Σχετικά με το Clonable

Clonable - το εργαλείο κλωνοποίησης και εντοπισμού για ιστότοπους και καταστήματα ιστοσελίδων.

E-mail
info[@]clonable.net
Αριθμός τηλεφώνου
+31 492 77 52 69
Διεύθυνση

Επιχειρηματικό κέντρο Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Περίπτωση: station7.com

Περίπτωση: station7.com

ΤοStation 7 είναι ένα κατάστημα οικιακού εξοπλισμού με υποκαταστήματα στο Druten και στο Wateringen, καθώς και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο διαδίκτυο. Το κατάστημα οικιακού εξοπλισμού πωλεί στιβαρά, ανθεκτικά και βιομηχανικά έπιπλα, καθώς και δερμάτινες καρέκλες, σκαμπό και καναπέδες. Το ολλανδικό διαδικτυακό κατάστημα τα πήγαινε πολύ καλά εδώ και καιρό, αλλά ο αριθμός των Βέλγων επισκεπτών υστερούσε. Ως εκ τούτου, στα τέλη του 2019 δημιουργήθηκε η βελγική έκδοση του ηλεκτρονικού καταστήματος station7.be.

Μέσα σε 1,5 χρόνο, ο αριθμός των Βέλγων επισκεπτών ήταν πάνω από 10 φορές μεγαλύτερος από ό,τι πριν από τη δημιουργία του κλώνου.

Στα δεξιά μπορείτε να δείτε ένα γράφημα του αριθμού των επισκεπτών του κλωνοποιημένου ιστότοπου. Η Google χρειάστηκε λίγο χρόνο για να εντοπίσει τον ιστότοπο, αλλά μετά από αυτό, η ανάπτυξη ήταν τεράστια. Μέσα σε 1,5 χρόνο, ο αριθμός των Βέλγων επισκεπτών ήταν πάνω από 10 φορές μεγαλύτερος από ό,τι πριν από τη δημιουργία του κλώνου.

Όπως μπορείτε να δείτε στην επισκόπηση των λέξεων-κλειδιών στα αριστερά, ο βελγικός κλώνος έχει πολλές θέσεις στο top 10 για μεγάλους όγκους αναζήτησης, γεγονός που σίγουρα συμβάλλει στον αριθμό των επισκεπτών ανά μήνα. Υπάρχουν επίσης πολλές πρώτες 10 θέσεις με κάπως μικρότερο όγκο αναζήτησης, αλλά και αυτοί είναι επίσης σημαντικοί όροι για να πετύχετε σκορ. Αυτό που είναι σαφές είναι ότι ο ιστότοπος σημειώνει καλή βαθμολογία σε σημαντικούς γενικούς όρους αναζήτησης.

Ποιες αλλαγές έχουν γίνει στο station7.be στο Clonable;

  • Ορισμένες λέξεις μεταφράστηκαν στα φλαμανδικά, έτσι η καρέκλα μεταφράστηκε σε κάθισμα, οι καναπέδες έγιναν σαλόνια, τα hockers έγιναν poufs και ο εκθεσιακός χώρος μεταφράστηκε σε toonzaal. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο Φλαμανδός επισκέπτης αισθάνεται πιο οικεία.
  • Αποστολή: ο βελγικός ιστότοπος αναφέρει "δωρεάν αποστολή στο Βέλγιο"- ο ολλανδικός ιστότοπος αναφέρει "... Ολλανδία και Βέλγιο".

Εκτός από την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών, ο αριθμός των Ολλανδών επισκεπτών στον ολλανδικό ιστότοπο αυξήθηκε επίσης μετά τη δημιουργία του βελγικού κλώνου. Όλα αυτά χωρίς να γίνουν πολλές αλλαγές στον ολλανδικό ιστότοπο. Έτσι, το Clonable σημείωσε μεγάλη πρόοδο!