🎉 Ξεκινήσαμε το νέο μας WordPress plug-in! Κατεβάστε τώρα

Οδικός χάρτης

Clonable βελτιστοποιεί συνεχώς το προϊόν της!

Οδικός χάρτης κεφαλίδας

Clonable βελτιστοποιεί συνεχώς το προϊόν της. Τι μπορεί να αναμένεται στο εγγύς μέλλον; Φροντίστε να μετακινηθείτε προς τα κάτω στο 'Επόμενα χαρακτηριστικά' για να ξέρετε τι να περιμένετε. Δείτε επίσης τα επιθυμητά χαρακτηριστικά μας.

Επερχόμενα χαρακτηριστικά

Τέλος του 2024

Συνδρομή τροφοδοσίας XML

Clonable κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει μια συνδρομή σε XML feed, επιτρέποντάς σας να έχετε το XML feed σας μεταφρασμένο μία φορά ή δυναμικά, καθώς και να επιτρέπετε κανόνες αντικατάστασης για την αύξηση της ποιότητας. Με τον καιρό, θέλουμε επίσης να δημιουργήσουμε έναν επεξεργαστή για αυτό, για να κάνουμε τη διόρθωση ακόμα πιο εύκολη.

Τέλος του 2024

Μετάφραση κειμένου σε εικόνες

Θα θέλαμε να καταστήσουμε δυνατή και τη μετάφραση κειμένου σε εικόνες σε ορισμένες περιπτώσεις, ώστε να γλιτώσουν οι πελάτες χρόνο από την αντικατάσταση των εικόνων. Έχουμε τώρα εκτελέσει κάποιες περιπτώσεις χρήσης, αλλά αυτό αποτελεί χαμηλότερη προτεραιότητα για τους πελάτες, οπότε η ανάπτυξή του έχει αναβληθεί.

Q1 2024

Λειτουργικότητα υποφακέλων παράλληλα με το Wordpress - κλωνοποίηση σε υποφάκελο αρχικού τομέα

Επί του παρόντος, είναι σύνηθες να κλωνοποιείτε σε ένα νέο ή ένα υποτομέα. Θέλουμε επίσης να προσφέρουμε μια επιλογή υποφακέλου. Ορισμένοι πελάτες το επιθυμούν αυτό λόγω της δημιουργίας του εμπορικού τους σήματος. Κάνουμε τώρα δοκιμές και με μια προσαρμοσμένη λύση είναι ήδη εφικτό, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένα αρκετά βαρύ κόστος για αυτό.

Μέσα 2024

Σύνδεσμοι με Mijnwebwinkel / CCV Shop / Bol.com

Clonable θα ασχοληθεί με τη δημιουργία απλών συνδέσμων μεταφραστικών λύσεων για ορισμένες πλατφόρμες, σε συνεργασία με αυτές. Αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές με ποια σειρά θα είναι έτοιμες.

Τέλος του 2023

μετρητής χαρακτήρων (για τους πελάτες)

Για να ελέγξουμε από πόσους χαρακτήρες αποτελείται ένας ιστότοπος, θέλουμε να επεκτείνουμε τον μετρητή χαρακτήρων που έχουμε ήδη κατασκευάσει για εσωτερική χρήση και να τον καταστήσουμε έτοιμο για πιθανούς πελάτες.

Q1 2024

Λεξικό

Ορισμένοι πελάτες γνωρίζουν ήδη εκ των προτέρων πώς θέλουν να χρησιμοποιήσουν ορισμένες λέξεις στις μεταφράσεις τους. Για αυτούς, θα εισάγουμε ένα "γλωσσάριο", που θα τους επιτρέπει να καθορίζουν τη δική τους ορολογία, ώστε ορισμένες λέξεις να μεταφράζονται πάντα με τον ίδιο τρόπο.

Q1 2024

Αραβικά

Τα αραβικά είναι μια επιθυμητή γλώσσα για τους (δυνητικούς) πελάτες μας. Αυτό βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Οι πρώτες δοκιμές πήγαν καλά.

Ιανουάριος 2024

Ενεργοποίηση αποθήκευσης αλλαγών

Ως πρακτορείο, να εφαρμόσετε αλλαγές SEO στον κλώνο και στη συνέχεια να τροποποιήσετε την ίδια σελίδα στον αρχικό ιστότοπο; Κανονικά, οι αλλαγές SEO εξαφανίζονται στη συνέχεια. Θέλουμε να το αποφύγουμε αυτό, δημιουργώντας ένα είδος "κλειδώματος" για τους πελάτες. Αυτά μπορούν να αποθηκεύσουν τις αλλαγές SEO στη μεταφρασμένη έκδοση παρά το γεγονός ότι ο αρχικός ιστότοπος θα αλλάξει.

Δεκέμβριος 2024

Τυπική και ανεπίσημη χρήση της γλώσσας

Σε ορισμένες γλώσσες, αυτό είναι πολύ σημαντικό, π.χ. για τη Γερμανία. Θα ήταν καλό αν οι πελάτες μπορούσαν να επιλέξουν ποια μορφή διεύθυνσης θα χρησιμοποιήσουν.

Δεκέμβριος 2023

Αμερικανικά Αγγλικά

Θα καταστήσουμε δυνατή την επιλογή μεταξύ διαφορετικών μορφών μιας γλώσσας. Τουλάχιστον για τα αμερικανικά αγγλικά.

Q1 2024

Διόρθωση AI

Παρατηρήσαμε την ανάγκη για λειτουργία διόρθωσης. Αν και προφανώς δεν μπορούμε ποτέ να κάνουμε τις μεταφράσεις της ΤΝ τόσο καλές όσο ένας ντόπιος μεταφραστής, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ΤΝ για να το προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Προς το παρόν εργαζόμαστε πάνω σε μια λειτουργία για να ελέγχονται οι μεταφράσεις ξανά από την ΤΝ. Αυτό θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα και, ως εκ τούτου, θα ενσωματωθεί σύντομα.

Δεκέμβριος 2023 / 1ο τρίμηνο 2024

Λειτουργίες του WooCommerce στο WordPress plugin

Πολλοί χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος WooCommerce θα ήθελαν περισσότερες δυνατότητες για να λειτουργήσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα διεθνώς. Σκεφτόμαστε τα εξής:
- Μετατροπή νομίσματος για κλώνο, καθιστώντας δυνατή τη μετάβαση από μια χώρα του ευρώ στη Δανία, για παράδειγμα.
- Αλλαγές στην ποικιλία για κλώνο του εξωτερικού
- Αλλαγές τιμών σε ξένο κλώνο
- Εξαίρεση σελίδων

Ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά

Νοέμβριος 2023

Μετάφραση Javascript και εξωτερικών πηγών μέσω του προγράμματος περιήγησης

Σε πολλές περιπτώσεις, το πρόβλημα είναι μικρότερο αν το περιεχόμενο δεν μεταφράζεται στον πηγαίο κώδικα, αλλά πάνω απ' όλα θα πρέπει να φαίνεται καλά μεταφρασμένο στον χρήστη. Ως εκ τούτου, θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή τη μετάφραση javascript και εξωτερικών πηγών μέσω του προγράμματος περιήγησης. Αυτό θα διευκολύνει ιδιαίτερα τους μικρότερους ιστότοπους και τα άτομα με λιγότερες τεχνικές γνώσεις να μεταφράζουν τον ιστότοπό τους.

Νοέμβριος 2023

Πορτογαλικά Βραζιλίας

Έχουμε καταστήσει δυνατή την επιλογή μεταξύ διαφορετικών μορφών μιας γλώσσας. Τουλάχιστον στην περίπτωση των πορτογαλικών για τη Βραζιλία.

Οκτώβριος 2023

WordPress plugin έκδοση 2

Το πρόσθετο Wordpress έχει επεκταθεί. Υπάρχει ένα σενάριο για την ενσωμάτωση του διακόπτη γλώσσας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να το εγκαταστήσουν ακόμα πιο γρήγορα και εύκολα χωρίς τεχνικές γνώσεις. Υπάρχει ενσωματωμένη λειτουργία υποφακέλων, εξαλείφοντας την ανάγκη να κάνουν οι χρήστες τη διαμόρφωση του dns και καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη τη χρήση του Clonable χωρίς τεχνικές γνώσεις. Υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος για το ταμπλό Clonable.

Δεκέμβριος 2022

νέες μεταφράσεις url ταμπλό

Η μετάφραση των Urls θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Από τώρα και στο εξής, ο επισκέπτης έχει μια επισκόπηση όλων των μεταφρασμένων urls και μπορεί επίσης εύκολα να τα επεξεργαστεί χειροκίνητα.

Ιούνιος 2023

Νέα μηχανή αναζήτησης Clonable Site Search

Στον κλώνο σας, η μηχανή αναζήτησης συνήθως αναζητά στην πρωτότυπη γλώσσα. Αυτό δεν είναι προβληματικό με έναν κλώνο στην ίδια γλώσσα, αλλά αρκετά ενοχλητικό σε μια άλλη γλώσσα. Έχουμε αναπτύξει μια λύση γι' αυτό μέσα στο Clonable.

Επιπλέον: εάν ο πελάτης χρησιμοποιεί μια μονάδα αναζήτησης που λειτουργεί με βάση μια τροφοδοσία (όπως το Doofinder, το Sooqr κ.λπ.), αυτή λειτουργεί απρόσκοπτα με το Clonable. Αυτό συμβαίνει συχνά με τα καταστήματα web.

Μάιος 2023

Σχόλια σχετικά με τους κανόνες υποκατάστασης

Παρατηρήσαμε ότι μερικές φορές οι χρήστες δεν γνωρίζουν για ποιο λόγο υπάρχουν κανόνες αντικατάστασης. Μερικές φορές κάποιος άλλος χρήστης ή η υπηρεσία υποστήριξης Clonable δημιούργησε τον κανόνα υποκατάστασης. Θα ήταν λοιπόν καλό να μπορούσε να επισυναφθεί κάποιο είδος ετικέτας, που να καθιστά σαφές για τι προορίζεται ο κανόνας.

Απρίλιος 2023

Εναλλαγή γλώσσας

Πολλοί πελάτες ρωτούν σχετικά με την προσθήκη σημαιών/επιλογέα χώρας. Ενσωματώνουμε τώρα αυτή την επιλογή, ώστε οι ίδιοι οι πελάτες να μπορούν εύκολα να προσθέσουν έναν εναλλακτήρα γλώσσας στον ιστότοπό τους καθώς και στον ιστότοπο κλώνων τους μέσω ενός σεναρίου.

Απρίλιος 2023

Δυναμικές τροφοδοσίες

Οι πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος που χρησιμοποιούν τη μονάδα μετάφρασης XML ανέφεραν ότι θα ήθελαν να έχουν μια δυναμική λειτουργία τροφοδοσίας, η οποία ανανεώνει την τροφοδοσία XML με νέες μεταφράσεις κάθε μέρα ή εβδομάδα. Αυτό έχει πλέον υλοποιηθεί.

Οι τροφοδοσίες XML ενημερώνονται εάν αυτό είναι ενεργοποιημένο:

 • Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει πόσο συχνά θα ενημερώνεται η τροφοδοσία XML (με επιπλέον κόστος)
 • Οι πελάτες μπορούν να ορίσουν έναν μηνιαίο προϋπολογισμό για μια τροφοδοσία XML
 • Όταν επιτευχθεί ένας προϋπολογισμός, οι πελάτες λαμβάνουν σχετική ειδοποίηση.
 • Οι πελάτες μπορούν να δουν τις διαφορετικές ποσοστώσεις των τροφοδοσιών στη σελίδα χρήσης και χρέωσης.
 • Υποστήριξη για μεγαλύτερες τροφοδοσίες, έως 50MB

Μάρτιος 2023

κλώνοι προεπισκόπησης

Οι πελάτες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν εύκολα το δικό τους κλώνο προεπισκόπησης με περιορισμένο αριθμό μεταφρασμένων χαρακτήρων.

Μάρτιος 2023

Νέα διαδικασία εγγραφής

Για να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες να εγγραφούν, βελτιώνουμε και απλοποιούμε σημαντικά τη διαδικασία εγγραφής. Για παράδειγμα, θα είναι επίσης δυνατή η κατοχύρωση ενός domain στη διεύθυνση Clonable, μετά την οποία όλες οι ρυθμίσεις για αυτό το διεθνές domain θα είναι έτοιμες για την άμεση δημιουργία ενός Clone. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες δεν χρειάζεται πλέον να ασχοληθούν με τη διαδικασία αλλαγής DNS, αν το επιθυμούν.

Φεβρουάριος 2023

Νορβηγικό

Προσθέσαμε τα νορβηγικά ως γλώσσα που μπορείτε να μεταφράσετε από και προς.

Δεκέμβριος 2022

Καθημερινός έλεγχος αν η σελίδα είναι ακόμα ζωντανή

Εάν οι πελάτες αλλάξουν τις εγγραφές DNS oid τους, ο ιστότοπος κλώνου μπορεί να τεθεί εκτός λειτουργίας χωρίς να το καταλάβουν. Θέλουμε να ενσωματώσουμε ένα σήμα γι' αυτό.

Νοέμβριος 2022

Μικρότερη συσκευασία XS

Για πελάτες με μικρότερες ή αρκετά στατικές ιστοσελίδες, έχουμε προσθέσει ένα μικρό πακέτο "κάντο μόνος σου". Με 15 € μπορείτε να ξεκινήσετε μόνοι σας με το Clonable, χωρίς υποστήριξη και μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον χαρακτήρες όποτε θέλετε. Ωστόσο, η τιμή των χαρακτήρων αυτού του πακέτου είναι πολύ υψηλότερη.

Οκτώβριος 2022

Πρόγραμμα θυγατρικών

Δημιουργούμε ένα πρόγραμμα συνεργατών, ώστε οι συνεργάτες να μπορούν να παραπέμπουν πελάτες και να λαμβάνουν ελκυστικές προμήθειες.

Οκτώβριος 2022

Σελίδα με εικονική μορφή κατά τη δημιουργία νέων κλώνων

Για να εξασφαλίσουμε μια πιο επαγγελματική εμφάνιση, δημιουργήσαμε μια σελίδα-εντολοδόχο κατά τη δημιουργία του κλώνου. Αυτό ανανεώνεται μέχρι να είναι έτοιμος ο κλώνος.

Οκτώβριος 2022

Κορεάτικα

Προσθέσαμε τα Κορεάτικα ως γλώσσα που μπορείτε να μεταφράσετε από και προς. Καθώς δεν είναι λατινική ή κυριλλική γλώσσα, δίνουμε ελαφρώς λιγότερες εγγυήσεις για την ποιότητα της μετάφρασής της. Θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτό μέσω δοκιμών.

Ιούλιος 2023

Νέος δικτυακός τόπος Clonable

Ο δικτυακός τόπος του Clonable χρειαζόταν ανανέωση. Η νέα έκδοση είναι ταχύτερη, σαφέστερη και ο σχεδιασμός και η ευκολία χρήσης είναι παντού κορυφαία.

Οκτώβριος 2022

Ουκρανικό

Προσθέσαμε τα Ουκρανικά ως γλώσσα που μπορείτε να μεταφράσετε από και προς.

Οκτώβριος 2022

Παρακολούθηση μετατροπής

Για να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες μπορούν να εφαρμόσουν την παρακολούθηση μετατροπών, η λειτουργία έχει ενσωματωθεί στο Clonable για να το επιτρέψει αυτό....

Σεπτέμβριος 2022

μετρητής χαρακτήρων (εσωτερική χρήση)

Για να ελέγξουμε πόσους χαρακτήρες περιλαμβάνει ένας ιστότοπος, έχουμε κατασκευάσει έναν μετρητή χαρακτήρων, ο οποίος μπορεί να εντοπίσει με μικρό περιθώριο σφάλματος αν ένας ιστότοπος περιέχει 400.000 ή π.χ. 1,5 εκατομμύρια χαρακτήρες. Αυτό διευκολύνει τους πελάτες να επιλέξουν μια συνδρομή.

Αύγουστος 2022

πόσες ημέρες μέχρι να έρθει ο νέος μήνας

Στο εξής, ο πίνακας ελέγχου του πελάτη θα δείχνει πότε ο πελάτης θα μπορεί να έχει ξανά πρόσβαση στη μηνιαία πίστωση των χαρακτήρων του. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης μπορεί πιο εύκολα να αποφασίσει αν θα προσθέσει περιεχόμενο ή αν θα αποφασίσει να αγοράσει επιπλέον χαρακτήρες.

Αύγουστος 2022

μεταφράσεις url σε feeds XML

Τα Urls στις τροφοδοσίες XML θα μεταφράζονται επίσης από εδώ και στο εξής.

Ιούλιος 2022

Τουρκικά και Ινδονησιακά

Προσθέσαμε τα τουρκικά και τα ινδονησιακά ως γλώσσες που μπορείτε να μεταφράσετε από και προς

Ιούλιος 2022

σημαντική ενημέρωση του συντάκτη

 • Επισκόπηση όλων των αλλαγών που έγιναν στον κλώνο
 • Επισκόπηση όλων των αλλαγών ανά μετάφραση
 • Επισκόπηση όλων των αλλαγών SEO
 • Αλλαγή του στυλ των πλαισίων διαλόγου ώστε να φαίνονται ίδια σε κάθε κλώνο
 • Αλλαγή του στυλ των κουμπιών στον επεξεργαστή ώστε να αλλάζουν όσο το δυνατόν λιγότερο με κάθε κλώνο
 • Τοποθετήστε τα κουμπιά του επεξεργαστή σε ένα αναδυόμενο διάλογο για σαφέστερη επισκόπηση
 • Προστέθηκε τρόπος προσαρμογής των θέσεων των κουμπιών για ευκολότερη επεξεργασία

Ιούνιος 2022

Δημιουργία λευκού χώρου

Εξατομίκευση του στυλ και του συντάκτη.

Ιούνιος 2022

Λίστες λέξεων για αλλαγή κειμένων

 • Νέα καρτέλα για λίστες λέξεων στη σελίδα κανόνων αντικατάστασης (αντικαταστάσεις κειμένου).
 • Πεδίο αναζήτησης και σελιδοποίηση για εύκολη αναζήτηση λέξεων.
 • Επιβεβαίωση για τη διαγραφή λέξεων.
 • Μία ή περισσότερες λέξεις μπορούν να αντικατασταθούν ταυτόχρονα.
 • Οι κανόνες υιοθετούν αυτόματα την κεφαλαιοποίηση. Έτσι, μόνο ένας κανόνας χρειάζεται για την αντικατάσταση λέξεων με κεφαλαίο και χωρίς κεφαλαίο.
 • Οι κανόνες μπορούν να οριστούν να είναι ευαίσθητοι στην πεζότητα. Η αυτόματη κεφαλαιοποίηση είναι επίσης απενεργοποιημένη.
 • Οι κανόνες μπορούν να αντιστραφούν όταν ένας κανόνας διαγράφεται.
 • Όταν ένα τεμάχιο επεξεργάζεται με τον επεξεργαστή στον οποίο εφαρμόζεται ένας κανόνας, ο κανόνας δεν αντιστρέφεται για το εν λόγω τεμάχιο.
 • Για νέες μεταφράσεις, οι κανόνες εφαρμόζονται με τη σειρά προσθήκης.
 • Οι αντικαταστάσεις κειμένου ισχύουν μόνο για μεταφρασμένα αποσπάσματα.
 • Οι αντικαταστάσεις κειμένου εφαρμόζονται πριν από τους κανονικούς κανόνες αντικατάστασης.

Ιούνιος 2022

Εταίροι στο ταμπλό

Οι συνεργαζόμενοι εταίροι μας, όπως η PostNL, θα έχουν θέση στο ταμπλό μας. Η πρόθεση είναι ότι όλα τα είδη άλλων υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι σημαντικά θα παρατίθενται εδώ, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες μπορούν να βελτιώσουν τον ιστότοπο ή το ηλεκτρονικό τους κατάστημα γρήγορα και εύκολα.

Ιούνιος 2022

Επεξεργαστής εικόνας

Ο επεξεργαστής μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί και για την αντικατάσταση εικόνων.

 • Δημιουργεί κανόνες αντικατάστασης εικόνων όταν αντικαθίσταται μια εικόνα.
 • Ανιχνεύει όταν ένας υπάρχων κανόνας τροποποιείται.
 • Ανιχνεύει πότε ένας κανόνας αντιστρέφεται και τον διαγράφει.
 • Εντοπίζει όταν ένας χρήστης προσπαθεί να δημιουργήσει τον ίδιο κανόνα δύο φορές και στη συνέχεια προτείνει τη χρήση των κανόνων αντικατάστασης.
 • Σε ορισμένους ιστότοπους, το κουμπί δεν λειτουργεί σωστά. Τότε είναι (σχεδόν) αόρατο ή το υποκείμενο κουμπί εκτελεί επίσης την ενέργειά του, η οποία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή της σελίδας.

Απρίλιος 2022

Τροφοδοσίες XML

Είναι επίσης δυνατό με το Clonable να μεταφράσετε τις τροφοδοσίες XML του ιστότοπού σας. Οι τροφοδοσίες XML είναι συνήθως τροφοδοσίες αγορών. Αυτό επιτρέπει την εύρεση των προϊόντων σας στο Google shopping, για παράδειγμα.

Απρίλιος 2022

Πρόσθετο Magento

Το Magento λειτουργεί γενικά άψογα με το Clonable χωρίς ιδιαίτερες προσαρμογές.

Φεβρουάριος 2022

WordPress plugin

Για το WordPress, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ετικέτες γλώσσας εγκαθιστώντας το πρόσθετό μας και ρυθμίζοντάς το με τα ακόλουθα δεδομένα. Αν χρειαστεί να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ετικέτες γλώσσας (επειδή τις έχετε ήδη στον ιστότοπό σας, για παράδειγμα), μπορείτε απλώς να επεξεργαστείτε τα δεδομένα JSON.

Φεβρουάριος 2022

Αγοράζει "πρόσθετες δέσμες μεταφραστικών χαρακτήρων

Για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες δεν ξεμένουν από μεταφραστικούς χαρακτήρες με μικρότερες συνδρομές, θέλουμε να εισαγάγουμε "δέσμες μεταφράσεων". Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε 100.000, 1.000.000 ή 5.000.000 χαρακτήρες.

Ιανουάριος 2022

MyWebstore

Από τις 07-01-2022, το MijnWebwinkel υποστηρίζεται καλύτερα, πράγμα που σημαίνει ότι τα στοιχεία που δεν είχαν μεταφραστεί προηγουμένως, όπως τα φίλτρα και το κείμενο στο ταμείο, μεταφράζονται τώρα επίσης σωστά.

Νοέμβριος 2021

Live editor

Ένας επεξεργαστής για την τροποποίηση των μεταφράσεων και των στοιχείων του κλώνου σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε προσαρμογές κάνοντας απλώς κλικ σε αυτό που θέλετε να αλλάξετε στη σελίδα. Αυτό καθιστά επίσης ακόμη πιο εύκολο να έχετε έναν εγγενή διορθωτή, για παράδειγμα, να κάνει προσαρμογές καθώς μετακινείται στον ιστότοπο.

Αύγουστος 2021

Urls που μεταφράζονται αυτόματα

Προηγουμένως, τα urls έπρεπε να μεταφράζονται μέσω uploads. Τώρα αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητο. Τα urls μεταφράζονται αυτόματα για κλώνους σε άλλη γλώσσα. Υπάρχουν επίσης δυνατότητες να αλλάξετε τα urls μόνοι σας.

Αύγουστος 2021

Μετάφραση XML

Η μετάφραση XML έχει καταστεί δυνατή. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο, για παράδειγμα, για την παρακολούθηση των τροφοδοσιών προϊόντων και για τη δημιουργία ειδικών μηχανών αναζήτησης.

Τέλος Ιουλίου 2021

Από την Ουγγαρία στην Ιαπωνία

Δικός σας ιστότοπος Clonable κλωνοποιημένος σε πολλές γλώσσες/χώρες... κάντε πράξη αυτό που πρεσβεύετε!

Τέλος Ιουλίου 2021

JSON

Μέχρι πρόσφατα, η μετάφραση JSON δεν ήταν δυνατή. Έχουμε πλέον φτάσει στο σημείο όπου αυτό είναι εφικτό. Αυτή η λειτουργία βρίσκεται επί του παρόντος σε beta, καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα υπάρξουν προβλήματα.

Αρχές Ιουλίου 2021

Μετάφραση URL μέσω της λειτουργίας μεταφόρτωσης

Μέσω ενός scraper, μπορούμε να εντοπίσουμε, να μεταφράσουμε και να ανεβάσουμε όλα τα urls στον ιστότοπό σας. Αργότερα φέτος, θα υπάρξει μια λειτουργία αυτόματης μετάφρασης όλων των urls, έτσι ώστε ακόμη και όταν προσθέτετε μια νέα σελίδα, η διεύθυνση URL θα μεταφράζεται αυτόματα.

Ιούνιος 2021

5 λεπτά

και η λειτουργία κατασκευάστηκε έτσι ώστε οποιοσδήποτε υπάλληλος του Clonable να μπορεί να δημιουργήσει έναν ξένο ιστότοπο ως demo μέσα σε 5 λεπτά. Αυτό το χαρακτηριστικό επέτρεψε σε πολλούς ανθρώπους να πειστούν γρηγορότερα για τη χρησιμότητα του Clonable.

Ιανουάριος - Ιούνιος 2021

Βάση γνώσεων και δικτυακός τόπος

Τους πρώτους μήνες του 2021, δουλέψαμε σκληρά για να θέσουμε σε λειτουργία τον ιστότοπο. Με τη δημιουργία μιας εκτεταμένης βάσης γνώσεων για τους πελάτες μας, ενημερωτικών βίντεο, επεξηγήσεων κ.λπ., εργαζόμαστε σκληρά για να θέσουμε σε λειτουργία τον ιστότοπο.

Αύγουστος 2020

Clonable

Το όνομα Clonable γεννιέται...

Δεκέμβριος 2019

Ταμπλό

Η πρώτη έκδοση του ταμπλό τίθεται σε απευθείας σύνδεση, ώστε οι πελάτες να μπορούν να αρχίσουν να εργάζονται με αυτό.

Επιθυμητά χαρακτηριστικά

Εισαγωγές μετατίτλων

Θέλουμε να κάνουμε το SEO στο Clonable ακόμα πιο εύκολο. Για παράδειγμα, με την εισαγωγή ενός μετα-τίτλου.

Διασυνοριακή έρευνα λέξεων-κλειδιών SEO

Clonable θέλει οι ξένοι ιστότοποι να είναι όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένοι. Έτσι, θέλουμε επίσης να αρχίσουμε να προσφέρουμε ανάλυση λέξεων-κλειδιών SEO, σε συνδυασμό με εξωτερικούς συνεργάτες. Έτσι ώστε το λανσάρισμα στο εξωτερικό να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλό και έξυπνο.

Μην μεταφράζετε σελίδες

Ορισμένες σελίδες μπορεί να μην θέλετε να μεταφράσετε καθόλου. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να τις ανεβάσετε και να δηλώσετε αν θέλετε να μεταφραστούν ορισμένα άλλα μπλοκ σε αυτές τις σελίδες. Όπως το υποσέλιδο, η επικεφαλίδα κ.λπ.

Ετικέτες ανά μπλοκ για την αποφυγή μετάφρασης συγκεκριμένου περιεχομένου

Ως ιστότοπος, ορισμένα κείμενα μπορεί να μην θέλετε να μεταφράσετε. Θέλουμε να είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε απλές ετικέτες για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μπορούν να το ρυθμίσουν αυτό.

Ειδοποιήσεις για αντικαταστάσεις που δεν είναι πλέον ενεργές

Μερικές φορές υπάρχουν κανόνες που δεν είναι πλέον ενεργοί επειδή ο ιστότοπος έχει αλλάξει. Θα ήταν επιθυμητό να διασφαλιστεί ότι υπάρχει ένα σήμα στο ταμπλό ότι κάποιοι κανόνες έχουν καταστεί περιττοί.

Επιλογή Spider για τους πελάτες

Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες που προσθέτουν πολύ περιεχόμενο να διασφαλίζουν ότι το ξένο περιεχόμενο θα εξετάζεται μια στο τόσο μέσω ενός ρομπότ, έτσι ώστε οι σελίδες αυτές να μεταφράζονται και να ευρετηριάζονται άμεσα.

Πραγματοποίηση αλλαγών στον συντάκτη και στον συντάκτη για κινητά

Τώρα ο επεξεργαστής είναι διαθέσιμος μόνο για προβολή στην επιφάνεια εργασίας.

Πλατφόρμα διορθωτή

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα διορθωτών όπου οι διορθωτές θα μπορούν να παρουσιάζουν το προφίλ τους και όπου οι πελάτες Clonable θα μπορούν να τους προσλαμβάνουν για κάθε είδους εργασία.

SPA και PWA μεταφράζουν

Θα θέλαμε να είμαστε σε θέση να μεταφράσουμε και αυτές τις τεχνολογίες.

Δυνατότητα αναίρεσης ενεργειών διαγραφής

Κατά τη δημιουργία και την τροποποίηση κανόνων αντικατάστασης, η αλλαγή δεν επιφέρει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τότε θα ήταν καλό να μπορεί ο πελάτης να επαναφέρει τους παλιούς κανόνες.

Νομικές λειτουργίες

Clonable θα ήθελε να διευκολύνει τους πελάτες να προετοιμάζουν τα νομικά απαραίτητα έγγραφα, όπως γενικούς όρους και προϋποθέσεις κ.λπ. για διάφορες χώρες.

Λήψη ιδεών SEO rewrite μέσω AI όπως το ChatGPT

Θα ήταν ένα καλό χαρακτηριστικό να μπορείτε να ξαναγράψετε/προσαρμόσετε το μεταφρασμένο περιεχόμενο μέσω της χρήσης του ChatGPT ή κάτι παρόμοιο. Αυτό το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης να αρχίσει να δίνει προτάσεις για ορισμένα μεταφρασμένα κείμενα. Αυτό θα μπορούσε να γίνει για τη βελτίωση του SEO, αλλά και, για παράδειγμα, για να μπορεί να ξεχωρίζει νωρίτερα τις περίεργες μεταφράσεις.