντα ένα αντίγραφο ασφαλείας HTML όλων των σελίδων και των μεταφράσεων, ακόμη και σε περιπτώσεις όπου θα υπήρχαν προβλήματα στο Clonable.

Απρίλιος 2024

Συνδρομές σε δολάρια

Εκτός από την πληρωμή σε ευρώ, παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα συνδρομής σε δολάρια. Αυτό διευκολύνει τους διεθνείς πελάτες εκτός της ζώνης του ευρώ να χρησιμοποιούν το Clonable.

Ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά

Μάρτιος 2024

Νέο χωνί εγκατάστασης

Αυτή η ενημέρωση αλλάζει το χωνί εγκατάστασης του κλώνου, εξασφαλίσαμε ότι οι πελάτες θα έχουν καλύτερη κατανόηση των εργασιών που χρειάζονται και μπορούν να κάνουν για τους κλώνους τους, με αυτό τον τρόπο έχει γίνει πρόσθετη διάκριση στον τύπο της εργασίας για έναν κλώνο.

Μάρτιος 2024

Ευκαιρία για επίδειξη κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου

Επειδή μερικές φορές εξακολουθούν να υπάρχουν ασάφειες κατά τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου, έχουμε ενσωματώσει μια λειτουργία για την άμεση προσέγγιση της εξυπηρέτησης πελατών: η τοποθέτηση μιας επίδειξης για την εισαγωγή είναι πολύ πιο εύκολη και λαμβάνει υπόψη το χρόνο που επιθυμεί ο πελάτης.

Μάρτιος 2024

Τυπική και ανεπίσημη χρήση της γλώσσας

Σε ορισμένες γλώσσες, αυτό είναι πολύ σημαντικό, π.χ. για τη Γερμανία. Οι πελάτες μπορούν τώρα να επιλέξουν ποια μορφή διεύθυνσης θα χρησιμοποιήσουν. Πιο επίσημη, πιο ανεπίσημη ή παρόμοια με την αρχική ιστοσελίδα

Μάρτιος 2024

Οι συνεργάτες μπορούν να μεταβιβάσουν τους μολύβδους

Για να διευκολυνθούν οι μεταπωλητές/συνεργάτες να προωθήσουν νέους δυνητικούς πελάτες, έχει ενσωματωθεί μια λειτουργία που επιτρέπει στους συνεργάτες να βάζουν στο σύστημα τους συνδέσμους με τους οποίους έχουν μιλήσει οι ίδιοι. Όταν ο σύνδεσμος τελικά αυτοσυνδρομηθεί, ανατίθεται αυτόματα στον μεταπωλητή και καταβάλλεται η προμήθεια.

Μάρτιος 2024

Αραβικά

Τα αραβικά ήταν μια επιθυμητή γλώσσα για τους (δυνητικούς) πελάτες μας. Από τότε προστέθηκε.

Φεβρουάριος 2024

Συμβατότητα CCV-Shop

Αυτή η ενημέρωση διορθώνει ένα σφάλμα που προκαλούσε τη μετάφραση όλων των μπλοκ στο Ccv Shop. Αυτή η ενημέρωση προσθέτει επίσης υποστήριξη για τη μορφή δεδομένων Jaxon που χρησιμοποιείται από το CCV Shop. Επιπλέον, η ενημέρωση διασφαλίζει ότι τα κουμπιά σε διαλόγους μεταφράζονται επίσης αυτόματα στο CCV Shop. Αυτές οι ενημερώσεις έχουν αυξήσει σημαντικά τη συμβατότητα με το CCV Shop.

Φεβρουάριος 2024

Βελτιώσεις ομάδων

Αυτή η ενημέρωση προσθέτει μερικές ενημερώσεις QOL στις ομάδες:

 • Μπορείτε να δείτε ποιος έχει προσκληθεί σε μια ομάδα
 • Μπορεί να αφαιρέσει προσκλήσεις
 • Μπορείτε να δείτε προσκλήσεις που έχουν λήξει

Ιανουάριος 2024

Δυναμικά ips για τοποθεσίες + έλεγχος αν η IP έχει αλλάξει.

Όταν ένας κλώνος δεν είναι διαθέσιμος για τουλάχιστον 3 ώρες, εκτελείται τώρα έλεγχος για να διαπιστωθεί αν η αρχική IP έχει αλλάξει. Εάν ναι, η IP προέλευσης ενημερώνεται σε μια προσπάθεια αυτόματης επιδιόρθωσης του προβλήματος. Νέα εργασία παρασκηνίου που ελέγχει κάθε ώρα για τοποθεσίες με δυναμικές ips αν η τοποθεσία εξακολουθεί να λειτουργεί σωστά.

Ιανουάριος 2024

Λειτουργίες ΤΝ όσον αφορά τη διόρθωση/βελτίωση

Παρατηρήσαμε την ανάγκη για λειτουργία διόρθωσης. Αν και προφανώς δεν μπορούμε ποτέ να κάνουμε τις μεταφράσεις της ΤΝ τόσο καλές όσο ένας ντόπιος μεταφραστής, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ΤΝ για να το προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Προς το παρόν εργαζόμαστε πάνω σε μια λειτουργία για να ελέγχονται οι μεταφράσεις ξανά από την ΤΝ. Αυτό θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα και, ως εκ τούτου, θα ενσωματωθεί σύντομα.

Δεκέμβριος 2023

Αμερικανικά αγγλικά και βραζιλιάνικα πορτογαλικά

Έχουμε καταστήσει δυνατή την επιλογή μεταξύ διαφορετικών μορφών μιας γλώσσας. Σε αυτή την περίπτωση για τα αμερικανικά αγγλικά και τα πορτογαλικά βραζιλιάνικα.

Δεκέμβριος 2023

Λειτουργίες του WooCommerce στο WordPress plugin

Πολλοί χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος WooCommerce θα ήθελαν περισσότερες δυνατότητες για να λειτουργήσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα διεθνώς. Σκεφτόμαστε τα εξής:
- Μετατροπή νομίσματος για κλώνο, καθιστώντας δυνατή τη μετάβαση από μια χώρα του ευρώ στη Δανία, για παράδειγμα.
- Αλλαγές στην ποικιλία για κλώνο του εξωτερικού
- Αλλαγές τιμών σε ξένο κλώνο
- Εξαίρεση σελίδων

Νοέμβριος 2023

Μετάφραση Javascript και εξωτερικών πηγών μέσω του προγράμματος περιήγησης

Σε πολλές περιπτώσεις, το πρόβλημα είναι μικρότερο αν το περιεχόμενο δεν μεταφράζεται στον πηγαίο κώδικα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να φαίνεται καλά μεταφρασμένο στον χρήστη. Ως εκ τούτου, έχουμε καταστήσει δυνατή τη μετάφραση javascript και εξωτερικών πηγών μέσω του προγράμματος περιήγησης. Αυτή η λειτουργία είναι δυνατή μόνο για τους συνεισφέροντες στο ίδιο το Clonable.

Νοέμβριος 2023

Πορτογαλικά Βραζιλίας

Έχουμε καταστήσει δυνατή την επιλογή μεταξύ διαφορετικών μορφών μιας γλώσσας. Τουλάχιστον στην περίπτωση των πορτογαλικών για τη Βραζιλία.

Οκτώβριος 2023

WordPress plugin έκδοση 2

Το πρόσθετο Wordpress έχει επεκταθεί. Υπάρχει ένα σενάριο για την ενσωμάτωση του διακόπτη γλώσσας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να το εγκαταστήσουν ακόμα πιο γρήγορα και εύκολα χωρίς τεχνικές γνώσεις. Υπάρχει ενσωματωμένη λειτουργία υποφακέλων, εξαλείφοντας την ανάγκη να κάνουν οι χρήστες τη διαμόρφωση του dns και καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη τη χρήση του Clonable χωρίς τεχνικές γνώσεις. Υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος για το ταμπλό Clonable.

Δεκέμβριος 2022

νέες μεταφράσεις url ταμπλό

Η μετάφραση των Urls θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Από τώρα και στο εξής, ο επισκέπτης έχει μια επισκόπηση όλων των μεταφρασμένων urls και μπορεί επίσης εύκολα να τα επεξεργαστεί χειροκίνητα.

Ιούνιος 2023

Νέα μηχανή αναζήτησης Clonable Site Search

Στον κλώνο σας, η μηχανή αναζήτησης συνήθως αναζητά στην πρωτότυπη γλώσσα. Αυτό δεν είναι προβληματικό με έναν κλώνο στην ίδια γλώσσα, αλλά αρκετά ενοχλητικό σε μια άλλη γλώσσα. Έχουμε αναπτύξει μια λύση γι' αυτό μέσα στο Clonable.

Επιπλέον: εάν ο πελάτης χρησιμοποιεί μια μονάδα αναζήτησης που λειτουργεί με βάση μια τροφοδοσία (όπως το Doofinder, το Sooqr κ.λπ.), αυτή λειτουργεί απρόσκοπτα με το Clonable. Αυτό συμβαίνει συχνά με τα καταστήματα web.

Μάιος 2023

Σχόλια σχετικά με τους κανόνες υποκατάστασης

Παρατηρήσαμε ότι μερικές φορές οι χρήστες δεν γνωρίζουν για ποιο λόγο υπάρχουν κανόνες αντικατάστασης. Μερικές φορές κάποιος άλλος χρήστης ή η υπηρεσία υποστήριξης Clonable δημιούργησε τον κανόνα υποκατάστασης. Θα ήταν λοιπόν καλό να μπορούσε να επισυναφθεί κάποιο είδος ετικέτας, που να καθιστά σαφές για τι προορίζεται ο κανόνας.

Απρίλιος 2023

Εναλλαγή γλώσσας

Πολλοί πελάτες ρωτούν σχετικά με την προσθήκη σημαιών/επιλογέα χώρας. Ενσωματώνουμε τώρα αυτή την επιλογή, ώστε οι ίδιοι οι πελάτες να μπορούν εύκολα να προσθέσουν έναν εναλλακτήρα γλώσσας στον ιστότοπό τους καθώς και στον ιστότοπο κλώνων τους μέσω ενός σεναρίου.

Απρίλιος 2023

Δυναμικές τροφοδοσίες

Οι πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος που χρησιμοποιούν τη μονάδα μετάφρασης XML ανέφεραν ότι θα ήθελαν να έχουν μια δυναμική λειτουργία τροφοδοσίας, η οποία ανανεώνει την τροφοδοσία XML με νέες μεταφράσεις κάθε μέρα ή εβδομάδα. Αυτό έχει πλέον υλοποιηθεί.

Οι τροφοδοσίες XML ενημερώνονται εάν αυτό είναι ενεργοποιημένο:

 • Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει πόσο συχνά θα ενημερώνεται η τροφοδοσία XML (με επιπλέον κόστος)
 • Οι πελάτες μπορούν να ορίσουν έναν μηνιαίο προϋπολογισμό για μια τροφοδοσία XML
 • Όταν επιτευχθεί ένας προϋπολογισμός, οι πελάτες λαμβάνουν σχετική ειδοποίηση.
 • Οι πελάτες μπορούν να δουν τις διαφορετικές ποσοστώσεις των τροφοδοσιών στη σελίδα χρήσης και χρέωσης.
 • Υποστήριξη για μεγαλύτερες τροφοδοσίες, έως 50MB

Μάρτιος 2023

κλώνοι προεπισκόπησης

Οι πελάτες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν εύκολα το δικό τους κλώνο προεπισκόπησης με περιορισμένο αριθμό μεταφρασμένων χαρακτήρων.

Μάρτιος 2023

Νέα διαδικασία εγγραφής

Για να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες να εγγραφούν, βελτιώνουμε και απλοποιούμε σημαντικά τη διαδικασία εγγραφής. Για παράδειγμα, θα είναι επίσης δυνατή η κατοχύρωση ενός domain στη διεύθυνση Clonable, μετά την οποία όλες οι ρυθμίσεις για αυτό το διεθνές domain θα είναι έτοιμες για την άμεση δημιουργία ενός Clone. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες δεν χρειάζεται πλέον να ασχοληθούν με τη διαδικασία αλλαγής DNS, αν το επιθυμούν.

Φεβρουάριος 2023

Νορβηγικό

Προσθέσαμε τα νορβηγικά ως γλώσσα που μπορείτε να μεταφράσετε από και προς.

Δεκέμβριος 2022

Καθημερινός έλεγχος αν η σελίδα είναι ακόμα ζωντανή

Εάν οι πελάτες αλλάξουν τις εγγραφές DNS oid τους, ο ιστότοπος κλώνου μπορεί να τεθεί εκτός λειτουργίας χωρίς να το καταλάβουν. Θέλουμε να ενσωματώσουμε ένα σήμα γι' αυτό.

Νοέμβριος 2022

Μικρότερη συσκευασία XS

Για πελάτες με μικρότερες ή αρκετά στατικές ιστοσελίδες, έχουμε προσθέσει ένα μικρό πακέτο "κάντο μόνος σου". Με 15 € μπορείτε να ξεκινήσετε μόνοι σας με το Clonable, χωρίς υποστήριξη και μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον χαρακτήρες όποτε θέλετε. Ωστόσο, η τιμή των χαρακτήρων αυτού του πακέτου είναι πολύ υψηλότερη.

Οκτώβριος 2022

Πρόγραμμα θυγατρικών

Δημιουργούμε ένα πρόγραμμα συνεργατών, ώστε οι συνεργάτες να μπορούν να παραπέμπουν πελάτες και να λαμβάνουν ελκυστικές προμήθειες.

Οκτώβριος 2022

Σελίδα με εικονική μορφή κατά τη δημιουργία νέων κλώνων

Για να εξασφαλίσουμε μια πιο επαγγελματική εμφάνιση, δημιουργήσαμε μια σελίδα-εντολοδόχο κατά τη δημιουργία του κλώνου. Αυτό ανανεώνεται μέχρι να είναι έτοιμος ο κλώνος.

Οκτώβριος 2022

Κορεάτικα

Προσθέσαμε τα Κορεάτικα ως γλώσσα που μπορείτε να μεταφράσετε από και προς. Καθώς δεν είναι λατινική ή κυριλλική γλώσσα, δίνουμε ελαφρώς λιγότερες εγγυήσεις για την ποιότητα της μετάφρασής της. Θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτό μέσω δοκιμών.

Ιούλιος 2023

Νέος δικτυακός τόπος Clonable

Ο δικτυακός τόπος του Clonable χρειαζόταν ανανέωση. Η νέα έκδοση είναι ταχύτερη, σαφέστερη και ο σχεδιασμός και η ευκολία χρήσης είναι παντού κορυφαία.

Οκτώβριος 2022

Ουκρανικό

Προσθέσαμε τα Ουκρανικά ως γλώσσα που μπορείτε να μεταφράσετε από και προς.

Οκτώβριος 2022

Παρακολούθηση μετατροπής

Για να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες μπορούν να εφαρμόσουν την παρακολούθηση μετατροπών, η λειτουργία έχει ενσωματωθεί στο Clonable για να το επιτρέψει αυτό....

Σεπτέμβριος 2022

μετρητής χαρακτήρων (εσωτερική χρήση)

Για να ελέγξουμε πόσους χαρακτήρες περιλαμβάνει ένας ιστότοπος, έχουμε κατασκευάσει έναν μετρητή χαρακτήρων, ο οποίος μπορεί να εντοπίσει με μικρό περιθώριο σφάλματος αν ένας ιστότοπος περιέχει 400.000 ή π.χ. 1,5 εκατομμύρια χαρακτήρες. Αυτό διευκολύνει τους πελάτες να επιλέξουν μια συνδρομή.

Αύγουστος 2022

πόσες ημέρες μέχρι να έρθει ο νέος μήνας

Στο εξής, ο πίνακας ελέγχου του πελάτη θα δείχνει πότε ο πελάτης θα μπορεί να έχει ξανά πρόσβαση στη μηνιαία πίστωση των χαρακτήρων του. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης μπορεί πιο εύκολα να αποφασίσει αν θα προσθέσει περιεχόμενο ή αν θα αποφασίσει να αγοράσει επιπλέον χαρακτήρες.

Αύγουστος 2022

μεταφράσεις url σε feeds XML

Τα Urls στις τροφοδοσίες XML θα μεταφράζονται επίσης από εδώ και στο εξής.

Ιούλιος 2022

Τουρκικά και Ινδονησιακά

Προσθέσαμε τα τουρκικά και τα ινδονησιακά ως γλώσσες που μπορείτε να μεταφράσετε από και προς

Ιούλιος 2022

σημαντική ενημέρωση του συντάκτη

 • Επισκόπηση όλων των αλλαγών που έγιναν στον κλώνο
 • Επισκόπηση όλων των αλλαγών ανά μετάφραση
 • Επισκόπηση όλων των αλλαγών SEO
 • Αλλαγή του στυλ των πλαισίων διαλόγου ώστε να φαίνονται ίδια σε κάθε κλώνο
 • Αλλαγή του στυλ των κουμπιών στον επεξεργαστή ώστε να αλλάζουν όσο το δυνατόν λιγότερο με κάθε κλώνο
 • Τοποθετήστε τα κουμπιά του επεξεργαστή σε ένα αναδυόμενο διάλογο για σαφέστερη επισκόπηση
 • Προστέθηκε τρόπος προσαρμογής των θέσεων των κουμπιών για ευκολότερη επεξεργασία

Ιούνιος 2022

Δημιουργία λευκού χώρου

Εξατομίκευση του στυλ και του συντάκτη.

Ιούνιος 2022

Λίστες λέξεων για αλλαγή κειμένων

 • Νέα καρτέλα για λίστες λέξεων στη σελίδα κανόνων αντικατάστασης (αντικαταστάσεις κειμένου).
 • Πεδίο αναζήτησης και σελιδοποίηση για εύκολη αναζήτηση λέξεων.
 • Επιβεβαίωση για τη διαγραφή λέξεων.
 • Μία ή περισσότερες λέξεις μπορούν να αντικατασταθούν ταυτόχρονα.
 • Οι κανόνες υιοθετούν αυτόματα την κεφαλαιοποίηση. Έτσι, μόνο ένας κανόνας χρειάζεται για την αντικατάσταση λέξεων με κεφαλαίο και χωρίς κεφαλαίο.
 • Οι κανόνες μπορούν να οριστούν να είναι ευαίσθητοι στην πεζότητα. Η αυτόματη κεφαλαιοποίηση είναι επίσης απενεργοποιημένη.
 • Οι κανόνες μπορούν να αντιστραφούν όταν ένας κανόνας διαγράφεται.
 • Όταν ένα τεμάχιο επεξεργάζεται με τον επεξεργαστή στον οποίο εφαρμόζεται ένας κανόνας, ο κανόνας δεν αντιστρέφεται για το εν λόγω τεμάχιο.
 • Για νέες μεταφράσεις, οι κανόνες εφαρμόζονται με τη σειρά προσθήκης.
 • Οι αντικαταστάσεις κειμένου ισχύουν μόνο για μεταφρασμένα αποσπάσματα.
 • Οι αντικαταστάσεις κειμένου εφαρμόζονται πριν από τους κανονικούς κανόνες αντικατάστασης.

Ιούνιος 2022

Εταίροι στο ταμπλό

Οι συνεργαζόμενοι εταίροι μας, όπως η PostNL, θα έχουν θέση στο ταμπλό μας. Η πρόθεση είναι ότι όλα τα είδη άλλων υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι σημαντικά θα παρατίθενται εδώ, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες μπορούν να βελτιώσουν τον ιστότοπο ή το ηλεκτρονικό τους κατάστημα γρήγορα και εύκολα.

Ιούνιος 2022

Επεξεργαστής εικόνας

Ο επεξεργαστής μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί και για την αντικατάσταση εικόνων.

 • Δημιουργεί κανόνες αντικατάστασης εικόνων όταν αντικαθίσταται μια εικόνα.
 • Ανιχνεύει όταν ένας υπάρχων κανόνας τροποποιείται.
 • Ανιχνεύει πότε ένας κανόνας αντιστρέφεται και τον διαγράφει.
 • Εντοπίζει όταν ένας χρήστης προσπαθεί να δημιουργήσει τον ίδιο κανόνα δύο φορές και στη συνέχεια προτείνει τη χρήση των κανόνων αντικατάστασης.
 • Σε ορισμένους ιστότοπους, το κουμπί δεν λειτουργεί σωστά. Τότε είναι (σχεδόν) αόρατο ή το υποκείμενο κουμπί εκτελεί επίσης την ενέργειά του, η οποία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή της σελίδας.

Απρίλιος 2022

Τροφοδοσίες XML

Είναι επίσης δυνατό με το Clonable να μεταφράσετε τις τροφοδοσίες XML του ιστότοπού σας. Οι τροφοδοσίες XML είναι συνήθως τροφοδοσίες αγορών. Αυτό επιτρέπει την εύρεση των προϊόντων σας στο Google shopping, για παράδειγμα.

Απρίλιος 2022

Πρόσθετο Magento

Το Magento λειτουργεί γενικά άψογα με το Clonable χωρίς ιδιαίτερες προσαρμογές.

Φεβρουάριος 2022

WordPress plugin

Για το WordPress, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ετικέτες γλώσσας εγκαθιστώντας το πρόσθετό μας και ρυθμίζοντάς το με τα ακόλουθα δεδομένα. Αν χρειαστεί να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ετικέτες γλώσσας (επειδή τις έχετε ήδη στον ιστότοπό σας, για παράδειγμα), μπορείτε απλώς να επεξεργαστείτε τα δεδομένα JSON.

Φεβρουάριος 2022

Αγοράζει "πρόσθετες δέσμες μεταφραστικών χαρακτήρων

Για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες δεν ξεμένουν από μεταφραστικούς χαρακτήρες με μικρότερες συνδρομές, θέλουμε να εισαγάγουμε "δέσμες μεταφράσεων". Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε 100.000, 1.000.000 ή 5.000.000 χαρακτήρες.

Ιανουάριος 2022

MyWebstore

Από τις 07-01-2022, το MijnWebwinkel υποστηρίζεται καλύτερα, πράγμα που σημαίνει ότι τα στοιχεία που δεν είχαν μεταφραστεί προηγουμένως, όπως τα φίλτρα και το κείμενο στο ταμείο, μεταφράζονται τώρα επίσης σωστά.

Νοέμβριος 2021

Live editor

Ένας επεξεργαστής για την τροποποίηση των μεταφράσεων και των στοιχείων του κλώνου σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε προσαρμογές κάνοντας απλώς κλικ σε αυτό που θέλετε να αλλάξετε στη σελίδα. Αυτό καθιστά επίσης ακόμη πιο εύκολο να έχετε έναν εγγενή διορθωτή, για παράδειγμα, να κάνει προσαρμογές καθώς μετακινείται στον ιστότοπο.

Αύγουστος 2021

Urls που μεταφράζονται αυτόματα

Προηγουμένως, τα urls έπρεπε να μεταφράζονται μέσω uploads. Τώρα αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητο. Τα urls μεταφράζονται αυτόματα για κλώνους σε άλλη γλώσσα. Υπάρχουν επίσης δυνατότητες να αλλάξετε τα urls μόνοι σας.

Αύγουστος 2021

Μετάφραση XML

Η μετάφραση XML έχει καταστεί δυνατή. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο, για παράδειγμα, για την παρακολούθηση των τροφοδοσιών προϊόντων και για τη δημιουργία ειδικών μηχανών αναζήτησης.

Τέλος Ιουλίου 2021

Από την Ουγγαρία στην Ιαπωνία

Δικός σας ιστότοπος Clonable κλωνοποιημένος σε πολλές γλώσσες/χώρες... κάντε πράξη αυτό που πρεσβεύετε!

Τέλος Ιουλίου 2021

JSON

Μέχρι πρόσφατα, η μετάφραση JSON δεν ήταν δυνατή. Έχουμε πλέον φτάσει στο σημείο όπου αυτό είναι εφικτό. Αυτή η λειτουργία βρίσκεται επί του παρόντος σε beta, καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα υπάρξουν προβλήματα.

Αρχές Ιουλίου 2021

Μετάφραση URL μέσω της λειτουργίας μεταφόρτωσης

Μέσω ενός scraper, μπορούμε να εντοπίσουμε, να μεταφράσουμε και να ανεβάσουμε όλα τα urls στον ιστότοπό σας. Αργότερα φέτος, θα υπάρξει μια λειτουργία αυτόματης μετάφρασης όλων των urls, έτσι ώστε ακόμη και όταν προσθέτετε μια νέα σελίδα, η διεύθυνση URL θα μεταφράζεται αυτόματα.

Ιούνιος 2021

5 λεπτά

και η λειτουργία κατασκευάστηκε έτσι ώστε οποιοσδήποτε υπάλληλος του Clonable να μπορεί να δημιουργήσει έναν ξένο ιστότοπο ως demo μέσα σε 5 λεπτά. Αυτό το χαρακτηριστικό επέτρεψε σε πολλούς ανθρώπους να πειστούν γρηγορότερα για τη χρησιμότητα του Clonable.

Ιανουάριος - Ιούνιος 2021

Βάση γνώσεων και δικτυακός τόπος

Τους πρώτους μήνες του 2021, δουλέψαμε σκληρά για να θέσουμε σε λειτουργία τον ιστότοπο. Με τη δημιουργία μιας εκτεταμένης βάσης γνώσεων για τους πελάτες μας, ενημερωτικών βίντεο, επεξηγήσεων κ.λπ., εργαζόμαστε σκληρά για να θέσουμε σε λειτουργία τον ιστότοπο.

Αύγουστος 2020

Clonable

Το όνομα Clonable γεννιέται...

Δεκέμβριος 2019

Ταμπλό

Η πρώτη έκδοση του ταμπλό τίθεται σε απευθείας σύνδεση, ώστε οι πελάτες να μπορούν να αρχίσουν να εργάζονται με αυτό.

Επιθυμητά χαρακτηριστικά

Εισαγωγές μετατίτλων

Θέλουμε να κάνουμε το SEO στο Clonable ακόμα πιο εύκολο. Για παράδειγμα, με την εισαγωγή ενός μετα-τίτλου.

Διασυνοριακή έρευνα λέξεων-κλειδιών SEO

Clonable θέλει οι ξένοι ιστότοποι να είναι όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένοι. Έτσι, θέλουμε επίσης να αρχίσουμε να προσφέρουμε ανάλυση λέξεων-κλειδιών SEO, σε συνδυασμό με εξωτερικούς συνεργάτες. Έτσι ώστε το λανσάρισμα στο εξωτερικό να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλό και έξυπνο.

Ειδοποιήσεις για αντικαταστάσεις που δεν είναι πλέον ενεργές

Μερικές φορές υπάρχουν κανόνες που δεν είναι πλέον ενεργοί επειδή ο ιστότοπος έχει αλλάξει. Θα ήταν επιθυμητό να διασφαλιστεί ότι υπάρχει ένα σήμα στο ταμπλό ότι κάποιοι κανόνες έχουν καταστεί περιττοί.

Πραγματοποίηση αλλαγών στον συντάκτη και στον συντάκτη για κινητά

Τώρα ο επεξεργαστής είναι διαθέσιμος μόνο για προβολή στην επιφάνεια εργασίας.

Πλατφόρμα διορθωτή

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα διορθωτών όπου οι διορθωτές θα μπορούν να παρουσιάζουν το προφίλ τους και όπου οι πελάτες Clonable θα μπορούν να τους προσλαμβάνουν για κάθε είδους εργασία.

SPA και PWA μεταφράζουν

Θα θέλαμε να είμαστε σε θέση να μεταφράσουμε και αυτές τις τεχνολογίες.

Δυνατότητα αναίρεσης ενεργειών διαγραφής

Κατά τη δημιουργία και την τροποποίηση κανόνων αντικατάστασης, η αλλαγή δεν επιφέρει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τότε θα ήταν καλό να μπορεί ο πελάτης να επαναφέρει τους παλιούς κανόνες.

Νομικές λειτουργίες

Clonable θα ήθελε να διευκολύνει τους πελάτες να προετοιμάζουν τα νομικά απαραίτητα έγγραφα, όπως γενικούς όρους και προϋποθέσεις κ.λπ. για διάφορες χώρες.