🎉 Ξεκινήσαμε το νέο μας WordPress plug-in! Κατεβάστε τώρα

Σχετικά με εμάς

Clonable - Εύκολη αντιγραφή, μετάφραση και συντήρηση ιστοσελίδων σε 5 λεπτά

Ψάχνετε για δελτία τύπου σχετικά με το Clonable? Ελέγξτε την επισκόπηση μας εδώ.
σχετικά με εμάς banner

Clonable Δεξιά εικόνα

Η αρχή

Στο Clonable, πιστεύουμε στις έξυπνες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις μάρκετινγκ. Ως συνεργάτης του Hockeygear.eu, ενός από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά καταστήματα χόκεϊ στην Ευρώπη, η εταιρεία διαδικτυακού μάρκετινγκ Wecommerce έψαχνε τρόπους για να κατακτήσει μερίδιο αγοράς χωρίς τα μεγαλοϋπολογιστικά κονδύλια των ανταγωνιστών μας στον κλάδο του χόκεϊ από το 2011. Έπρεπε να σκεφτούμε στρατηγικά και να εφαρμόσουμε έξυπνα τεχνάσματα για να αγοράσουμε με χαμηλότερο κόστος και να βγάλουμε κέρδος.

Το πρόβλημα

Το 2017, καθώς ο πόλεμος τιμών γινόταν όλο και πιο συχνός, αντιμετωπίσαμε την πρόκληση να διασφαλίσουμε την επιβίωση της Hockeygear στην αγορά. Η συνέχιση των χαμηλών τιμών θα επηρέαζε καταστροφικά τα κέρδη. Επομένως, αναζητήσαμε εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της εισόδου σε διεθνείς αγορές χωρίς υπερβολικούς διαφημιστικούς προϋπολογισμούς. Επικεντρωθήκαμε στην απόκτηση υψηλότερων θέσεων στη Google. Ωστόσο, καθώς το χόκεϊ δεν είναι παντού μεγάλο άθλημα, έπρεπε να το προσεγγίσουμε με πολύ αποδοτικό τρόπο. Εξάλλου, ένα γαλλικό διαδικτυακό κατάστημα με δυναμικό τζίρου πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ μέσα σε λίγα χρόνια έχει περιορισμένο χρόνο και πόρους για την ανάπτυξη και τη συντήρηση ιστοσελίδων.

Clonable Αριστερή εικόνα
Clonable Δεξιά εικόνα

Η ιδέα

Ωστόσο, σύντομα κατέστη σαφές ότι η δημιουργία, συντήρηση και φιλοξενία ξεχωριστών ιστοχώρων για κάθε νέα αγορά ήταν πολύ δαπανηρή, ιδίως για μικρότερες αγορές όπως η Φλάνδρα. Το κόστος έφτασε γρήγορα τις δέκα χιλιάδες ευρώ ετησίως, που είναι μια σημαντική επένδυση, ειδικά σε μια εποχή πολέμου τιμών με χαμηλά περιθώρια κέρδους. Το 2019, συνεργαστήκαμε με τον ταλαντούχο προγραμματιστή μας μερικής απασχόλησης Bas van den Boom για να βρούμε μια λύση σε αυτό το πρόβλημα. Συνδυάσαμε τις γνώσεις του στον προγραμματισμό με την εμπειρία μας στο διαδικτυακό μάρκετινγκ και έτσι γεννήθηκε η ιδέα για το Clonable.

Η εισαγωγή

Κατά τη διάρκεια ενός καταιγισμού ιδεών το 2021, προέκυψε η ιδέα να προστεθούν μεταφραστικές δυνατότητες στο Clonable. Οι πελάτες μας είχαν συχνά ρωτήσει αν ήταν δυνατόν να μεταφράσουν το περιεχόμενο των διαδικτυακών τους καταστημάτων, ώστε να αυξήσουν την εμβέλειά τους. Αυτό ακουγόταν πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά προσθέσαμε αυτή τη δυνατότητα σε χρόνο ρεκόρ. Η λειτουργία μετάφρασης έλαβε μεγάλη προσοχή και είχε ως αποτέλεσμα την αξιοσημείωτη ανάπτυξη του Clonable. Στην έκθεση Webwinkel Vakdagen στην Ουτρέχτη, παρουσιάσαμε το Clonable με τη λειτουργία μετάφρασης και μετά από δύο επιτυχημένες ημέρες έκθεσης παρατηρήσαμε τεράστιο ενδιαφέρον και ζήτηση από το κοινό. Επιπλέον, αναπτύξαμε μια λειτουργία που μας επέτρεπε να προετοιμάσουμε μια δοκιμαστική ιστοσελίδα με μετάφραση για οποιονδήποτε ιστότοπο μέσα σε 5 λεπτά.

Clonable Αριστερή εικόνα
Clonable Δεξιά εικόνα

Ο στόχος

Στο Clonable, προσπαθούμε να θέσουμε τη δύναμη του έξυπνου μάρκετινγκ και της αποτελεσματικής διαχείρισης ιστότοπων στα χέρια σας. Με το εργαλείο μας, οι ιστότοποι μπορούν εύκολα να αντιγραφούν, να μεταφραστούν και να συντηρηθούν, εξοικονομώντας στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Είτε θέλετε να επεκτείνετε την αγορά σας στο εξωτερικό είτε απλώς να ανανεώσετε γρήγορα τον ιστότοπό σας, το Clonable προσφέρει τη λύση που χρειάζεστε. Είμαστε παθιασμένοι με το να βοηθάμε τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους και συνεχίζουμε να καινοτομούμε για να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Οι κλώνοι μας

Bas

Bas

Συνιδρυτής - COO

Niels

Niels

Συνιδρυτής - Διευθύνων Σύμβουλος

Bas

Bas

Συνιδρυτής - CTO

Elaine

Elaine

Διαχειριστής λογαριασμού

Max

Max

Προγραμματιστής

Teun

Teun

Διευθυντής επιχειρήσεων και συνεργατών

Fons

Fons

Διαχειριστής λογαριασμού

Jarno

Jarno

Διοίκηση

Niels

Niels

Προγραμματιστής ιστοσελίδων

Hugo

Hugo

Junior προγραμματιστής

Sjoerd

Sjoerd

Ψηφιακός έμπορος

Nic

Nic

Διαχειριστής λογαριασμού

Niels

Niels

Προγραμματιστής ιστοσελίδων