Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Οδικός χάρτης

ΤοClonable βελτιστοποιεί συνεχώς το προϊόν του. Τι μπορούμε να περιμένουμε στο εγγύς μέλλον;

Επερχόμενα χαρακτηριστικά

2022: Αγορά "πρόσθετων δεσμών μεταφραστικών χαρακτήρων".

Για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες δεν ξεμένουν από μεταφραστικούς χαρακτήρες με μικρότερες συνδρομές, θέλουμε να εισαγάγουμε "δέσμες μεταφράσεων". Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε 100.000, 1.000.000 ή 5.000.000 χαρακτήρες.

2022: Εισαγωγές μετατίτλων

Θέλουμε να κάνουμε το SEO στο Clonable ακόμα πιο εύκολο. Για παράδειγμα, με την εισαγωγή ενός μετα-τίτλου.

Δεκέμβριος 2021: Δική σας μηχανή αναζήτησης Clonable

Στον κλώνο σας, η μηχανή αναζήτησης συνήθως αναζητά στην πρωτότυπη γλώσσα. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για έναν κλώνο στην ίδια γλώσσα, αλλά είναι αρκετά ενοχλητικό σε άλλη γλώσσα. Εργαζόμαστε επί του παρόντος για την επίλυση αυτού του προβλήματος.

Νοέμβριος 2021: Live Editor

Ένας επεξεργαστής για την τροποποίηση των μεταφράσεων και των στοιχείων του κλώνου σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε προσαρμογές κάνοντας απλώς κλικ σε αυτό που θέλετε να αλλάξετε στη σελίδα. Αυτό καθιστά επίσης ακόμη πιο εύκολο να έχετε έναν εγγενή διορθωτή, για παράδειγμα, να κάνει προσαρμογές καθώς μετακινείται στον ιστότοπο.
Ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά

Αύγουστος 2021: Τα Urls μεταφράζονται αυτόματα

Προηγουμένως, τα urls έπρεπε να μεταφράζονται μέσω uploads. Τώρα αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητο. Τα urls μεταφράζονται αυτόματα για κλώνους σε άλλη γλώσσα. Υπάρχουν επίσης δυνατότητες να αλλάξετε τα urls μόνοι σας.

Αύγουστος 2021: Μετάφραση XML

Η μετάφραση XML έχει καταστεί δυνατή. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο, για παράδειγμα, για την παρακολούθηση των τροφοδοσιών προϊόντων και για τη δημιουργία ειδικών μηχανών αναζήτησης.

Τέλος Ιουλίου 2021 - Από την Ουγγαρία στην Ιαπωνία

Ιδιόκτητη ιστοσελίδα Clonable κλωνοποιημένη σε πολλές γλώσσες/χώρες... κάντε πράξη αυτό που πρεσβεύετε!

Τέλος Ιουλίου 2021 - JSON

Μέχρι πρόσφατα, η μετάφραση JSON δεν ήταν δυνατή. Έχουμε πλέον φτάσει στο σημείο όπου αυτό είναι εφικτό. Αυτή η λειτουργία βρίσκεται επί του παρόντος σε beta, καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα υπάρξουν προβλήματα.

Από τον Ιούλιο του 2021 - μεταφράστε τις διευθύνσεις URL μέσω της λειτουργίας μεταφόρτωσης

Χρησιμοποιώντας ένα scraper, μπορούμε να βρούμε, να μεταφράσουμε και να ανεβάσουμε όλα τα urls στον ιστότοπό σας. Αργότερα φέτος θα προστεθεί μια λειτουργία αυτόματης μετάφρασης όλων των urls, έτσι ώστε όταν προσθέτετε μια νέα σελίδα η διεύθυνση URL να μεταφράζεται επίσης αυτόματα.

Ιούνιος 2021 - 5 λεπτά

Δημιουργήθηκε μια λειτουργία ώστε κάθε υπάλληλος του Clonable να μπορεί να δημιουργήσει έναν ξένο ιστότοπο ως demo μέσα σε 5 λεπτά. Αυτή η λειτουργία εξασφάλισε ότι πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να πειστούν για τη χρησιμότητα του Clonable πιο γρήγορα.

Ιανουάριος - Ιούνιος 2021 - Βάση γνώσεων και δικτυακός τόπος

Τους πρώτους μήνες του 2021, εργαστήκαμε σκληρά για να θέσουμε σε λειτουργία τον ιστότοπο. Με τη δημιουργία μιας εκτεταμένης βάσης γνώσεων για τους πελάτες μας, ενημερωτικών βίντεο, επεξηγήσεων κ.λπ., εργαζόμαστε σκληρά για να θέσουμε σε λειτουργία τον ιστότοπο.

Αύγουστος 2020 - Clonable

Το όνομα Clonable γεννιέται...

Δεκέμβριος 2019 - Ταμπλό

Η πρώτη έκδοση του ταμπλό τίθεται σε απευθείας σύνδεση, ώστε οι πελάτες να μπορούν να αρχίσουν να εργάζονται με αυτό.

Μέσα 2019 - Καταιγισμός ιδεών

Σκέψη και καταιγισμός ιδεών για την αρχική ιδέα: να γίνουν οι βελγικές τοποθεσίες δυνατές χωρίς καμία ταλαιπωρία. Ένα μήνα ή 2 αργότερα, παραδόθηκε ο πρώτος βήτα ιστότοπος: Ippontime.be. Αρχικό όνομα: Sitespark (σχεδιάζαμε να κρεμάσουμε περισσότερα εργαλεία με αυτό το όνομα)